Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Kolín    35     Profil uživatelky
Kolín    35     Profil uživatelky
Maminky, děkuji za projevený zájem.

Pokud máte jakýkoliv dotaz ke konkrétnímu zboží, není problém, ráda a obratem odpovím. Poté čekám na vaše vyjádření 24 HODIN, pokud se mi do té doby neozvete, věc je volná pro dalšího zájemce. Veškeré vaše dotazy NEJSOU REZERVACÍ a ke koupi vás nezavazují. Je však slušnost odpovědět „mám/nemám zájem“. V případe ,že si z mého bazárku vyberete víc věcí, prosím odpovězte na KAŽDÝ z inzerátů, ať ostatní vídí že o danou věc už někdo projevil zájem.

Pokud se závazně domluvíme na zaplacení (vyžádáte si č. účtu, čekám na platbu max. 5 pracovních dnů, pokud se nedohodneme jinak), ale pak se už neozýváte a platba nedorazí, dávám hodnocení za nespolehlivost! Platbu přijímám předem na účet. Při odeslání na dobírku (po vzájemné dohodě) požaduji poštovné předem na účet.

Balíček odesílám VŽDY DOPORUČENĚ a většinou v den připsání platby (snažím se aby byl balíček co nejdřív u vás). /obyčejně odešlu pouze na vaše vyžádání a s vašim souhlasem jako „obyčejné psaní“ – max rozměry 35,3 x 25 x 2 cm, a v tom případě za případnou ztrátu nebo poškození balíčku neodpovídám !! Při odeslání balíčku Vám zašlu zprávičku a poprosím Vás o zprávu, zda balíček dorazil v pořádku. Osobní předání po domluvě v Kolíně.

Věcičky jsou z nekuřáckého prostředí. Pozn. k botičkám: synové nemají žádnou vadu nožiček, a ani nikdy neměli (velmi častý dotaz). Hodnocení potěší:), při prodeji píši hodnocení jako druhá.

Upozornění: Věci v mém bazárku inzeruji i na jiných serverech, takže se může stát, že i když se tady nezobrazuje žádný zájemce, věc už může být v rezervaci...

