icon

Zkušenosti s Karcher FC7 na podlahy? Doporučení a negativní stránky?

helinkaaa
20. dub 2023

Zkušenosti? Doporučily by jste? Má negativa?
Umývá i když je voda studená?

uzivatelkapetra
20. dub 2023

Taky nad tím přemýšlím, tak si ráda přečtu recenze.
Mám v kuchyni lino s vroubky (jakože léta na dřevě) a musím to jednou za čas vzít na kolenou kartáčkem.
Na heuréce to má recenze dobré.

dashyyy
20. dub 2023

Koupila jsem ho i na základě recenze odtud a jsem maximálně spokojená 🙂 myje i se studenou vodou, krásně vytírá kraje.. nelituju koupě.. mám tedy tu premium verzi, v planeu vyšla asi na 11tisíc a šla bych do toho znovu, má tlačítko booster, to je fajn na nějaký přischlý flíčky a tak
@uzivatelkapetra máme lino a dlažbu a obojí myje fakt super

lovemusicsun
20. dub 2023

Také o něm uvažuji..

kkkt
20. dub 2023

@helinkaaa mam a doporuvuji kudy chodim. Vzivote at jsem zkousela jakykoliv mop jsem necitila vzorek podlahy, az ted 😁. Mame vinyl, dlazbu a vse ok. Uz si ho koupila i mamka vo si ho u me vyzkousela ta ma lino, dlazbu a drevene schody a vse ok. A rozdil mezi touto a premium verzi je jen svetlo, to ja nemam ale nechybi me. Mamka na svetlejsi podlaze si ho nemuze vynachvalit. Za me je tam vic + jak - . Uz jen to ze ho mam nonstop pripravenej je proste genialni 🤩

helinkaaa
autor
20. dub 2023

@kkkt moc děkuji za recenze, chci si ho pořídit a zatím vidím i na jiných stránkách kladné hodnocení. Jediné co mě děsí, je to zda to funguje na bázi studené vody? Já totiž umývým podlahy klasickým způsobem. Kyblík s teplou někdy až vroucí vodou (mám rukavice) + saponát a klasický mop. Nadřu se, to mi nevadí ale spíše mi to se vším všudy trvá 2 hodiny. U teplé vody mám jistotu, že fakt všechno umyju ale toho studeného se trochu bojím. Máme v koupelnách dlažbu a v domě fatra click podlahu

somalicats
20. dub 2023

Mám a je super. Jinak já do toho napouštím vodu spíš vlažnou až lehce teplou.

kkkt
20. dub 2023

@helinkaaa popravde ja do nadrzky davam teplou kohoutkovou vodu. Samozrejme, ze kdyz si nechavam stroj pro rychle pouziti je studena, ale to ve vetsine pripadu pouzivam na chodbu a blative stopy. Popr neni problem tam vzdy tu vodu nalit zabere to vterinku 😊

Ja puvodnr chtela parni mop je podstatne levnejsi, ale na lepeny vinyl nesmi jinak bychom podlahu znicili a kamosce z parniho mopu plovoucka silene klouze 🫣🤣🤣

helinkaaa
autor
20. dub 2023

@kkkt bezva děkuji, takže je rozhodnuto, po práci bude doma a možná si už na naší podlaze i mákne 😅
teplou vodu bych tam také nalila ale nikde jsem se nedočetla jestli se to může. Nerada bych ho hned zničila
Ale všem kdo napsal děkuji 🍀

kkkt
20. dub 2023

@helinkaaa pouzivam vic jak rok a fici porad jako zanova 😇 ani nikdo nerikal zeby se to nesmelo 😉 kupovali jsme na prodejne

uzivatelkapetra
20. dub 2023

@helinkaaa tak dej vědět dojmy 🙂

somalicats
20. dub 2023

@helinkaaa Rozhodně to teplou vodou nezničíš. Já taky na běžný úklid preferuju teplejší, jinak pokud děti něco vylijou nebo když nanosí binec zvenku do chodby, tak to sjedu klidně studenou vodou, co zůstává v nádržce.

dashyyy
21. dub 2023

@kkkt mně právě odešel parní mop a vzala jsem místo toho tohle a bomba, rozhodně nelituju

martinakl
23. zář 2023

Ahoj. Prosím prosím, co schodiště? Jde s ním taky snadno čistit nebo je to už neobratné?

vicinity
25. zář 2023

Kdo máte prosím už koupeno - nahradil vám i vysavač nebo před vytřením pro jistotu i vysajete?

dashyyy
25. zář 2023

@vicinity záleží na míře znečištění.. já mám hodně línajícího psa a můžu to vzít i bez vysavače, o to častěji pak ale lítám s odpadní nádobkou, když si vysaju, je to jednodušší.. nemít to zvíře, tak není třeba vysávat před vytřením.. běžný bordýlek a drobky to zvládne suše 😉