icon

Zvonění a tlak v uchu po výšlapu. Co s tím a kam zajít?

2. čer 2026

Dobrý den. V pátek jsme byli na náročném výšlapu a na jedné přestávce mi v právém uchu začalo tak divně cukat, zvuk to byl jako byl měla u ucha velkého brouka mávajícího křídly, chvilku jsem si i myslela, že mi něco vlezlo do ucha. Ale ucho prázdné. Od té doby mě v něm zvoní, přes den se to dá, to kolikrát přes rádio neslyším, ale večer, když usínám, tak je to otravné. Navíc když ležím, tak se k tomu přidává tlak na čele a v nose, jako by mi měla prasknout hlava. Nevím, co s tím, jelikož to trvá už několik dní, zvažuji návštěvu ORL, nejblíž mám Vinohradskou nemocnici, ta má ale velmi špatné recenze. Poradíte? Děkuji!

anonym_e68a0d
2. čer 2026

Praha nemá jen jednu ORL ambulanci a stejně tak to není místo, kde jede jeden autobus denně, takže pokud máš obavy z Vinohrad, stačí nasednout na MHD a jet jinam. Já jsem třeba spokojená v Horních Počernicích s MUDr. Růzhovou. Je to paní doktorka, která už by mohla být v důchodu, ale je to čipera a je velmi pečlivá na rozdíl od mnohých kolegů. Jen je třeba si to v čekárně odsedět, má fakt neustále plno.

autor
2. čer 2026
@anonym_e68a0d

Praha nemá jen jednu ORL ambulanci a stejně tak to není místo, kde jede jeden autobus denně, takže pokud máš obavy z Vinohrad, stačí nasednout na MHD a jet jinam. Já jsem třeba spokojená v Horních Počernicích s MUDr. Růzhovou. Je to paní doktorka, která už by mohla být v důchodu, ale je to čipera a je velmi pečlivá na rozdíl od mnohých kolegů. Jen je třeba si to v čekárně odsedět, má fakt neustále plno.

@anonym_e68a0d Tak práve proto se ptám, víš?

kakba
2. čer 2026

Tak tohle bude od krcni patere. Pokud si mela jeste k tomu batoh. Zasla bych si na Trigger nebo Bowen masaz. za me Trigger lepsi.

autor
2. čer 2026
@kakba

Tak tohle bude od krcni patere. Pokud si mela jeste k tomu batoh. Zasla bych si na Trigger nebo Bowen masaz. za me Trigger lepsi.

@kakba super, děkuju. 🙂

zanettuckova
3. čer 2026

určitě zajít na ORL