Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Česká Lípa    18     Profil uživatelky
Česká Lípa    18     Profil uživatelky
Dobrý den,vítám vás ve svém prodeji kde je veškeré oblečení po dětech z naší rodiny,hlavně po těch mích :)
Jsme nekuřácká domácnost bez domácích zvířátek.Veškeré oblečení je vyprané.Všechny vady se snažím poctivě popsat.
Nejsem na netu každý den ale snažím se aspon každý druhý,proto prosím o trpělivost.Určitě se ozvu co nejdříve.
Osobní odběr možný v Česká Lípa a její okolí,tel 774811607. V případě zaslání poštou preferuji pouze platbu předem,na dobírku již nezasílám.
Oblečení inzeruji i jinde.V případě zájmu pošlu odkaz.
Děkuji za zájem a přeji příjemný den Adéla
PS:oblečení mám po dětech a i sobě mnohem více kluk od 0-5let a holka 0-3roky a dámské vel S,M něco L.Mám toho celkem hodně a tak mi bude trvat než sem vše vložím.

Poštovné : je dle tarifu ČP.Pokud se spletu v částce na poštovném, doplatek zpět nevyžaduji a přeplatek nevracím.
Do 2 cm výšky jde poslat obyčejně dopisem za 25,- na Vaše riziko, do 5 cm výšky dopisu a do 2 kg jde poslat doporučeným dopisem za 50-60 Kč, co je nad 5 cm výšky malých rozměrů do 2 kg jde poslat jako doporučený balíček za 75,- až 85,- a pak co je nad 2 kg větších rozměrů, jde poslat už jen jako balík za 120-130 Kč.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
ivonaicok
27. dub 2021
S paní super jednání,vše bez problemu
adlincerna
30. dub 2021
Moc děkuji.
lucisnik
29. zář 2020
Děkuji moc za bezproblémovy obchudek jsem spokojená a mohu vás jen doporučit děkuji L
adlincerna
29. zář 2020
Jee,moc děkuji za milé hodnocení ☺️🙋
nikypity
15. zář 2020
Rychlý obchod, pěkně zboží. Doporučuji!
adlincerna
15. zář 2020
I já moc děkuji 😉
evaii
8. zář 2020
Dobra,dekuji
jittkam
3. čer 2020
Vřele doporučuji, maximální spokojenost 👍
adlincerna
3. čer 2020
Jituško i já moc děkuji 😉
elizabethka_11
9. led 2020
Vřele doporučuji. Skvělá komunikace, rychlost doručení a zboží odpovídá fotografii.
adlincerna
9. led 2020
Moc děkuji jste zlatá 😉
albrechtovajitka
18. lis 2019
Milá prodávající, vřele doporučuji dál, vše proběhlo naprosto vpořádku!!!!!!!!!!!
adlincerna
18. lis 2019
Moc děkuji jste hodná
barsyk
15. dub 2019
Krásné věcičky přesně dle popisu,ochotná maminka a pěkná komunikace,rádi doporučujeme dál 😀
adlincerna
16. dub 2019
Moc děkuji za milé hodnocení jste zlatá 😊 i já děkuji za obchůdek.
zajacica9
10. dub 2019
vě v pořádku, děkuji!
lindagregorova
25. bře 2019
Dobrý den, ano, ano, už v ní chodíme, jen jsem zapomněla napsat v tom fofru🙂 moc děkuji a opět někdy nashledanou... Linda
adlincerna
25. bře 2019
I já děkuji a budu moc ráda když se mi ozvěte až budete cokoli shánět mám toho celkem hodně a ne všecko mám zde nafoceno😉Mějte se krásně
niraka
21. lis 2018
Vše 100%. Doporučuji.
adlincerna
21. lis 2018
Děkuji moc 😉
romiromi
10. lis 2018
Rychlá komunikace i zaslání, děkuji a doporučuji, R.
adlincerna
14. lis 2018
I já moc děkuji🙂
jpankova
12. říj 2018
Obchod proběhl v pořádku. Komunikace a jednání prodávající výborné. Doporučuji
adlincerna
14. lis 2018
Děkuji i já za obchůdek😊
luckatak
3. říj 2018
Moc dekuji za super obchudek a maminku moc rada doporucuji 👍🌹😊
adlincerna
4. říj 2018
Děkuji moc budu se případně těšit na další obchůdek.Krasny den
evulinka27
10. črc 2018
Maminku moc doporučuji, děkuji
adlincerna
10. črc 2018
I já moc děkuji😉
kamvlad
5. črc 2018
S nákupem jsem spokojena. Ještě jednou děkuji a prodávající mohu jen doporučit. K
adlincerna
5. črc 2018
😉 děkuji moc za obchudek i za milé hodnocení
sedlakovasary
4. črc 2018
Spokojenost, mohu vřele doporučit 🙂
adlincerna
5. črc 2018
Děkuji mějte se hezky😉
janabart
4. črc 2018
Vše na jedničku, určitě doporučuji!
adlincerna
4. črc 2018
Děkuji vám Jani 😘
kovalka1
19. čer 2018
Muzu jen a jen doporucit. Velmi ochotny a rychly prodejce. Vse bylo v poradku. Rada se vratim 🙂
adlincerna
20. čer 2018
Děkuji za milé hodnocení 🙂
ivet4
14. kvě 2018
Super domluva, rychlé dodání, doporučuji.
adlincerna
14. kvě 2018
Dekuji moc za obchudek i za hodnoceni 😉
sarka6
11. kvě 2018
Doporučuji, rychlá komunikace i dodání, perfektní obchůdek, můžu jen doporučit.
