icon

"Univerzální" Venušiny kuličky, existují?

maevy
11. led 2015

Ahoj, mám dvě děti,dva porody za sebou a me pánevní dno není co bývalo... Potřebuji ho posílit. Pomáhají Venušiny kuličky.
Hledala jsem v eshopech,ale je jich tolik,ze nevím které vybrat. Poradite?
Existuji nějaké "univerzální"? Které sedí mnoho ženám? Cenově tak průměr...

A co ty z DM drogerie?

Děkuji moc!!!

lv
•
12. led 2015

Ty kuličky neporadim, lze ovšem cvičit to pánevní dno i bez, vtahovanim, série po desíti, par vteřin držet, několikrát denně..krytím si tím čas ve frontách, čekání na bus...

anatanka
•
12. led 2015

@maevy Urcite vic nez Venusiny kulicky zabere cviceni s posilovanim panevniho dna. Jestli uz ted (v tomto veku) s nim citis problemy, tak bych s cviceni stopro zacala. Kdyby ti nestacily cviky z netu, tak moje kamaradka a kolegyne se specializuje na trenink zen po porodu.

myskin
•
15. led 2015

Taky bych to určitě kombinovala se cvičením. Kuličky jako doplněk. Ale sama jsem zvědavá jestli ti někdo doporučí nějaké konkrétní.

patri16
•
20. pro 2015

Venušiny kuličky jsou několika druhů a každému vyhovuje něco jiného. https://www.dumsexu.cz/cs/35-venusiny-kulicky Například bez vnitřní kuličky jsou většinou těžší a musí se více zapojovat svalstvo, mezitím ty s vnitřní kuličkou více pulzují. zkus si koupit nějaký lacinější ať zjistíš jestli ty vibrace vyhovují. Pokud ne tak se kouknout po jiných.