Změny nálad / hlavně před ms. Co pomohlo?
Zdravím věkem se zřejmě všechno mění a kort my ženy 😊 Občas na mě padne den nemám na nic náladu prostě jen tak ,kort před ms 🙏😷Do toho dva puberatky s kterýma to není úplně pohádka 😂 nechci být taková ale nezvládnu to,chlap to nechápe ten se na mě ještě naštve a vynadá mi....máte zkušenosti, pomohlo něco na zmírnění,nebo zlepšení...
Manžel trpí na pms se mnou 🙂
Osobní zkušenost nemám. Možná by pomohli bachovi kapky. Tady ma mk je snad i skupina
@mimisef chlap to pochopit z pochopitelných důvodu nemůže, nikdy. Některý je jen víc tolerantní... Jinak já mám PMS jak z čítanky, začnu být protivná, přejde mě chuť na sex, laduju se sladkým, štěkám na všechny kolem sebe. Já vždycky říkám, kupte mi tři kila čokolády, hoďte to za dveře a vraťte se za týden 😁
Taky s tím mám potíže. Jsem protivná i sama sobě. Všechno mě rozhodí,buď jsem naštvaná nebo brečím. Už jsem zvažovala, že to řeknu mýmu gynekolovi, protože někdy je to fakt děs. Rodina mi jde naštěstí z cesty, takže kolize jsou minimální 😉
Já měla tohle po prvním tehu, když se mi cyklus vracel. Pomohl čaj žebříček+kontryhel (1:1 1-2x denně... Pila jsem ho dva měsíce v kuse, neb jsem cyklus praticky neměla, při funkčním cyklu se nějaká část měsíce vynechává, ale nepamatuji si která).
zdar. Me se PMS zhorsilo po tretim diteti a čtyřicítka na krku. Jako tak tyden pred mám dojem, že všechny zabiju. Manzel uz s tim pocita, uz i starší děti, a raději se klidí. (jednou jsem takhle vyhoukla na syna a pak mu povídám - hele, to jsem přehnala, promiň. Víš co, mám zas ty svoje těžký dny. A on, s takovým povzdechem "já si to myslel" :D ) Pak si vzdycky udeláme sedánku a všechno udobříme :D každopádně co mě pomáhá - vyřadit sladký, nepít alkohol, lehčí jídla. Jinak zvažuju i nějakou hormonální terapii ale zatím jsem s tím nikam nešla. Nemáte někdo zkušenost? nebo třeba bylinky?
@michalkamisa ty jo ale někdy je to fakt na zabití (mě zabití). Manžel povídá - nevíš kde je máslo? Já slyším " Kam si dop...e zas zas... to máslo!!" Nebo manžel "podej mi koště, zametu kuchyn" a já slyším - "jseš tak neschopná žes tu zas nechala bordel, hrozný toto" :D :D a tak. fakt bych potřebovala někam vždycky vypadnout abych neškodila :D
@mimisef Ahojky, zkus produkty od firmy Tiande, mají bylinné vložky a čaje, nevěřila jsem, ale zbavily mě mykóz a po jejich detoxu jsem i po deseti měsících otěhotněla. Nedám na ně dopustit. Hodně uživatelek psalo o zbavení PMS v rámci používání vložek a i zkrácení doby MS.

Po 40 mám pms jak blázen, náklady, protivná jsem, jím moc.. Týden. Já to jen oznamim, ať ví, co se děje ☺️