Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Kamenné Žehrovice (region Kladno)    35     Profil uživatelky
Kamenné Žehrovice (region Kladno)    35     Profil uživatelky
Dobrý den :-).Mám zde oblečky a jiné věcičky po dcerkách 50-122 tedy 0-6 let i něco většího .Převážně nošené, něco i nové zapomenuto ve skříni.|Vždy se budu snažit k dané věci dát více fotek a co nejlépe popsat v případě nějaké vady na oblečku či hračce vše popíšu a nafotím.A i pár věciček co doma nevyužijeme a někomu se mohou hodit :-).Platba je předem na účet (na dobírku už neposílám) a na platbu čekám do 3 dnu od poslání podkladu a vaší adresy sem do zprávy na koníku.Jak platba dorazí balíček posílám a vám posílám císlo balíčku pro sledování na poště.Vše posílám doporučeně .. Při výběru více věcí pište pod každou věc beru at vím co vše berete a mám v tom přehled :-)děkuji.U inzerátu píši rovnou cenu pošty od 57 do 99 nebo 199 pro balíku nad 1kg kč. Př.1-3 trička se vejde do 57/69 kč .A více oblečení nebo věci které nejsou do 5 cm dle váhy pak |119/199 atd.Snažím se rovnou psát do inzerátu cena+pošta:-). Samozřejmě když si vyberete více věcí do balíčku tak platíte jedno poštovné jak jsem již psala na začátku:-).Inzeruji i jinde tak prosím jen vážní zájemci.. Pokud napíšete beru mám zájem a pak neodepisujete :-( Opravdu vážní zájemci co komunikuji děkuji..Moc děkuji a Přeji všem pěkné a spokojené nakupování .Krásný den všem :-).Jsem z Kamených Žehrovic tak osobní předání zde v Žehrovicích nebo poštou.. Max po domluvě Praha
jedno místo jinak pošta nebo Kamenné Žehrovice ...Děkuji za pochopení :-)-Všem dávám hodnocení i prodejcům i nakupujícím :-).Budu ráda i za Vaše hodnocení :-) Pošta zdražila proto také musím nejnižší je tedy 57 kč za třeba 2 trička :-(. obyčejně neposílám max 2_3 trička.. jinak větší věci ne .Děkuji za pochopení Blanča :-). Zásilkovnu nemáme.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
lucie8262
3. čer 2020
Velmi rychlé a vstřícné jednání prodávajícího, s nákupem jsme spokojeni a vřele doporučujeme.
blanca222
3. čer 2020
Děkuji a také doporučuji 👍😁🌷🌼
lenyska67
23. dub 2020
Velká spokojenost, rychlé dodání.Děkuji.Lenka.
blanca222
23. dub 2020
Také děkuji a paní doporučuji 😁👍💐
karafiat123
2. dub 2020
Vše v pořádku a určitě doporučuji🙂!
blanca222
3. dub 2020
Děkuji a také doporučuji. Rychlá platba a milá komunikace. Jsem ráda že v pořádku došlo 🙂👍💐
monca02
8. led 2020
rychlá domluva, došlo bez problému. vřele doporučuji.
blanca222
9. led 2020
Moc děkuji a také doporučuji 💐🙂
tereza93
13. lis 2019
Mohu jedině doporučit. Obchod proběhl velice rychle a paní byla moc milá. 😉 👍🍀
blanca222
13. lis 2019
Moc děkuji a také doporučuji.Super rychlá platba a moc milá paní 🙂,Děkuji za obchůdek 🙂🌹
saristeh
11. lis 2019
Vše v naprostém pořádku. Děkuji a doporučuji
blanca222
11. lis 2019
Děkuji za obchůdek..a jsem ráda,že je vše v pořádku 🙂.
