Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Prostějov    0     Profil uživatelky
Prostějov    0     Profil uživatelky
Dobrý den, věci které nabízím jsou nošené, některé více a některé minimálně. Pokud je u některého oblečení vada - flíček, dírka... u inzerátu to uvádím a snažím se to i vyfotit.
U většiny oblečení je napsána velikost, snažím se uvádět i míry.
Oblečení může být rezervováno i jinde. V inzerátech nabízím věci zdarma k objednávce - je potřeba si o věc napsat.
Věci je možné vyzvednout osobně v Prostějově nebo zaslat poštou. K ceně je vždy potřeba připočítat poštovné ( hradí kupující), dle tarifu České pošty.
Mám zde asi 11 inzerátů, kde nabízím věci zdarma k objednávce. Jedná se o drobnosti a oblečení které má flíčky, nebo žmolky.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
holomino
29. čer 2020
Děkuji a doporučuji.🍀 Len.
zuzukobylka
24. dub 2020
Doporučuji.
astarte
17. dub 2020
Milá a vstřícná paní. Doporučuji. 🌹🌞
kodynka
20. led 2020
Rýchlý bezproblémový obchůdek. Doporučuji 🙂
kaja16
20. lis 2019
Milá komunikace a velmi rychlé odeslání. Šaty jsou úžasné, mooooc děkuji a všem paní Věrku doporučuji!
kjajule
3. říj 2019
Vše v naprostém pořádku 🙂 .
kohlil
12. črc 2019
Vse na 1..doporucuji
dagmarp
21. kvě 2019
Prima obchůdek, rychlá domluva i dodání, u nás naprostá spokojenost, proto doporučuji i ostatním, Dagmar
zdenkacislo
25. led 2019
Oblečení pěkné, vše v pořádku. Obchod doporučuji👍🏻😉
fusiiik
13. lis 2018
Vše ok, děkuji a doporučuji 🙂
barahav
8. lis 2018
Vse probehlo rychle a v poradku, balicek dorazil velice rychle, mohu jen doporucit!
veni83
26. říj 2018
Vše na jedničku, doporučuji!
sharaki
24. říj 2018
maximální spokojenost 🙂
jazyn
5. říj 2018
Velmi serioźní přístup, milá komunikace, pěkné věci. Děkuji!🙂
raaina
25. zář 2018
Vše v pořádku, super domluva a mašinka má u synka velký úspěch. Děkuji za obchůdek 🙂
1ana
25. zář 2018
Děkuji za obchod a za pěkné hodnocení. Předání dle domluvy 🙂
mirhus87
18. zář 2018
Rychle, prijemne nakupovani. Moc doporucuji😉
ivettapec
10. zář 2018
Výborné. Děkuji za trpělivost a vyzvednutím a za kvalitu. Radim Jachek
pajinta
1. zář 2018
Vše v pořádku, děkuji za trpělivost a obchůdek. 🌹 vrele všem doporučuji.
kohlil
23. srp 2018
Doporucuji..vse na 1🙂
sylval
25. črc 2018
Moc děkuji za bezva obchůdek, milou komunikaci a hlavně za ochotu odeslat balíček co nejdříve. Vše proběhlo na 1* a všem Vás vřele doporučuji. Triko je v super stavu. Díky a mějte se krásně.🙂
janabart
13. črc 2018
Vše vynikající, milá a lidská komunikace, rozhodně doporučuji 🙂
marcya
22. čer 2018
Vše v pořádku. Doporučuji 🙂
katy1782
14. čer 2018
Velice příjemný,rychlý obchůdek.Maminku doporučuji. 🙂
horaisovakaterina
11. kvě 2018
Svižná komunikace, rychlé odeslání, ráda doporučuji 🙂
dendulap
7. kvě 2018
Vse v poradku doporucuji 🙂
asineda
30. dub 2018
Moc dekuji za rychle poslani! Skvela komunikace.
kaculka25
17. dub 2018
Moc příjemná a milá komunikace, rychlé dodání.Krásné věci.Mohu jen doporučit🙂👍
prada11
12. únor 2018
Skvělá domluva a zboží v poradku. Maminku doporučuji 🙂
spajkina
7. lis 2017
Vše v pořádku, maminku doporučuji. J.🙂
englerova14
5. říj 2017
Vše bylo v pořádku děkuji a doporučuji
lefina27
13. zář 2017
Moc děkuji za krásné zabalení drobné dárečky. Doporučuji!
xdrak102
11. zář 2017
Vše super, doporučuji.
anetaskruzna
28. srp 2017
Naprosto super rychlost, přístup, jedině doporučujem 😉 a děkujem!
isiseset
23. čer 2017
Moc ráda doporučuji, milá prodávající, drobnosti navíc k výběru. Vše proběhlo ok. děkuji 🙂
1ana
13. zář 2017
Děkuji za hodnocení a za obchůdek 🙂
johhannka
1. čer 2017
Děkuji za obchůdek. Příjemná komunikace, rychlé dodání, moc doporučuji.
havanskypsik
19. kvě 2017
Velmi laskavá maminka,doporučuji!!!👍
kreml
4. kvě 2017
Děkuji moc za balíček a dárky. Prodávající velmi doporučuji.Díky
hanulka.zb
13. dub 2017
Maminku mohu je doporučit,rychlá komunikace,oblečení odpovídá popisu,krásně zabaleno,tak opravdu super obchod,moc doporučuji.
novali27
16. bře 2017
Moc děkuji za bezvadný obchůdek moc milá prodávající všem velice doporučuji 😉
bohumilakupkova
24. únor 2017
Nákup všem doporučuji - rychlá komunikace i dodání. 🙂
rjp
10. únor 2017
Vše v pořádku 🙂 Doporučuji 🙂
misajavurkova
3. únor 2017
vše ok...doporučuji🙂
mrshka
3. únor 2017
vše v naprostém pořádku, děkuji a doporučuji 🙂
petra28012
17. led 2017
Rychlý obchůdek, vstřícná prodávající, doporučuji 🙂
rebelka69
29. pro 2016
Děkuji za rychlý obchod. Balíček dorazil. Děkuji a doporučuji 🙂
drahac
14. lis 2016
Byla jsem moc spokojená, zboží je pěkné, v dobrém stavu a paní ochotná. Doporučuji.