Dobrý den holky, nezkoušely jste někdy produkt Šatónek od firmy MGcream? Je na jemné prádlo i dětské a také má bezchemické složení. Viděla jsem na to reklamu, ale hledám jestli má někdo osobní zkušenost?? 😉
Dobrý den a máteněkdo i na čištění zkušenost s tímto výrobkem od této firmy? https://www.mgcream.com/satonek-300ml/?srsltid=AfmBOopbv9pOSQJW510ZKLpRc8CeuK8t1vuNSDQvusEnN-p6DiPBZyJT Předem díky za info 🙂
já kupuji šampon přímo tady v tomto obchodě https://www.clip-vlasy-levne.cz/sampony-na-prodlouzene-vlasy/312-kerastase-soleil-bain-apres-soleil-filtre-photo-defense-ochranny-sampon-250ml.html
Já používám doma židli Adaptic Extreme - pracuji až 10 hod denně a můžu ji s klidem doporučit. Je pohodlná i při delším sezení, dobře se přizpůsobí postavě a zpracování je opravdu kvalitní. Po zkušenosti bych ji koupil znovu.
Holky chystáme se do Egypta a chtěla jsem se zeptat jak řešíte pojištění, hlavně skrz průjmy a tak tam známí řešili nějaké lékaře a chtěla bych tohle mít pokryté pro strýčka Příhodu jak se říká. Obvykle všechno řeším přes KlikCZ, tak jestli tam zvolit ještě nějaké připojištění, nebo tak něco?
Holky zdravím a ráda bych tu otevřela debatu a rovnou nadhodila pár dotazů. Uvažuji o koupi takových těch připínacích vlasů. Zajímá mě jestli s tím máte zkušenost, dobrou - špatnou? Jak ty vlasy vybrat, jak to funguje, jaké jsou nevýhody pravých - umělých? Vlasy už mi trošku řídnou a říkala jsem si, že na společenské události už by to chtělo trošku se vylepšit. Předem děkuji za zkušenosti a rady 🙂
@emaemicka13 Ahoj, taky pracuji na homeoffice a bojovala jsem úplně se stejným problémem. Já teď aktuálně asi půl roku používám židli od firmy Adaptic a opravdu je znát rozdíl. Patří sice do vyšší cenové kategorie ( nevím jaký máš vyhrazený rozpočet), ale já jsem se rozhodla do té židle investovat. Asi bych do toho nešla, ale kamarádka už ji měla a chválila si ji. Teď jsem opravdu ráda, že ji mám i za tu cenu, protože to na těch zádech opravdu poznám, že je mi po těch x hodinách u stolu mnohem líp než dřív.
Je to jako ve všech vztazích, zkus vykomunikovat upřímně a přátelsky co ti nevyhovuje, pokud jí na přátelství záleží bude se snažit s tebou řešit. pokud nezáleží, bude lepší to ukončit..
Myslím, že děti to vnímají spíše jako pohádku a dobrodružství těch zvířátek. Hlubší kontext v 9 letech určitě nepochopí. Určitě bych to zvolila jako četbu až poté co začnou komunismus apod. probírat alespoň ve škole. jinak jako příběh zvířátek můžete předčítat před spaním už od tří let 😉
Taky by mě zajímalo, který je skutečně účinný, při těch cenách za které to prodávají nemám chuť zkoušet pořád něco nového.
@ptame_se_za_tebe Určitě bych v takovém vztahu nezůstala.
@anonym_autor Ahoj, já bych asi postupně společné oslavy rušila, už jen z pohledu do budoucna, když si pak třeba najdeš nového partnera.
@izabela13 Jedině odejít!! Mám takouvouto nemilou zkušenost taky a nic než rozchod nepomůže. I když je to nepředstavitelné a člověk je zamilovaný, rtak pohledem zpět to bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat..Přeju hodně štěstí a odvahy 🙂 ❤
@anonym_autor Mě pomohlo řídit hned a snažit se to "vytěsnit", hodně mi pomáhalo, když jsem nejezdila sama, určitou dobu to byl takový větší pocit jistoty
určitě zajít na ORL
já jsem moc spokojená se Syos, hlavně kondicionéry, jsou lehké, voňavé a opravdu vlasy zjemní a vyživí..
@anonym_autor jejdááá tak tohle by mě opravdu taky zajímalo 🙏
Mudr. Kateřina Holečková je moc fajn 🙂
Ahoj holky, nezkoušely jste někdy produkt Šatónek od firmy MGcream? Je na jemné prádlo i dětské a také má bezchemické složení. Hledám jestli má někdo osobní zkušenost?? 😉