icon

Zánět šlach v rameni. Jak dlouho trvá bolest?

deniscam
14. lis 2024

Dobrý den , někdo zkušenost se zánětem šlach v rameni? Je možné, že mě z toho bolí celá ruka ale tak,že až brečím? Za jak dlouho to přestane bolet? Leduju... díky

lv
•
14. lis 2024

Až zaberou na zánět léky, obvykle Diclofenac. Chlaď, omezuje pohyb. Až se to uklidní, choď na rehabilitaci.

eloise02
•
14. lis 2024

Ano, měla jsem. Doktor mi napsal Diclofenac, zabralo to velice brzy, nechladila jsem, ani jsem nechodila na žádné rehabilitace.

deniscam
autor
•
14. lis 2024

@lv a taky Vás to bolelo od krku až po dlaně? Jako že brečím bolestí se mi jen tak nestává..naposled u porodu 🤷‍♀️

deniscam
autor
•
14. lis 2024

@eloise02 a měla jste velké bolesti? Já bolestí brečela? Bylo to tak hrozné,že mi vadili i moje děti jak mluví..jako to je fakt ukrutná bolest od krku až po dlaně 🤷‍♀️

lv
•
14. lis 2024

@deniscam ne, měla (a mám často, už chronický) jsem vickrat, bolí to dost, hlavně večer a v noci. Loket, rameno, nevím co je horší

eloise02
•
14. lis 2024

Ano, nedokázala jsem zvednout ani ruku, ani se obléknout, nešlo dělat vůbec nic.

janule0123
•
14. lis 2024

@deniscam měla.. leky nepomohly .. až obstriky.. pozor rádo se ro vrací …

deniscam
autor
•
14. lis 2024

@janule0123 Ježíš jen to ne..🥺 tuhle bolest už zažívat nechci...

deniscam
autor
•
14. lis 2024

@lv a ty léky Vám pomáhají?

janule0123
•
14. lis 2024

@deniscam potřeba dávat pozor abys nepřetizila a neprochladla.. taky z toho mám hrůzu …

deniscam
autor
•
15. lis 2024

@lv je možné,že mě z toho bolí i zápěstí a prsty,?

jancazao
•
15. lis 2024

Určitě bych šla k doktorovi a nečekala, že se to spraví jen diky ledování.

deniscam
autor
•
15. lis 2024

@jancazao byla jsem na pohotovosti předevčírem.

jancazao
•
15. lis 2024

@deniscam a co oni na to řekli a předepsali?

lv
•
15. lis 2024

Poslali tě, předpokládám, na ortopedii?

deniscam
autor
•
15. lis 2024

@lv ano a ten lék jak jste psala . Je pravda že to pořád bolí ale už ne tak jak včera.

zuzaro
•
28. pro 2024

@deniscam Dobrý večer, řeším teď to samé. V podstatě úplně stejný průběh, bolest od včera, v noci se nedalo spát, dnes pohotovost. Dostala jsem injekci na bolest a stejné léky, ale brečím bolestí. Přešlo vás to nebo jste musela na obstriky?