Budu se těšit na společné obchůdky. Hezký den!
Zobraz celé podmínky
almas: SLEVY, VÝPRODEJ OBLEČENÍ. CENY OBUVI BUDU AKTUALIZOVAT.
Zobrazit hodnocení:
romika_free
26. únor 2020
Děkuji za krásné zboží, rychlé dodání a velmi příjemné jednání 🙂. Jsem spokojená víc než na 100% a všem velmi ráda doporučuji!!! 🙂
klada
20. zář 2019
Vše v pořádku 😁
drobecek02
13. srp 2019
Vše v naprostém pořádku
sobkovav
24. črc 2019
Ochota, rychlost, spolehlivost. Doporučuji
mileckay
10. črc 2019
Tento prodavajici mne oklamal a tovar mi neposlal i ked jsem penize poslala
almas
13. črc 2019
Dobrý den, knihu jsem Vám poslala. Bohužel nevím, kde došlo k pochybení, v pondělí budu řešit s ČP. Omlouvám se, že jsem nereagovala dříve, ale byla jsem na dovolené. Peníze jsem Vám v plné výšši poslala zpět na účet. Velmi se omlouvám a děkuji za pochopení.
lu_du
19. kvě 2019
Doporučuji. Rychlý, bezproblémový obchod. Díky 👍
saristeh
14. kvě 2019
Vše v naprostém pořádku. Mikina je krásná. Děkuji a doporučuji
lerry81
11. kvě 2019
Dekuji za obchudek s peknym zbozim a dobrou domluvou! 🙂
romcap
23. únor 2019
Vse v naprostem poradku. Doporucuji.
eenchantress
18. led 2019
Vše v pořádku, velmi příjemné jednání, hezké věci, rychlé dodání. Děkuji a doporučuji 🙂
pettasch
13. pro 2018
Vše bez problémů. Zboží v pěkném stavu. Doporučuji.
single1
12. pro 2018
Vše v pořádku, děkuji
sisi137
11. pro 2018
Vše v pořádku,věci odpovídají popisu.Prodávající maminku doporučuju👍
koresova
23. lis 2018
Doporučuji, zboží krásné a pani spolehlivá.
veveruse14
10. říj 2018
vše v pořádku,doporučuji!
beatb
10. říj 2018
Vřele doporučuji, věci v perfektním stavu, jako na obrázku. Spokojenost.
2petka
25. zář 2018
Vše v pořádku, doporučuji 🙂
lekolarikova
21. zář 2018
Broni, moc děkuji za krásné botičky, za příjemnou komunikaci a rychlé zaslání 👍 Vřele vás doporučuji všem dalším nakupujícím 👏 Lenka
ivulililinka
14. zář 2018
Rychlý a bezproblémový obchůdek, vřele doporučuji 😉
renatastr
31. srp 2018
Obchůdek proběhl v naprostém pořádku a dle dohody. Doporučuji maminku.
soptexa
27. srp 2018
Super rychly obchudek,bezproblemova komunikace,prodejkyni doporucuji
bk11
24. srp 2018
Rychlá, bezproblémová komunikace i doručení balíčku. Prodávající doporučuji 🙂
aax
23. srp 2018
Rychlá komunikace,pěkné zboží.
phoe_be
17. srp 2018
Super obchůdek, milá domluva, bleskové dodání, doporučuji!
hanka2007
29. kvě 2018
vše v pořádku, děkuji a doporučuji 🙂
bublinaleti
24. kvě 2018
Výborná komunikace a vyhovění ve všem, co jsem potřebovala 🙂 rozhodně doporučuji k obchodování 🙂
minerva
14. kvě 2018
Jsem rozhodně spokojena, komunikace i doručení výborné a rychlé. Zboží super. Děkuji!
dorinda10
10. kvě 2018
Maminku mohu jen doporučit, výborná komunikace, bleskové odeslání zboží, botičky překrásné.
katerka
9. kvě 2018
Superrychlá komunikace a maximální spokojenost 👍. Děkuji.
tulipenka
7. kvě 2018
Děkuji za rychlé a milé vyřízení obchůdku, všem vás ráda doporučuji, balíček dorazil rychle a zboží odpovídá inzerátu. Díky 😃😊.
maajinka
6. kvě 2018
Super rychlá a příjemná komunikace 🙂 děkuji moc 🙂
janinasuch
27. dub 2018
Vše ok. Děkuji za obchůdek. Doporučuji.
lizbett
24. dub 2018
Rychlá reakce, věci pěkné, super jednání 🙂 Děkuji za obchod i dáreček a doporučuji 🙂
leneee
23. dub 2018
vse v poradku, doporucuji
rybickaviki
4. dub 2018
Naprostá spokojenost, krásné zboží 😘
goblinn
27. bře 2018
Dobrý den moc děkuji za obchůdek a vřele doporučuji 🙂
korlen
21. bře 2018
Vše rychle a v naprostém pořádku mohu jen doporučit 🙂
grospicanda
14. bře 2018
Velká spokojenost rychlé jednaní i doručení .Paní mohu jen doporučit 🙂
martulena
8. únor 2018
Maminku Broňku doporučuji, moc pěkné věcičky a rychlé odeslání balíčku.👍
olivka15
30. led 2018
Skvělý nákup, věci krásné, nezničené, komunikace výborná! Doporučuji i ostatním.
syrovatka
28. led 2018
Vše na jedničku,určitě maminku doporučuji!
monka26
19. pro 2017
Mamince děkuji za příjemný obchůdek,který proběhl bez problémů 😉 🙂
misa.patrik
6. pro 2017
Dekuji za super obchudek jsem moc spokojena dekuju
kcvrcekz
30. lis 2017
Vše v naprostém pořádku. A super rychlost. Děkuji a doporučuji
elis2013
23. lis 2017
Mila maminka, super obchudek, doporucuji 😎
katboz
23. lis 2017
Dekuji za obchudek,vse probehlo v poradku a ve velke rychlosti.Doporucuji👍
marta2503
16. lis 2017
Rychlá domluva, balíček obratem doma..prodávající určitě doporučuji, vše super 🙂
smykacka
1. lis 2017
Vše jak bylo dohodnuto, díky.
mneptunka
18. říj 2017
děkuji, ráda doporučuju. Bezva obchůdek
monka26
5. říj 2017
Mamince děkuji za obchůdek a mohu jen doporučit 😉