Konstituční homeopat v Praze - doporučíte?
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat jestli někdo můžete doporučit dobrého konstitučního homeopata v Praze?
Jde mi hlavně o sklon k nachlazení a komplikace s tím spojené, jak u syna, tak ale hlavně u mě.
Mám chronický zánět dutin, chodím na imunologii a konstituční homeopatii mi tam (kromě výrobků Energy) doporučili.
Energy i léky z imunologie mi pomohly, ale musím se opravdu hodně hlídat s oblečením a plno věcí nemůžu, omezuje mě to a chytají to ode mě i děti (víc chytají ony ode mě než já od nich)
Díky moc!
Nemohu doporučit konstitučního homeopata, ale mám vynikajícího postklasického.
Nám pomohl od vleklého exemu u syna a dcera zase trpěla na bolavé uši a opakující se nachlazení. byli jsme téměř 3/4 roku doma, protože pořád jen marodila, pomohl: http://www.homeo-hrubin.cz/
Vynikající přístup, delší léčba, ale jsme už druhý rok bez ATB a téměř pořád zdraví!!!

Jak se pozná konstituční homeopat? Výborná homeopatka je Dolejšová kousek od divadla Spejbla a Hurvínka, ale ta nebere, manžel se tam dost drze vecpal. Další vyhlášená je Strnadelová, ale počítej s kompletní změnou jídelníčku tj. žádný cukr, mouka, mléko....