PLUS    Most    4     Profil uživatelky
Most    4     Profil uživatelky
Milé maminky i ostatní kupující či jen nahlížející,
všechny Vás vítám a zdravím v mém bazárku. Věřím, že s výběrem budete spokojeni, nenabízím nic, co bych sama nechtěla koupit. Většina věcí je po mé malé slečně a jak už to bývá, s natěšeným očekáváním jsem to s nákupem věciček trošku přehnala, však to spousta z Vás zná;-) Zdá-li se Vám cena u některé z věcí vyšší, je to tudíž proto, že daná věc byla nošená 1-2krát a je tedy naprosto v pořádku, troufám si říct jako nová, bez známky nošení a pořizovací cena byla min. jednou taková, což se pořád vyplatí;-)
Poničené věci ani neprodávám, na menší vady nebo kazíky sama upozorňuji, abych předešla zbytečným zklamáním, ne-li nepříjemnostem a samozřejmě zohledňuji v ceně. Více nošené věcičky mohou mít prací chloupek, což nepovažuji za vadu, je-li dost patrný, také připisuji do popisu. Všechny věci, i ty úplně nové, jsou prané, tudíž nemohou mít visačky, papírové cedulky atd.
K ceně připočítejte služby České pošty, která se mi zdá možná vysoká, ale sama také platím, chci-li cokoliv objednat, proto o dopravě nesmlouvám. Věci zasílám doporučeně, obvykle z 98% v den připsání platby na účet, v ostatních případech do 2 pracovních dnů. Jednu věc jsem ochotna zaslat obyčejně, je to však na Vaše riziko.
Vyberete-li u mne v albu 2 a více věcí, můžete vybrat rovnou i nějaký bonus, dárek navíc, mám-li zrovna v nabídce. Může to být cokoliv, ponožtičky, dudlík, více nošená věc, kterou nechci zasílat samostatně právě kvůli poštovnému, či něco, co už se nám nehodí.
Balíčky věcí většinou nevkládám, sem tam nějaký set, ale radši vkládám kusově, ať si každý vybere, co potřebuje. Je to na Vás, při výběru většího odběru věcí, možno domluvit nějakou slevu, jinak o ceně nesmlouvám.
Děkuji, že jste ke mně zavítali, a udělali si chvilku a budu se těšit třeba někdy zas...
Přeji všem krásný a pohodový den
Andrea
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
mikelinka
11. kvě 2022
Vse v poradku, rychle a prijemne jednani. Doporucuji 🙂
andy2210
11. kvě 2022
Děkuji, hezký den
usia
28. dub 2022
Zdravím, věci dorazily v pořádku. Docela mě mrzí, že tričko se Skye, avízované jako vel. 98 je ve skutečnosti 86/92, což malá už neunosí. Set jsem objednávala právě kvůli tričku. A pak se chci zeptat na legíny s Minnie. Jsou sice dlouhé, ale každá nohavice má jinou délku. To je takto od novoty? Škoda, že to nebylo uvedeno v popisu, nákup bych si rozmyslela. Stav věcí v pořádku, dala jsem sice pozitivní hodnocení, jen prostě z mé strany zklamání v těch dvou věcech.
andy2210
28. dub 2022
Dobrý den, u nohavic s Minnie, pokud byly složené, vypadala jedna delší, ale při běžném nošení naprosto neznatelné, byly takto nové, takže jsem vůbec neřešila a jestli jsem se spletla ve velikosti, tak to se moc omlouvám, to je má chyba, ale je to divné, mám to spárované tak, jak malá nosila. Pokud chcete nějakou kompenzaci, písněte mi soukr. zprávu. Děkuji a nezlobte se, jistě to nebyl záměr.
mickyska
13. dub 2022
Super komunikace, naprostá spokojenost. Díky za obchod
andy2210
14. dub 2022
Není zač, já děkuji 😉
verupika
25. únor 2022
Skvělá komunikace, zboží dorazilo rychle a pořádku.
andy2210
25. únor 2022
Těšilo mě a děkuji
ivka3
3. říj 2021
Moc děkuji jsou krásné.
andy2210
3. říj 2021
Není zač 😊
sonanec
24. zář 2021
Děkuji za nákup 😉 Soňa N. 👍
andy2210
25. zář 2021
Já děkuji Vám 😊
winyone
11. zář 2021
Zbozi dorazilo rychle, v poradku a v perfektnim stavu😉. Dekuji za obchudek🌹
andy2210
11. zář 2021
Já děkuji 😉
sslunickoo
7. črc 2021
Rychlá a bezproblémová komunikace. Všem doporučuji 🙂
andy2210
8. črc 2021
Děkuji
badinek
17. čer 2021
Děkuji za super potítka.
andy2210
18. čer 2021
Já děkuji, jsem ráda, že se líbí😉
zampi
16. čer 2021
👍
shelly18
6. kvě 2021
Rychle, prijemne, mile, s dareckem.Mockrat dekuji!
andy2210
6. kvě 2021
Já děkuji 🙂
moexi
12. únor 2021
Super, děkuji 👍
andy2210
13. únor 2021
I já děkuji😊
verupika
8. únor 2021
Vše v pořádku
ladyx
4. únor 2021
Bleskové doručení, jsem moc spokojená a doporučuji!
andy2210
4. únor 2021
Já také a děkuji😊
meketaton
19. led 2021
Rychlé jednání, vřele doporučuji.
