Pocit zklamání z neplánované změny víkendových plánů
Mám celkem náročnou práci a teď mám poprvé za tři měsíce volný víkend tak, aby byl doma i přítel. Těšila jsem se, že něco podnikneme. Bohužel mi bylo sděleno, že přítelova ex jde na diskotéku, a přiveze nám tedy dítě dříve.
Sice u nás mělo být až od neděle večer, ale maminka hvízdla a máme ho doma už teď. Mně to nevadí, mám ho ráda, ale těšila jsem se, že budeme s přítelem sami a něco podnikneme. Doma jsem mu řekla, že mi to vadí, a on mi odpověděl, že je to můj problém. Teď si tu připadám jako páté kolo u vozu a nejraději bych odešla. Není to totiž poprvé a nevím jestli musím pořád být ta která se podřídí.
Vadí mi to pořád, ale není to asi úplně důvod k rozchodu. Přemýšlela jsem a kromě toho, že ho mám ráda, tak naše děti se mají rády. Jeho dítko má u mě za ty roky své zázemí a není to tak jednoduché.
@anonym_autor jasně
@martinka_33 Tak to se pleteš. Nešel by ani tak. To už sem zažila.
@anonym_autor tak to mě by bylo lito propadlych vstupenek, tak moc po přítomnosti dětí neprahnu 😃
@anonym_autor tak to mě by bylo lito propadlych vstupenek, tak moc po přítomnosti dětí neprahnu 😃
@martinka_33 Říkám, že je divnej. 😂 Mně by to bylo taky líto, kor když dítě jen sedí u PC a žádný společný čas spolu netráví.
Hele a já tě chápu. Ano, dítě má přednost, ale pokud je ex vyčůraná, taky by mi to vadilo. Já bych to teda partnerovi neudělala, že bych odpískala po dlouhé době společný víkend jen proto, že ex si chce vyhodit z kopýtka. Neříkám, kdyby bylo dítě nemocné, potřebovalo od tatínka pomoc nebo něco, ale v tomhle případě jste akorát babysitting.
Me by vadilo tohle : Doma jsem mu řekla, že mi to vadí, a on mi odpověděl, že je to můj problém.
Myslim ze ta komunikace a to nastaveni je u vas celkove blbe.
My s muzem pokud neco neni podle planu a me to dela smutnou vyresime nejak at se mam az to pujde na co tedit, nebo se ta situace trochu prizpusobi🙂 mojli jste nekam idjed na vikend spolecne , kde by si treba dite hrslo , vy dali decinku vinka , meli se hezky a dobry…
Nebo kludne vyresit jinak.
Ale to ze tys hned hystercila a on rekl , ze rvuj problem je na prd
Me by vadilo tohle : Doma jsem mu řekla, že mi to vadí, a on mi odpověděl, že je to můj problém.
Myslim ze ta komunikace a to nastaveni je u vas celkove blbe.
My s muzem pokud neco neni podle planu a me to dela smutnou vyresime nejak at se mam az to pujde na co tedit, nebo se ta situace trochu prizpusobi🙂 mojli jste nekam idjed na vikend spolecne , kde by si treba dite hrslo , vy dali decinku vinka , meli se hezky a dobry…
Nebo kludne vyresit jinak.
Ale to ze tys hned hystercila a on rekl , ze rvuj problem je na prd
@veronicka89 a kde píšu že jsem hysterčila? 😂
@veronicka89 a kde píšu že jsem hysterčila? 😂
@anonym_autor tak kdybys to vzala v pohode a vibec ti to nevadilo - neresis.
Ale resit ze ti to vadi a ze jediny vikend co jste meli mit spolu a resit ze je zmena , ze on sve dite ma driv nez bylo domluvene, je pro me hysterceni.
Já tě chápu. Mrzelo by mě to taky a ještě víc by mě zamrzelo, že by mi chlap řekl to je tvůj problém.
Prostě táta klukovi neumí říct ne 🙂. Udělejte si výlet společně, nejlépe, ať chlap zatáhne někde oběd a ty nemusíš o víkendu vařit. Přeji ti, ať se to v práci uklidní a máš těch volných víkendů víc.
@anonym_autor tak kdybys to vzala v pohode a vibec ti to nevadilo - neresis.
Ale resit ze ti to vadi a ze jediny vikend co jste meli mit spolu a resit ze je zmena , ze on sve dite ma driv nez bylo domluvene, je pro me hysterceni.
@veronicka89 a to že to řeším znamená že hysterčím? To nemyslíš vážně vid.
Já tě chápu. Mrzelo by mě to taky a ještě víc by mě zamrzelo, že by mi chlap řekl to je tvůj problém.
Prostě táta klukovi neumí říct ne 🙂. Udělejte si výlet společně, nejlépe, ať chlap zatáhne někde oběd a ty nemusíš o víkendu vařit. Přeji ti, ať se to v práci uklidní a máš těch volných víkendů víc.
@macik84 Ono ale vůbec nejde o dítko, víš? To sedí u PC a naopak nebylo nadšené, že se musí zvedat a balit, jelikož opět něco hrálo s kámoši. Jak už jsem psala, dítko je radši u PC než s námi a můj drahý partner stejně druhý den ráno odjel do práce a vrátil se až v noci, takže péče byla na mně. Kdyby doma dítko nebylo, tak jedu pryč a třeba nevařím, ale to je to poslední, co řeším... Ono je to teď už jedno. Jen jsem nepochopila, proč to vlastně udělal. 🫣😂
@veronicka89 a to že to řeším znamená že hysterčím? To nemyslíš vážně vid.
Hystercit pro me zde znamenalo , byt nasrana z te situace
Hystercit pro me zde znamenalo , byt nasrana z te situace
@veronicka89 aha😂tak to máme každá jinou představu o hysterii. Děkuji za názor .
Hele a já tě chápu. Ano, dítě má přednost, ale pokud je ex vyčůraná, taky by mi to vadilo. Já bych to teda partnerovi neudělala, že bych odpískala po dlouhé době společný víkend jen proto, že ex si chce vyhodit z kopýtka. Neříkám, kdyby bylo dítě nemocné, potřebovalo od tatínka pomoc nebo něco, ale v tomhle případě jste akorát babysitting.
@mabs naprostý souhlas. A to byl také 1 z velkých důvodů proč jsem se rozešla s posledním partnerem. Jeho ex nám určovala náš volný čas. Museli jsme se podrizovat jejimu kalendáři, tam bohužel nebyla dohoda možná, partner to nebyl schopný řešit. Jako chápu že je třeba najít nějaký kompromis, ale tohle už bylo neudržitelný. On si nemohl nic naplánovat pac byla schopná mu napsat ve 3 ráno že je změna. A to jsou už jeho děti 13+ dá se s nimi mluvit, ale tady velela maminka. Ne už nikdy víc, ty ženský některý jsou úplně posahany, dělají si z těch chlapů jen chuvy a kasičky. Na druhou stranu, pokud jim to prochází...🤪

@anonym_autor no mě přišlo, že tě to dost vytočilo, ale evidentně jsi už vychladla a už to nevidíš tak černě😉
Vadí mi to pořád, ale není to asi úplně důvod k rozchodu. Přemýšlela jsem a kromě toho, že ho mám ráda, tak naše děti se mají rády. Jeho dítko má u mě za ty roky své zázemí a není to tak jednoduché.