kaca1234
11. lis 2019
Děkuji za fajný a super rychlý obchod, všem doporučuji a ještě jednou děkuji 👍😉
blanca222
11. lis 2019
Děkuji a jsem ráda..že se líbí 🙂,Děkuji za obchůdek 🙂
deniska26
28. říj 2019
Výborná spolupráce. Rychle jednání. 🙂
blanca222
29. říj 2019
Děkuji za obchůdek 🙂
jana38jaburkova
25. říj 2019
Prodávajicí doporučuji, vše v pořádku, rychlá a vstřícná komunikace a rychle odeslání balíčku. 🙂
blanca222
25. říj 2019
Děkuji a také doporučuji..za rychlou platbu a milou komunikaci 🙂
ekalimera
17. zář 2019
Vse na jedničku
blanca222
17. zář 2019
Děkuji a jsem ráda,že se triko líbí 🙂
iwlinda
16. zář 2019
rýchly obchodík, super komunikácia, zimná bundička krásna 🙂
blanca222
17. zář 2019
Moc děkuji a jsem ráda,že se líbí 🙂
agneskralik
28. srp 2019
Paní je úžasná, rychlá domluva, super předání, vřele doporučuji. Přes účet a předání v cukrárně, co víc si přát🙂
blanca222
30. srp 2019
Já také moc děkuji a doporučuji 🙂
lizbett
20. srp 2019
Vše v pohodě, rychlá domluva i odeslání 🙂
blanca222
20. srp 2019
Děkuji a také doporučuji 🙂
milka2016
20. srp 2019
Dobrá komunikace, rychlost prodeje vše ok. Doporučuji.
blanca222
20. srp 2019
Děkuji a také doporučuji 🙂
terezak88
26. dub 2019
Skvělá komunikace a rychly obchod, doporucuji 🙂
blanca222
28. dub 2019
Děkuji a budu se těšit na další obchůdek 🙂
maruska8718
9. dub 2019
Maminku mohu vřele doporučit, výborná komunikace,pěkné věcičky a bleskové odeslaní. Za mne obrovská spokojenost.🙂
blanca222
9. dub 2019
Moc děkuji a také maminku mohu jen a jen doporučit 🙂 )
smejuse
28. bře 2019
Aktivní maminka, rychlé jednání i odesílání. Spolehlivý a pohodový nákup. Věcičky v pořádku. Ráda doporučuji
blanca222
28. bře 2019
Děkuji 🙂
amazonka67
12. únor 2019
Bleskové odeslání , rychlá komunikace ,
blanca222
12. únor 2019
Děkuji 🙂 a doporučuji také za rychlou platbu 🙂
dendula89
6. únor 2019
Rychlá komunikace, rychlé odeslání zboží a zboží přišlo v pořádku, doporučuji 🙂
blanca222
6. únor 2019
děkuji 🙂
modrooco
6. únor 2019
Super nakup, s paní velmi rychlá donluva, kosilky v paradním stavu. Doporučuji ráda dál😉
blanca222
6. únor 2019
Moc děkuji a také maminku doporučuji 🙂🌹
larica77
9. led 2019
Děkuji za milý a spolehlivý obchůdek, Miri
blanca222
9. led 2019
Děkuji a také doporučuji 🙂
stepankaxx
12. lis 2018
Velmi milá paní, balíček dorazil bleskovou rychlostí. Za mě 👍
blanca222
13. lis 2018
Moc děkuji a také maminku doporučuji 🙂 😘🌹
77jana
1. lis 2018
Vesta překrásná, velká spokojenost 🌹😉
blanca222
1. lis 2018
Moc děkuji a budu se těšit na další obchůdek 🙂
veru_havlicek
19. říj 2018
Super jednání, rychlé odeslání. Rozhodně doporučuji. 🙂
blanca222
19. říj 2018
moc děkuji 😘
lindus2
15. říj 2018
Super komunikace, rychle dodani, proste super, moc dekuji!! ❤️
blanca222
15. říj 2018
❤ děkuji moc a také doporučuji 🙂
dubbie
12. říj 2018
Naprosto úžasná paní! Do tří dnů od prvního dotazu mám věcičky doma. Akce kulový blesk 😝 Doporučuji dále 👍 👍 🙂
blanca222
12. říj 2018
Moc děkuji a také mohu maminku doporučit.Super komunikace a blesková platba 😍😘👍
kalamityjanicka
12. říj 2018
Rychla komunikace i odeslání. Moc děkuji a rada doporučuji 🙂
blanca222
12. říj 2018
Moc děkuji a krásný den 🙂
adelka2018
12. zář 2018
Paní jBlanka je milá, ochotná, komunikativní. Doporučuji.
