icon

Jak zmírnit zarudnutí obličeje při vedrech?

habaduk
24. čer 2026

Ahoj holky, teď jak jsou ty vedra tak to moje pokožka jaksi nedává :D jakmile vyjdu ven na sluníčko, hned mi zrudne obličej.. mám pak fakt rudý a světlý fleky po obličeji a vypadám jak 🐄 :mrgreen:
Nemáte někdo zkušenosti třeba s nějakým krémem nebo s nějakým korektorem :nevim: prostě ať se nestydím vyjít ven :mrgreen: díky

lv
24. čer 2026

Použila bych krémy na rosaceu a pak s vysokým spf faktorem, pokud to jde, vyhnula se přímému slunci mezi 11-15h, používala klobouk/kšiltovku..

lenivekotatko
26. čer 2026

Cc krem..mam vyzkouseny od eveline,je to krem,ale vypadá skoro jako makeup...muj letošní objev🤣 resila jsem co v lete horku na ksicht..jinak nosim make up, ale vedrech,volnu.. málokdy ...ale tohle je fakt krem,co se zabarvi,vyrestusuje to nejhorší,neni to sice jako make up,lae jako ligjt vytuneni slouzi, navíc hydratuje

habaduk
autor
27. čer 2026
@lenivekotatko

Cc krem..mam vyzkouseny od eveline,je to krem,ale vypadá skoro jako makeup...muj letošní objev🤣 resila jsem co v lete horku na ksicht..jinak nosim make up, ale vedrech,volnu.. málokdy ...ale tohle je fakt krem,co se zabarvi,vyrestusuje to nejhorší,neni to sice jako make up,lae jako ligjt vytuneni slouzi, navíc hydratuje

@lenivekotatko super, juknu👍 díky za tip