icon

Zubné ošetrenie študentami BRNO

karolinakasubova
Včera ve 14:49

Dobrý deň,
som študentkou 3. ročníka zubného lekárstva na Masarykovej univerzite. Ponúkam ošetrenie zubného kazu alebo výmenu tmavej amalgámovej výplne za estetickú fotokompozitnú (bielu). Ošetrenie prebieha pod dohľadom skúsených lekárov.

Kedy: 16.,17.9, 18.9 dopoledne
Kde: Stomatologická klinika Nemocnice u sv. Anny v Brne

anonym_0f5cae
Včera ve 14:54

Za nějakou pro mne zajímavou cenu? Dejme tomu sedmička vlevo dole, 1/3 amalgámová výplň.

zuzkasim
Včera v 15:37

Máte si sami sehnat pacienty? Protože u sv.Anny je normální výukové pracoviště, pokud je mi známo, je otevřené pro veřejnost a objednává se tam klasickou cestou.

karolinakasubova
autor
Včera v 17:29
@zuzkasim

Máte si sami sehnat pacienty? Protože u sv.Anny je normální výukové pracoviště, pokud je mi známo, je otevřené pro veřejnost a objednává se tam klasickou cestou.

@zuzkasim dobrý deň, áno, na každý semester musíme splniť ošetrenia v určitom čase podľa rozvrhu, keďže sme rozdelený do skupín 🙂

karolinakasubova
autor
Včera v 17:58
@anonym_0f5cae

Za nějakou pro mne zajímavou cenu? Dejme tomu sedmička vlevo dole, 1/3 amalgámová výplň.

@anonym_0f5cae Dobrý deň, ceny sa pohybujú od 1200-2000, závisi od plošiek zubu, presnú cenu vám ale takto neviem určiť

levandule_k
Dnes v 09:44
@zuzkasim

@zuzkasim cca před rokem jsem viděla podobný inzerát v jedne fb skupině, kdy student zubního lékařství také sháněl někoho, komu by mohl vyměnit plombu. Zajemců měl nakonec dost.