andy2210
19. led 2021
Děkuji😊
zuzita15
10. zář 2020
Děkuji za obchod 😉
andy2210
10. zář 2020
Já děkuji😊
mari86
17. dub 2020
Mila a rychla komunikace. Krasne veci. Moc děkujeme i za darecek navic. Ráda doporucuji dal😉
andy2210
19. dub 2020
Já moc děkuji za nákup a milá slova 🙂
menclovajana
13. únor 2020
Velice spokojena.....🙂
ivana030
18. zář 2019
Paní prodávající je velmi ochotná, overálek krásný, vřele doporučuji všem!
ani84
17. čer 2019
Bezproblémová komunikace, rychlé odeslání balíčku, zboží odpovídá popisu, doporučuji 🙂
petulka22
27. kvě 2019
Děkuji za bezchybný obchůdek a ráda doporučuji dál.🙂
lusinek12
2. kvě 2019
Přišla krásná mikinka moc děkuji a maminku doporučuji.. 😉
andy2210
2. kvě 2019
Děkuji za obchod a hodnocení🙂
smidel
12. bře 2019
Maminku mohu všem doporučit. Věci pěkné, dáreček navíc. Milá komunikace. Vše bez problémů. Velice děkuji.
andreapeluchova
21. únor 2019
Oblečení v pořádku. Komunikace výborná,rychlý obchod. Doporučuji
katella
15. led 2019
Obchůdek proběhl velmi rychle, overal moc pěkný. Děkuji a doporučuji i ostatním.
andy2210
16. led 2019
Díky i Vám, těšilo mě 🙂
carkar
17. pro 2018
děkuji za super obchůdek ,ráda doporučím a také přejeme hezké Vánoce😉
cervik222
27. lis 2018
Vše v pořádku a rychle. Vřele doporučuji 🙂
viviankanika
25. říj 2018
Krasne obleceni, pohodova komunikace, prima obchod. Diky
andy2210
25. říj 2018
Já moc děkuji, jsem ráda, že jste spokojena😉
cirka
10. říj 2018
Vs v pořádku. Děkuji a doporučuji.
miven
19. zář 2018
Vse ok
medrin
10. zář 2018
Velmi ochotná a milá paní. Krásné věcičky... děkuji
andy2210
10. zář 2018
Já moc děkuji😉
mixitka25
7. zář 2018
příjemný nákup, čepička dorazila rychle 🙂 můžu doporučit
ly19
21. srp 2018
Děkuji za obchůdek....Vše v naprostém pořádku. Mohu jen doporučit...
andy2210
21. srp 2018
I já děkuji, rychlost platby, komunikace 🙂
esssechiel
13. srp 2018
Moc děkuji za přání a bleskové dodání. Perfektní! Vřele doporučuji🙂
andy2210
14. srp 2018
Já děkuji Vám🙂
drobek79
27. čer 2018
Velice milé a příjemné jednání, rychle poslany balíček a věcičky moc krásné. Určitě tuto maminku doporučuji
andy2210
10. črc 2018
Děkuji, i s Vámi radost obchodovat🙂
itosu
21. čer 2018
V pořádku
sarka323
15. čer 2018
Vse v pořádku, doporucuji...
kackasz
26. kvě 2018
super rychla domluva a moc pekny kloboucek 🙂 Jeste jednou dekuji 🙂
andy2210
30. kvě 2018
Užijte ho, já děkuji🙂
pehak
3. kvě 2018
Moc dekuji za prijemny nakup.
andy2210
4. kvě 2018
I já děkuji😉
bluealien
16. bře 2018
kabátek dorazil v pořádku, je moc krásný. Tímto doporučuji a děkuji.
andy2210
17. bře 2018
To jsem moc ráda, také děkuji
annajana1980
14. bře 2018
Moc milá paní,obchod v pohodě.🙂
andy2210
15. bře 2018
Moc děkuji🙂
amalie2016
7. bře 2018
Milá, vstřícná komunikace, okamžité odeslání zboží. Bylo mi ctí se s paní obchodovat. Mohu jen a jen vřele doporučit.
andy2210
8. bře 2018
Děkuji😉
prdecek
31. led 2018
tričko došlo rychle a v pořádku, s paní skvělá komunikace. vše v pořádku. mohu doporučit!
andy2210
31. led 2018
Děkuji, s Vámi též🙂
2907
9. led 2018
Příjemná komunikace,rychlé jednání a moc pěkné věcičky. Určitě mohu jen doporučit🙂
andy2210
9. led 2018
I s vámi, vše OK. Díky
lienocka2044
3. led 2018
Jsem spokojena, dekuji
andy2210
4. led 2018
Děkuji i Vám
giona
27. lis 2017
Overal hodně obnošený, fotka neodpovídá skutečnému stavu. Je dobré si vyžádat detailní popis a nespoléhat na foto. Jinak odeslání a domluva - vše o.k.
andy2210
28. lis 2017
Nejsem si vědoma žádných vad (fleky, dírky) - vždy se snažím vše uvést. Při dotazu na detail bych možná mohla uvést, že barvy nebyly tak jasné jak na fotu, ale fotka byla aktuálně focena mobilem . Mrzí mě, že nejste spokojena, přesto děkuji za názor.
nendy
11. lis 2017
Krásné zboží, skvělá komunikace, doporučuji
andy2210
12. lis 2017
I já děkuji😉
klarkanovo
16. říj 2017
Naprosta spokojenost, doporučuji 🙂
andy2210
17. říj 2017
Spokojenost na obou stranách, díky😉
terka228
16. říj 2017
Vše v naprostém pořádku. Děkuji a ráda doporučuji 🙂 Terka
andy2210
17. říj 2017
I já děkuji👍
gabule07
4. říj 2017
Krásné šatičky a perfektní komunikace 😉
andy2210
5. říj 2017
I s vámi, děkuji😊