icon

Brnění v pochvě, co to může být?

rennik
30. zář 2014

Maminy zažila některá z vás ,, brnění nebo mravenční v pochvě?,, cítím to nepravidelně asi už 2 týdny a je to docela nepříjemné, žádné jiné problémy jinak nemám, ale z ničeho nic se objeví to brnění.. Nevím co to může být. Poradíte mi někdo?

helenamatyi
•
30. zář 2014

ja si myslim ze nato je nejlepsi lék pustit tehdy manzela na navstevu,mne kdyz se shromazdnuji mravenci v podbrisku tak zadam manzela o pomoc aby se mravenci rozutekly 🙂 a je po mravenceni

adrianka1712
•
Autor odpověď smazal
•
lrg
•
30. zář 2014

No tak pánům se říká, že v něm "hučí", tak tobě asi brní 🙂

diamanta
•
30. zář 2014

Ježkovi voči, já jak četla ten nadpis, tak jsem myslela brnění jako "brnění", podstatný jméno - název kovovýho obleku pro středověkýho rytíře, ale tak já mám s celým kojením zajímavý dislektický úlety.. tohle je ještě dobrý.
PS: brnění v pochvě musí bolet 🙂

pavlakucul
•
26. dub 2019

@rennik psala jsem ti zprávu

elinka555
•
26. dub 2019

Zapomenutý vibrátor?😂

zelenaesmolda
•
26. dub 2019

@rennik
to je jasne,mas alzheimera.schovala sis tam mobil,zapomela na to a ted ti nekdo vola.
asi si ten dotycny rika,ze ho mas v p.... kdyz mu to nezvedas a kupodivu se nemyli :D

zelenaesmolda
•
26. dub 2019

@diamanta
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
tak tos zabila :D

ada22
•
26. dub 2019

Nemůžeš mít skriply nějaký nerv? Asi bych se poradila s gynekologem , zda se s tím nesetkal a pak zkusila fyzioterapii.

rennik
autor
•
26. dub 2019

@elinka555 Boze lidi,ze vas bavi takhle rypat. Byl to skripnuty nerv a kdo nezazije tak nevi....

diamanta
•
26. dub 2019

lidi, je to z roku 2014, tak to nechte spát...

elinka555
•
26. dub 2019

@rennik je to myšleno v legraci😉 stačí se trochu povznést😉😉😉od kojení a každodenních starostí. Navíc je to z roku 2014😂😂

zelenaesmolda
•
26. dub 2019

@elinka555
tak treba ji tam brni porad,nikdy nevis :D

rennik
autor
•
26. dub 2019

@diamanta
@elinka555 prave proto ze je to stary prispevek tak se divim ze to nekdo resi

calvac
•
26. dub 2019

@rennik Kasli na nektere jedince,oni si zkratka pokoj nedaji. At se ti dari.

bayt
•
26. dub 2019

@ada22 Určitě skříplý nerv, ale nějakej kortikální :D