icon

Jak řešit oslavy s tchánovci po rozchodu?

Včera v 10:29

Ahoj, chci se zeptat těch, kteří vždy slavili rodinné oslavy dohromady se svou i partnerovou rodinou, jak to bylo po rozvodu. Jde o narozeniny dětí. Tchánovci jim určitě popřejí a něco koupí. Zvát je i nadále na společné oslavy s mými rodiče, pozvat je zvlášt, nebo nezvat vůbec?

zanettuckova
Včera v 11:01

@anonym_autor Ahoj, já bych asi postupně společné oslavy rušila, už jen z pohledu do budoucna, když si pak třeba najdeš nového partnera.

dashyyy
Včera v 11:47

Já bych to stavěla na vztahu s tchánovci. Pokud máte dobré vztahy, nevidím důvod proč neudělat společné oslavy. Pokud ne, je to v rukou tatínka a jeho rodičů, jak oslaví narozky dítka.

barmil
Včera ve 14:05

@anonym_autor zveme, potkáváme se i během roku, na oslavy zveme, i na besídky atd, je pro mě důležité, aby si mezi rodinou děti nemusely vybírat. Na svatbě přeci taky jednou budou chtít mít všechny a nebudou dělat dvě, pro každé příbuzenstvo zvlášť

barulina
Včera v 16:45

@anonym_autor ja teda nevidím jediný důvod takhle fungovat s rodinou, která už mou rodinou není. Inteligente uchovat vztah pro deti, ale oslavy by mel podle me resit tvuj bývaly s nimi. Udržet klidné, mírné vztahy, tak at se pri situacích, ktere v dospělosti budou organizovat tvé děti, uvidíte i rádi. Ale ja osobně bych spolecne nefungovala. Nedokážu si představit ani to, jaké to musi byt pak pro nové partnery, protože me by to příjemně nebylo. Jsou situace, kdy se proste vsichni potkáte, asi, ale proste bych to nechala v režii ex a nezasahovala do toho

autor
Dnes v 07:04

Děkuji všem za odpovědi. Ex nikdy oslavy neřešil, všechno jsem organizovala já. Kupovala jsem vždy i dárky pro jeho rodiče. On ani neví, kdy mají narozeniny. Ale třeba překvapí a nějakou oslavu dětem se svými rodiči udělá. Spíš si ale myslím, že jim tchánovci jen popřejí a někam je vezmou. Zvát je tedy nebudu.