Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Doubrava (region Karviná)    25     Profil uživatelky
Doubrava (region Karviná)    25     Profil uživatelky
Ahoj holky, maminy, slečny, paní.... a třeba i tatínkové:-),

vítám Vás na mém bazárku a děkuji za Váš zájem. Prodávám (i nakupuji) zde už bezmála šest let a mám na kontě i pár spokojených zákaznic:-) Nabízím především věci po mé dceři. Snažím se stav věcí přesně popsat, věcičky změřit.
Pokud budete mít jakýkoli dotaz, nebojte se zeptat. Věci jsou všechny vyprané a vyžehlené, některé už mám ale v krabici déle, takže už nevoní aviváži.

Ceny věcí se snažím dávat symbolické, mou prioritou je prodat, ať se mi oblečení nehromadí. Poštovné hradí vždy kupující, prosím nesmlouvejte v tomto! Ráda zašlu i obyčejně za nižší poštovné, ale pouze na zodpovědnost kupující.

Doufám, že se Vám budou mnou nabízené věci líbit a budete spokojené!

Děkuji za info, že balíček dorazil v pořádku a za hodnocení prodeje! Věřím, že se budete rády/rádi vracet!

Marcela
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
krisota
14. kvě 2019
Děkuji velice za super obchůdek - dcera je nadšená. Vřele doporučuji 🙂🙂
28marci
15. kvě 2019
Děkuji!
luckavrana
18. únor 2019
Zboží odpovídalo popisu i fotkám, přiměřená cena. Balíček dorazil v pořádku a podle domluvy. S prodávající příjemná a vstřícná domluva, doporučuji. Děkuji za obchod.
28marci
18. únor 2019
Děkuji moc za krásné hodnocení!
formik1
18. zář 2018
Vše proběhlo v pořádku. Komunikace bez problémů. Doporučuji
28marci
18. zář 2018
Děkuji moc!
lublo
17. zář 2018
Velmi pekne dekuji za nakup u Vas. Vsechno v poradku.👍🙂
28marci
17. zář 2018
Děkuji moc!
roztenka
6. bře 2018
Vřele doporučuji.
28marci
7. bře 2018
Děkuji!
bercelka
2. bře 2018
Děkuji za moc pěkné zboží a rychlé a milé jednání.
28marci
7. bře 2018
Děkuji!
hrabcova
10. led 2018
Velmi mila pani, rychla komunikaci i odeslani, veci vonave 🙂 Dekuji
28marci
14. led 2018
Děkuji moc!
marssyy
21. zář 2017
Děkuji za obchůdek. Dceři se mikinka i legíny moc líbily 💃
28marci
21. zář 2017
Děkuji moc!
sona_sv
17. zář 2017
Maminku moc doporučuji, příjemná komunikace, vše v pořádku 🙂
28marci
18. zář 2017
Děkuji Vám!
kolarlenka12
2. zář 2017
Rychla komunikace, zbozi odpovida fotografii. Doporucuji a dekuji.
28marci
2. zář 2017
Děkuji i já Vám za rychlý a bezproblémový obchůdek!
lucimimi
29. črc 2017
Děkuji za obchod, spokojenost
28marci
29. črc 2017
Děkuji také!
lulda1988
9. čer 2017
Výborná komunikace a rychlost odeslání, maminku mohu jenom doporučit🙂
28marci
11. čer 2017
Děkuji moc!
klarulik
20. dub 2017
Maminku doporučuji. Děkuji za fajn obchůdek ☺ ☺ ❤
28marci
20. dub 2017
Děkuji moc!
zmijovka
18. dub 2017
Vše v pořádku, vřele doporučuji 😀
alla85
13. dub 2017
Dobrá komunikace a rychlé dodání. Doporučuji. 🙂
hajkl
31. led 2017
vše naprosto v pořádku, děkuji, doporučuji
28marci
1. únor 2017
Děkuji!
pavlusamazi
23. led 2017
Nákup naprosto v pořádku,komunikace super.Doporučuji Pavla🙂
28marci
24. led 2017
Děkuji!
akninel
7. lis 2016
🙂Rychlý, bezproblémový obchůdek mohu jen DOPORUČIT!!!🙂
28marci
7. lis 2016
Děkuji!
marjinka
13. říj 2016
Zboží super. Komunikace milá. Vřele doporučuji. 🙂🙂
28marci
13. říj 2016
Děkuji moc!
zmijovka
3. říj 2016
Super jednání i botičky,rychlé dodání. Vřele doporučuji !!! 🙂🙂🙂🙂
28marci
4. říj 2016
Děkuji!
hawky
2. říj 2016
Vše v naprostém pořádku, doporučuji 🙂
28marci
2. říj 2016
Děkuji moc za obchůdek!
permos
15. zář 2016
opravdu fofr poslání, supr komunikace, prostě děkuju za obchůdek 🙂
28marci
16. zář 2016
Já moc děkuji!
makkk
6. zář 2016
obchod na jedničku, tímto děkuji a doporučuji! 🙂
