icon

Spala jsem do 13.30. Je normální spát tak dlouho?

sarinkam
24. čer 2010

Chěla bych vám popsat, můj tydení režim- mam práci třikrát do tydne na 7 hodin, I s dojiždenim to je od 8.30 ( což je super, vklidu vypravím deti do školy, ustelu a proběhnu miniuklidem byt a pak mám ještě necelou hodinu na vyvečení psů) do 17.30. Byla jsem v práci ted po- st. Dnes jsem měla jít k zubaři, ale kluk měl ráno teplotu a plakal, že ho bolí krk. A chtěl spát. Starší se vypravila do skoly napůl sama a ja jsem si lehla k Davidovi , zubare odvolala a kluk spal, když se trochu probudil a viděl mě u sebe zas usul .. No vstavali jsme ted a byl to on, kdo mě vytáhl, at vylezu že má hlad. Takže ted v půl druhé jsem po snidani.Trochu mam pocit, že je to škoda toho dne, kdybych si k te posteli vzala tunu pradla na žehlení, nebyl by tam sam a ja bych něco doma udělala.

Je to normalní? Takhle dlouho spat pres den? V pracovni dny vstavam v 6.45, takže zadna hruza to není. Jim dost syrove zeleniny, ovoce, aktovi pohyb mam taky.. Je ni 39.

kubaka
•
24. čer 2010

@sarinkam prostě jsi potřebovala dobít beterky, nemusíš pořád jet jak králík Enregizer, i ten se jednou vybije - někdy je potřeba prolenošit plánované i celý den a pořádně si to užít. Jen tak a bez výčitek... . I synek viditelně potřeboval být s tebou a mít tě pro sebe a blízko sebe. Prádlo nebude smutné, že jsi s ním neležela v posteli. 😉

Já osobně na tom nevidím nic divného... proč mají ženské pocit, že když pořád nemakají jako fretky, že je to nějaké divné? Kolik mužů proleží doma po práci večer a určitě si tuto otázku nekladou 😀 😝

crca
•
24. čer 2010

Souhlasím s Kubakou,co já bych za to dala 😀 Mám 14 měsíční dvojčata a po celou dobu se mi tohle spaní nestalo,v noci nespím celou noc už od těhotěnství(kvůli pupku se to už nedalo) 😀 a co jsou na světě,tak ani nemluvím 😀 ......,
Neřeš prádlo,já ho tu mám už 14 dní v koši a taky se nic neděje,buď ráda,že jsi si odpočinula 😉

kubaka
•
25. čer 2010

koukněte do tématu Nežehlím ve Volné diskusi - zjistíte, že žehlit se vůbec nemusí a taky přežijete. Já nežehlím co se malý narodil a před tím jen když jsem se hodně nudila 😀 😀 Jsou činnosti, které současná moderní žena může sklidem opustit - žehlení je jedna z nich. Dvakrát týdně jídlo ze skleniček pro mrňata místo "poctivé domácí vařeniny" se snese a instatní kašičky rozhodně bez řečí. 🙂 😉 🙂 vařit dětem do mrazáku, a večeře stačí studená. Myčka je samozřejmost, paní na úklid jednou týdně na tři hodiny (100,-/hodinu, tedy žádná tragédie v rozpočtu) fantastická služba a spousta nervů ušetřená.
Zkrátka musíme si ten život trochu ulehčit, abychom zvládly všechno, nikdo nestrádal, včetně nás a nebyly uštvané a vynervované.

Není na škodu občas vyhlásit "výkendovou dovolenou" - když jsem měla všeho po krk, cítila jsem se fakt vycucaná a vystresovaná, dopoledne jsem uvařila a po obědě zmizela sama někam pryč (jídlo, kino, obchody, výstava, s kamarádkou, do parku si číst...) až do večera. Staral se manžel. Jak mi to pomohloooooo 😎 😎 Pak jsem se na toho ďáblíka v neděli večer i těšila. 🙂

sarinkam
autor
•
25. čer 2010

Víkendove -dokonce v zime dvakrat tyden jsem mela, jezdim na zavody psich spřeženi a od zimy jsem byla třikrat dalkovem pochodu na 100 km, to jsou vikedny plus ctvrtek. Jo, to o nežehleni jsem četla, ale kosile se musi žehlit stejnak a to pradlo ostatni co tam mam, je dusledek mazelovy pomoci, když mi sudnal pradlo ze snury, když jsem nebyla doma.
Mycku mam, ale pani na uklid bych financne neutahla.

crca
•
25. čer 2010

No vidíš,já ani ten vkend neměla a nemám a myčku taky ne 😅 a nějaká paní na uklid?Tady v tý riti snad ni nic takového není 😀 ,takže všechno sama a gruntuju když si je vezme tchýně,nebo tatínek ven na 2 hodiny a to jedu jak fretka abych to stihla,ani kafe si nestihnu dát 😀

binki
•
25. čer 2010

manžel chodí do práce zásadně v košilích, dřív jsem lítala jak pako, teď si občas pozvu paní a ta to hezky vyžehlí. a je klid, už nemám takové depky jako dřív, kdy jsem nevědala, kam dřív skočit.