Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Mělník    8     Profil uživatelky
Mělník    8     Profil uživatelky
Milé maminky,oblečení a potřeby pro dětičky jsou většinou použité.Vše v inzerátech popisuju do detailu,na vady upozorňuji a zohledňuji v ceně.Pokud je zboží nové,je to také uvedeno.Platbu preferuji předem na účet,balíček hned připravuji a po obdržení penízků co nejdříve posílám.Samozřejmě se může stát,že se poslání zpozdí - známe to,jak rychle se třeba rozjede nemoc u prcků.O opoždění poslání balíčku informuji na mailika. V případě většího odběru je možná dohoda o ceně.Přeji všem příjemný nákup:-)
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
romanazi
12. únor 2020
Děkuji za hezké šaty a ostatním Vás DOPORUČUJI🙂
klaudi_a
10. únor 2020
Bezchybný obchod, zboží odpovídající popisu, doporučuji.
atli
14. lis 2016
Moc ale opravdu moc děkuji za balíček a šatičky, to už se mi dlouhou nestalo, že by mi někdo přibalil něco navíc. Vesticka je úžasná, mnohem hezčí než na obrázku! I když je venku škaredě, mám díky vám krásný den! Příjemná komunikace, všem mohu jen doporučit obchůdek na 1* 😉
berunka
16. lis 2016
Velice si vážím Vašeho hodnocení. Jsem ráda, že vestička i šatičky udělaly radost. Doufám, že jsem se trefila do velikosti. Užijte si focení a mějte krásné dny.
vladislava82
24. říj 2016
Krásné věci, velmi rychlé dodání. Doporučujeme.🙂
berunka
24. říj 2016
Moc děkuji a jsem ráda, že se věcičky líbí. I Vás mohu jako kupující vřele doporučit.
suzancha
13. říj 2016
Moc dekuji za obchod. Balicek dnes dorazil.
berunka
13. říj 2016
Krásný den moc děkuji za hodnocení. Jsem moc ráda, že kalhoty ještě udělají radost. Užijte si chvíle v dešti 🙂
eleftheria
4. říj 2016
Vše v naprostém pořádku, děkuji a prodávající vřele doporučuji ☺.
jancake
19. říj 2015
Super, moc doporučuji. Děkujeme🙂
betka29
3. říj 2013
výborná komunikace, rychlý obchod, díky 🙂
berunka
10. říj 2013
I já moc děkuji za velice příjemný obchůdek, komuniakci na jedničku a rychlou platbu. Jako kupující vřele doporučuji.
hedizak
7. črc 2013
výborná komunikace a rychlý obchůdek, moc děkujeme a doporučujeme 🙂
berunka
7. črc 2013
I já moc děkuji za obchůdek a velice milou komunikaci. Těším se třeba někdy příště🙂 Zuzka
buck2
16. říj 2012
Výborná komunikace a rychlý obchůdek. Mohu jen doporučit!
beeruska
31. srp 2012
🙂 Krásné věcičky a moc příjemná a rychlá komunikace, všem doporučuji.M
pepee
9. bře 2012
Moc děkuji za obchůdek, vše proběhlo jak má. Děkuji a doporučuji!!! 🙂
gabinka.j
5. pro 2011
Moc děkuji za obchůdek!! Jako prodávající Vás mohu jen a jen D 🙂 O 🙂 P 🙂 O 🙂 R 🙂 U 🙂 Č 🙂 I 🙂 T 🙂 🙂 !!!!
anakolut
10. kvě 2011
Hezké zboží a příjemná komunikace. Tuto prodávající doporučuji.🙂
petule12
22. dub 2011
Bezproblémový obchůdek, děkuji a doporučuji🙂
olicek
1. čer 2010
Díky za super obchůdek 🙂 , vše proběhlo na 1. Příjemná komunikace 😉 . Všem vřele doporučuji !!! Balíček už je na cestě 🙂
berunka
3. čer 2010
Oli moc děkuji.I Vám jsem napsala hodnocení.Plavečky dorazily a jsou super.Jsou nám uplně krásně.Také Vás můžu jedině doporučit.