icon

Zpoždění menstruace a negativní test. Co dělat?

okrasnakvetina
7. led 2025

jsem zase zpatky s dalsi zpozdenou ms
uz mam ctyri dny zpozdeni, priznaky klasicky natekla bolava prsa, zmeny nalad, chute, nadymani, a obcas bolest podbrisku, navaly horka
pred asi tydnem nam s pritelem prsknul kondom ale nic v nem nebylo, pritel byl od ejakulace daleko a tvrdil ze tam nic byt ani nemohlo, takze mu verim, i po prohlednuti kondomu jsme tam nic nenasli
minulou ms jsem mela dva tydny zpozdenou kvuli postinoru a nejsem si jista jestli mi to tak nerozhazelo cyklus ze mam zpozdeni i ted
jinam pms mam uz pres tyden
vcera jsem si delala test a vysel negativni
vy nektera z vas co s tim nebo co se deje?
dekuju za vsechno

1pomnenka
•
7. led 2025

Nevíme, ale můžeme ti to vyvěštit. Udělej si za pár dní znovu test, zajdi si k lékaři na odběr krve a uvidíš, co HCG.

jaja01k
•
7. led 2025

Pokud se to stalo před týdnem, nemá cenu dělat test, to je brzy, stejně by zatím případné těhotenství neukázal. Zpoždění může ještě být způsobené tím postinorem.

kerolejna
•
7. led 2025

@okrasnakvetina si myslím, že po týdnu je to brzy
Spíše si myslím jestli se ti MS neblíží 🥰

kerolejna
•
7. led 2025

@okrasnakvetina já mám 11 dní zpoždění, bolavé bradavky už snad druhý týden, nadýmání, cítím se více unavená, přijde mi že chodím častěji čůrat ale těhotenský test negativní 🥰
Mívala jsem vždy menstruaci o týden dříve nebo o týden později. Teď je to nějak moc dlouho 🥰

kerolejna
•
7. led 2025

@kerolejna poslední cca 3 noc se budím v noci na záchod nebo napít.

lencaa11
•
8. led 2025

@kerolejna může to bejt hormonální směr taky jiná věc než tehotenstvi když by to vše patřilo k TT už by test svítil jak sluníčko

kerolejna
•
8. led 2025

@lencaa11 dneska jsem si dělala digitální a byl negativní
Jsem ho zkusila rozebrat a na papírku byli 2 čárky 😆😆😆

kerolejna
•
8. led 2025

@lencaa11 i tak jsem uznala, že těhotná nejsem a na začátku únoru jdu na preventivní prohlídku. Počkám jestli menstruace ještě přijde do konce ledna 🥰

lencaa11
•
8. led 2025

@kerolejna tak po rozebrání jsou tam vždy dvě čárky to jsou testovací čárky pokud test ukázal - tehotena nejste