blanca222
13. zář 2018
Moc děkuji a také doporučuji 🙂
tmavemodra
5. zář 2018
Rychlá komunikace i odesláni balíčku👍 Mikinka moc pěkná🙂
blanca222
6. zář 2018
děkuji a také doporučuji 🙂
agnis
5. zář 2018
Super obchůdek🙂 Velmi doporučuji a děkuji
blanca222
5. zář 2018
Děkuji a také doporučuji 🙂
alysia
23. srp 2018
Doporučuji. Spokojenost.
blanca222
23. srp 2018
👍
jitkaholovska
20. srp 2018
Skvela komunikace, vse bez problemu. Rychle odeslani. Doporucuji!
blanca222
21. srp 2018
Děkuji a také doporučuji 🙂
agneskralik
14. srp 2018
Děkuji a super obchod, těším👍 se na další
blanca222
15. srp 2018
děkuji a také se budu těšit 🙂
naty83
20. črc 2018
Super komunikace, vše krásně rozfoceno a popsaáno. Díky za obchod
blanca222
20. črc 2018
Také děkuji 🙂
yassou19
18. črc 2018
Moc dekuju, balicek opet dorazil v poradku a vecicky krasne.
blanca222
18. črc 2018
moc děkuji 🙂❤
fireblade
10. črc 2018
Doporucuji rychle odeslani balicku moc mila pani vse v poradku
blanca222
15. črc 2018
moc děkuji 🙂
huggieska
4. črc 2018
Vše v pořádku, děkuji a doporučuji!
blanca222
4. črc 2018
👍😉
radka22984
29. čer 2018
Satecky krasne, velka spokojenost.
blanca222
29. čer 2018
😘 děkuji 🙂
slovnicek
21. čer 2018
Prijemna a rychla komunikace, pani velmi ochotna, vsechno v poradku. Dekuji a rada doporucuji 🙂
blanca222
21. čer 2018
Moc děkuji a jsem ráda že je vše v pořádku 🙂
teress1
15. čer 2018
Doporučuji👍 Nabízené věcičky odpovídají popisu, hezké, čisté. Ráda nakoupím i v budoucnu. 😉
blanca222
15. čer 2018
Moc děkuji a budu se těšit 🙂🌹
pajule_
13. čer 2018
Vše v pořádku
blanca222
13. čer 2018
🙂
quicksitta
13. čer 2018
Maminku vřele doporučuji. Rychlá komunikace i odeslání balíčku. Všechno v pořádku 🙂
blanca222
13. čer 2018
moc děkuji 🙂
yanula00
9. čer 2018
Super rychlá komunikace moc děkuji za obchudek a doporučuji dále 🙂
blanca222
10. čer 2018
Moc děkuji 🙂
lendy1
5. čer 2018
Moc děkuji za skvělou domluvu, rychlé dodání a krásné věci.
blanca222
5. čer 2018
Moc děkuji 🌷
agneskralik
4. čer 2018
Děkuji moc za obchůdek. S maminkou je radost obchodovat, věci jsou krásné a odpovídají popisu, vřele doporučuji.
blanca222
5. čer 2018
Moc děkuji 🌹
yassou19
1. čer 2018
Moc dekuji za balicek, super rychle vyrizeni, skvela komunikace. Uz mam vybrano na dalsi nakup 😊
blanca222
1. čer 2018
super a moc mě to těší 🙂 🌷
kryspa52
1. čer 2018
Maminku mohu jen a jen doporučit.Vše v naprostém pořádku.👍👍
blanca222
1. čer 2018
moc děkuji 🙂 🌹
gabi018
31. kvě 2018
Rychlé dodání a vše vpořádku. Mohu doporučit.
blanca222
31. kvě 2018
Děkuji a také doporučuji 🙂
monullka1
22. kvě 2018
100% doporucuji! Vyborna komunikace, okamzite zaslani a zbozi ve vybornem stavu 🙂
blanca222
24. kvě 2018
Moc děkuji a jsem ráda.že se líbí 🙂
agneskralik
12. kvě 2018
Děkuji za super obchod, vše jak je uvedné a čisté. Možnost netradičního předání, děkuji moc a mohu doporučit.
blanca222
13. kvě 2018
Moc děkuji a také doporučuji 🙂