Kde odebírat plyn a elektřinu při stěhování?
Ahoj holky, čeká nás stěhování - reknete mi prosím kde odebírate plyn a elektřinu? A jak jste spokojené? Děkuji 🌷
@klar_tek Vůbec ne, tak jsem to určitě nemyslela. Tahle debata by se dala vést hodně dlouho a nemyslím si, že by přinesla něco dobrého. Tím jsem chtěla jen navázat na to, co se psalo předtím, že když člověk mění nebo hledá nového dodavatele energií, tak je internet asi nejlepší zdroj informací.
@lucidvork Určitě ano, ale zase – jak často řešíš nějaké problémy, když jde o takové služby? 😊
@dostalka72 Někdy to bývá zákon schválnosti a když to nejméně čekáš, tak se něco objeví.
Určitě je fajn v tom mít nějakou základní orientaci a vědět, kam se obrátit kdyby cokoliv. Třeba u toho dodavatele mi přijde fajn, že jak jsme u Armexu, tak mají i vlastní aplikaci, co taky ještě ne všichni mají, a dokážou tak nabídnout určitou formu pomoci. Člověk když chce, tak si podle mě prostě dokáže poradit.

@lucidvork Já jsem taky taková bývala. Vždycky jsem si říkala, že to zvládnu i sama, proč bych někoho prosila, aby to dělal za mě. Ale pak člověk zjistí, že není ostuda požádat o pomoc 🙂