Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Přerov    4     Profil uživatelky
Přerov    4     Profil uživatelky
Dobrý den,
vítám Vás ve svém bazárku - prodávám věci po našich holkách, některé i nenošené.
Na dobírku nezasílám, balíček odesílám po připsání peněz na účet během několika dnů (pošta, zásilkovna), osobní odběr je možný v Přerově. Pokud na věci nespěcháte, lze se domluvit na předání i v Olomouci a Uničově.
Pokud Vás něco zajímá, nebojte se zeptat:-)
Příjemný nákup:-)
Bára
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
libra
24. kvě 2021
Bohužel velmi špatná zkušenost. Platbu jsem odeslala 6.5., přes moji prosbu o brzké odeslání dorazil balíček 18.5. Dobře, někdy to nejde dřív. Ale věci neodpovídají popisu. Jsou na nich žluté flíčky. Paní navrhla, že mi vrátí peníze...Souhlasila jsem. Pak ale přestala úplně komunikovat. Mrzí mě to.
kukili
16. pro 2020
Jsem spokojená, bunda je krásná. Děkuji a doporučuji ostatním
johhannka
23. lis 2020
Vše v pořádku. Děkuji a doporučuji 👍
jabarka7
9. kvě 2020
Spokojenost, věci odpovídají popisu, děkuji za dárek navíc 🙂. Doporučuji.
sarka6
25. dub 2020
Doporučuji, příjemná komunikace, perfektní obchůdek, můžu jen doporučit. P.S.: děkuji za bonus
lsves
18. dub 2020
Doba odeslání byla na můj vkus dlouhá (za deset dnů od zaplacení mi zboží přišlo). Ale jinak vše v naprostém pořádku. 🌼
zuzza1
3. lis 2019
Rychla domluva, vše v pořádku. Doporučuji
iva_novotna
6. zář 2019
Vše v pořádku, doporučuji.
baravbl
29. lis 2018
Rychlé, skvělé, dorazilo v pořádku! Doporučuji
evkaevelina
29. lis 2018
Doporučuji
romisnajdr
30. bře 2018
Naprostá spokojenost.Doporučuji
zuzza1
25. únor 2018
Domluva dost pomalá, kvůli tomu jsem nakonec nekoupila
haluska16386
5. pro 2017
doporučuji paní prodávající 🙂
sirentis
20. zář 2017
Bohužel nejsem vůbec spokojená, paní skoro nekomunikuje, peníze jsem odeslala už skoro před čtyřmi týdny a pořád mi nic nepřišlo 😞 Snad ještě balík dorazí. Každopádně mě to moc mrzí, protože tu bylo samé hezké hodnocení ://
barnie
22. zář 2017
Dobrý den, je mi líto, že Vám dosud nic nedošlo, ale balíček jsem odeslala dle domluvy, 3 dny před Vaším špatným hodnocením. Nechodím sem každý den, proto jsem se neozvala.
ywettt
24. led 2017
Vše v pořádku, děkujeme a doporučujeme 🙂
misutka007
30. říj 2016
Příjemné a rychlé jednání...vše v pořádku .... doporučuji 🙂
mikaelle
27. zář 2016
Naprostá spokojenost, děkuji a doporučuji 🙂.
evusk
26. zář 2016
Super domluva. Maminku všem doporučuji. 🙂
tjk
16. zář 2016
Hladký průběh, skvělá kvalita, díky moc!!!
sylvietta
11. čer 2016
Vše v pořádku, doporučuji 🙂
plysacekhb
10. bře 2016
Vše v pořádku, doporučuji🙂
magdalenaz
22. únor 2016
vše v pořádku
vapa47
16. lis 2015
Jsem moc spokojená, tunička přesně odpovídá popisu i fotce, děkuji za obchůdek🙂
jananb00
30. říj 2015
Děkuji za krásné věci, určitě ráda doporučuji i ostatním 🙂
nici28
6. říj 2015
Dobry vecet,to je mi lito,snad je dcerka vporadku. Nedelejte si s tim hlavu,to je mala vec oproti starosti s nemocnym ditetem... Hezky vecer,nici
klarulik
16. zář 2015
Maminku doporučuji, díky za obchůdek.
hedo
14. zář 2015
Obchůdek proběhl rychle a bez problémů - maminku vřele doporučuji! 🙂
rawenna
2. zář 2015
Dobrý den Baruš! Mnohokrát děkuji za botičky, malé se v nich suprově chodí! Konečně jsme našly vhodné boty 🙂. Vás mohu jen doporučit, Radka + Natálka
polasmartina
31. srp 2015
Vše v pořádku, příjemná komunikace,rychlé odeslání. Můžu doporučit.
katynka11
24. srp 2015
Děkuji za super obchůdek a za krásnou bundičku,velice ráda maminku doporučuji babi Hana
klarusah
21. črc 2015
Děkuji za rychlé jednání a pěkné oblečení, všem Vás ráda doporučuji.Klára
kaculkabaculka
20. dub 2015
děkuji milé mamince za příjemnou komunikaci a rychlé zaslání krásných věciček!
pv39301
14. dub 2015
Milá komunikace, vše probělo v pořádku. Děkuji za obchod a doporučuji. Petra 😉 🙂
vedliba
8. dub 2015
moc krásná panenka děkujeme za obchůdek.všem doporučuji...super maminka 🙂
kacule333
23. bře 2015
rychlé jednání, vřele doporučuji
systemak2323
23. bře 2015
Vsecko v poradku super paní 🙂 povleceni pekne dekuji za obchod urcite doporucuji 🙂
555744
17. bře 2015
Děkuji za stolík pro princezny, je parádní a oceňuji také, že je krásně čistý, že už s ním nemusím nic dělat :o) Dcera bude nadšená. Určitě doporučuji
valentinka14
16. únor 2015
Velká spokojenost,oblečení pěkné a příjemná komunikace.Děkuji 🙂 🙂 🙂
r1911
6. únor 2015
Dobrá komunikace, zboží plně odpovídá popisu. Dalším případným zájemcům doporučuji. 🙂
barnie
8. únor 2015
Spolehlivá maminka, blesková platba, příjemná komunikace - DOPORUČUJI VELICE🙂
domcabat
26. led 2015
Vše bez problémů, pěkné zboží, rychlé jednání, doporučuji!
raduska21
9. led 2015
Rychlá komunikace, krásné a čisté věci. Mohu jen doporučit! 🙂
sha_ky
9. led 2015
Bezproblémová rychlá komunikace, super obchůdek, doporučuji 🙂
pajka111
9. led 2015
Maminku doporučuji. Pohodový obchůdek, bezproblémová komunikace. Diky moc 😉
h_beruska
15. pro 2014
moc děkuji, doporučuji 🙂
jarushaa
13. pro 2014
diky moc za obchod, doporucujem: )
piduna
5. pro 2014
Vse v naprostem poradku. Ostatnim doporucuji 🙂
xrozinka
4. pro 2014
Děkuji za příjemný obchůdek a doporučuji 🙂
smutnalucy
18. lis 2014
Děkuji za obchůdek, spokojenost. Doporučuji 🙂
darinkau
26. říj 2014
Obchudek probehl skvele,maminka ochotna,moc dekuji a vrele doporucuji
zitekutomika
22. říj 2014
Příjemná komunikace, overálek v perfektním stavu. Určitě doporučuji 🙂