adlincerna
12. kvě 2018
I ja dekuji😉
mucacitos
28. dub 2018
Vše v naprostém pořádku, rychlé dodání, skvěle zabaleno, perfektní stav, velmi milá komunikace. Mohu jen doporučit 🙂
adlincerna
28. dub 2018
Moc vam take dekuji jak za obchudek tak za krasne hodnoceni 😘
ivana512
10. dub 2018
Super komunikace a rychle dodání.Doporučuji 😉
adlincerna
10. dub 2018
Dekuji 😀
jahodi
12. bře 2018
vše OK
adlincerna
13. bře 2018
Děkuji za obchudek🙂
vachova
8. bře 2018
Vše proběhlo na jedničku. Maminku doporučuji🙂
adlincerna
9. bře 2018
I ja dekuji🙂
janabart
6. bře 2018
Vše jak má být, určitě doporučuji 😉
adlincerna
9. bře 2018
Dekuji moc i ja 😉
8161
21. únor 2018
Doporučuji všem. Moc spokojená.
adlincerna
23. únor 2018
Dekuji a mejte se krasne🙂
slabaade
13. únor 2018
Super jednání, ochota, vstřícnost a rychlost 🙂 doporučuji všem maminkám 👍
adlincerna
14. únor 2018
Dekuji za vse 🙂 krasny den 😘
pampeluska83
1. únor 2018
Rychlá komunikace a rychlé dodání. Objednané věcičky přišly v pořádku. Doporučuji.
adlincerna
2. únor 2018
Tez dekuji 😘
mariekirchner
1. únor 2018
Dobrý den paní Adélko, balíček byl doručen- bodýčka jsou super. Děkuji Vám za milý a bleskový obchůdek a přeji pěkný den. S pozdravem, Marie Kirchnerová
adlincerna
2. únor 2018
Dekuji za krasne hodnoceni a preji krasny den i vam 🙂😘
seile
31. led 2018
Prijemna komunikace, rychle dodani, vse v poradku. Vsem doporucuji.
adlincerna
2. únor 2018
Moc dekuji 🙂
dandulina88
31. led 2018
Spokojenost, milá komunikace, doporučuji 🙂👍
adlincerna
2. únor 2018
Dekuji i vam moc🙂
lucik_k
16. led 2018
Moc děkuji za krásný fusak 🙂 prodávající mohu určitě doporučit 🙂 vše proběhlo v pořádku
adlincerna
18. led 2018
Moc vam dekuji jste mila🙂
agnifis
9. led 2018
Velice ráda doporučuji, vše na výbornou. Děkujeme za prima obchudek ☺
adlincerna
9. led 2018
Dekuji 🙂
jana_k1
5. led 2018
Perfektní jednání, vřele doporučuji 🙂
adlincerna
9. led 2018
Dekuji i vam 🙂
staffenova_a
13. pro 2017
Velice milé jednání a bezproblémové, zboží v perfektním stavu. Děkuji, ráda doporučuji 🙂
adlincerna
13. pro 2017
Dekuji za vse 🙂
efffie
12. pro 2017
Rychle a bezproblémové jednání, doporučuji. 🙂
adlincerna
13. pro 2017
Dekuji 😉
ivka3
10. pro 2017
Velmi krásné povlečení,moc doporučuji.
adlincerna
10. pro 2017
děkuji moc a přeji krásné prožití svátku vánočních.
kapibedrunka
1. pro 2017
Děkuji za superrychlý obchod a doporučuji ostatním 🙂
adlincerna
1. pro 2017
Dekuji mocinky 🙂
noskovii
28. lis 2017
Děkuji mnohokrát za obchůdek. Rychlá komunikace, rychlé zaslání balíčku. Mohu jen doporučit! 🙂
adlincerna
29. lis 2017
děkuji i já moc🙂
la_patata
24. lis 2017
rychlé poslání, bezproblémové jednání
adlincerna
27. lis 2017
Děkuji 🙂
matejkova1212
10. lis 2017
Vse probehlo rychle,komunikace s pani vyborna,byla jsem max.spokojena
adlincerna
11. lis 2017
Dekuji moc
monullka1
3. lis 2017
Muzu jen doporucit, pani je moc mila a zbozi okamzite zasila. Dekuji 🙂
veraf
27. říj 2017
Stoprocentne doporucuji! Nezazila jsem ochotnejsi, milejsi a lidstejsi prodavajici ☺ Dekujeme
moning
6. říj 2017
Rychlý, příjemný a bezproblémový obchod. Moc děkuji a těším se případně v budoucnu na další 😉
adlincerna
6. říj 2017
Moc dekuji budu rada kdyz se vam u me opet neco zalibi 🙂
janina_3
17. zář 2017
Jsem moc spokojená... rychlé jednání, super domluva, zboží v pořádku, moc doporučuji.
zuhaida
16. zář 2017
Bleskové odeslání balíčku a zboží v krásném stavu, vše dle popisu! Moc děkuji a maminku určitě doporučuji 🙂
saryana
12. zář 2017
Bleskové zaslání, skvělá a milá komunikace, vše na jedničku. Krásné zboží, vřele doporučuji!
marisajh
7. srp 2017
Jsem moc spokojená! Děkuji za obchůdek a doporučuji! 👍
adlincerna
7. srp 2017
Děkuji vám moc jsem rada ze botky sedí 🙂
161079
22. čer 2017
Děkuji 🙂 a pěkný den.