28marci
6. zář 2016
Děkuji moc!
lipohk
22. srp 2016
Obchod proběhl zcela v pořádku, rychle a bez problémů. Zboží je pěkné. Doporučuji.
28marci
23. srp 2016
Děkuji moc!
milu71
21. črc 2016
Vše v nejlepším pořádku, rychlé zaslání a příjemná komunikace. Maminku určitě doporučuji 🙂
28marci
28. črc 2016
Děkuji moc!
zuhaida
19. črc 2016
Vše jak má být, super věcičky přesně odpovídající popisu, rychlá a vstřícná domluva i odeslání. Maminku mohu určitě doporučit 🙂
28marci
20. črc 2016
Děkuji moc🙂
jitaportova
19. črc 2016
balíček mám doma vše super moc děkuji a vřele doporučuji 🙂
28marci
20. črc 2016
Děkuji moc🙂
sonamacurova
13. čer 2016
SUPER! Milé a rychlé jednání. Zboží krásné a v top stavu. Určitě doporučuji!
28marci
14. čer 2016
Děkuji!
januliii
20. kvě 2016
Dekuji za obchudek, vse v naprostem poradku🙂 doporucuji!
28marci
20. kvě 2016
Děkuji!
jituska286
11. dub 2016
S paní je skvělá komunikace,zboží krásné, čisté. Moc doporučuji ☺
28marci
12. dub 2016
Moc Vám děkuji!
katterinna1
8. dub 2016
Zdravím stále je nemám doma ??
28marci
9. dub 2016
Napsala jsem zprávu s vysvětlením i omluvou.
thereseej
31. bře 2016
Nákup naprosto v pořádku. Doporučuji. Z
28marci
1. dub 2016
Děkuji!
agnes13
15. bře 2016
Rychlé jednání i dodání.Velká spokojenost,určitě doporučuji.
28marci
15. bře 2016
Děkuji Vám! Přeji, ať botky dobře slouží.
maghurka
29. únor 2016
Děkuji za milý obchůdek, veliká spokojenost, mohu jen doporučit 🙂
28marci
29. únor 2016
Děkuji moc!
eluk
10. pro 2015
Děkuji za obchod. Vše na jedničku. Maminka vstřícná a milá. Doporučuji. !!!!
28marci
10. pro 2015
Děkuji!
zuzkaamichal
22. lis 2015
Ještě jsem vám doposlala peníze za poštovné-. platila jsem 65 a koukala jsem že to stálo 100. Kojící polštář. přeji hezký den
28marci
22. lis 2015
Děkuji Vám, moc si toho vážím!
zuzkaamichal
14. lis 2015
Omlouvám se, zapomněla jsem napsat. polštář přišel ve čt a je super. Hezký, kvalitní. Moc doporučuji, vše proběhlo dobře, poctivě, rychle!!!
28marci
15. lis 2015
Děkuji!
medi_ivca
23. říj 2015
Pohodový a rychlý obchod, milá komunikace 🙂 doporučuju
28marci
23. říj 2015
Děkuji, ať bunda dobře slouží!!!
mishule12
20. říj 2015
Děkuji za věci. Vše proběhlo na 1😎
28marci
20. říj 2015
Děkuji!
dankaeli
13. říj 2015
Velká spokojenost.Rychlá a příjěmná komunikace.Věci odpovídají popisu.Můžu jen a jen doporučit🙂.
28marci
13. říj 2015
Děkuji, ať věcičky slouží!
katerina89_
2. říj 2015
Vše proběhlo v naprostém pořádku, info o odeslaném balíčku, dárek navíc. Jsem moc spokojena 😎
28marci
2. říj 2015
Děkuji moc! Ať věcičky slouží!
vendick
23. zář 2015
Vse v poradku, maminku doporucuji, s balickem se nalitala 🙂
28marci
24. zář 2015
Děkuji🙂🙂
petrufa86
29. čer 2015
Vše v pořádku, doporučuji 😉
28marci
30. čer 2015
Děkuji!
meindzi
25. čer 2015
vse v poradku, mohu jen doporucit 🙂
28marci
26. čer 2015
Děkuji!
janazdendavojta
27. kvě 2015
Milá komunikace, bezproblémový obchůdek. Doporučuji všem 🙂
28marci
27. kvě 2015
Děkuji!
jajina2606
15. dub 2015
Maminku ráda doporučujii obchůdek proběhl v pořádku 🙂
krajicova
26. bře 2015
Moc milá paní, věci krásné, moc děkuji a doporučuji 😉
28marci
26. bře 2015
Děkuji, jsem ráda, že jste spokojená!
lucie01
14. bře 2015
Moc děkuji za botičky, malému sedí jako ulité 🙂 ...doporučuji 🙂
28marci
14. bře 2015
Děkuji, jsem ráda, že botičky sedí🙂 Ať dobře poslouží!
zlabayova
14. bře 2015
Seriózní a milá, všem doporučuji
28marci
14. bře 2015
Děkuji!
sasdre
23. únor 2015
Dobrý den. Balíček dnes dorazil, moc děkuji. Dáreček nám udělal radost. 😉 Velmi ráda Vás doporučuji ostatním maminkám. 🙂 Děkuji Veronika
28marci
23. únor 2015
Děkuji moc za milé hodnocení!