Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Plzeň 2-Slovany    280     Profil uživatelky
Plzeň 2-Slovany    280     Profil uživatelky
Dobrý den, děkuji za zájem o naše věci.

V případě závazné objednávky zašlu podklady k platbě, tzn. číslo účtu a částku k platbě (= cena zboží uvedená u inzerátu + poštovné dle aktuálního sazebníku ČP (http://www.cpost.cz/cz/obcane). Při objednávce uvádějte rovnou i platnou ADRESU.

Pokud máte pouze dílčí dotaz – na detaily zboží, rozměry apod. – prosím následně o zprávu, zda máte zájem či nikoliv. Pokud do 48 hodin (popř. do Vašeho dalšího přihlášení) od dotazu nebude Vaše další reakce, věc vracím zpět do prodeje.

Balíček zasílám obratem po připsání částky na účet.

Po obdržení balíčku prosím o krátkou zprávu, že v pořádku došel. Pokud se neozvete, budu i tak pokládat obchod za uzavřený.

Vždy se snažím věrně popsat a nafotit reálný stav nabízené věci. Pokud něco přehlédnu, předem se omlouvám, jistě se vždy domluvíme, jak to napravit.

Sdělení pod inzerátem "Již odpověděl jeden zájemce" neznamená, že je zboží prodáno. Většinou jde o dílčí dotazy na přeměření apod. Neváhejte a klikejte! Dokud je zboží v aktivní inzerci, je volné.

Inzeráty mám i na dalších serverech, tak se může výjimečně stát, že o jednu věc bude současně zájem i jinde. Samozřejmě rozhoduje časová posloupnost. Díky za pochopení. Vybírat můžete i zde: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=142082
(na M.koníkovi nemám zdaleka všechny, na MMB mám i věci zdarma k objednávce apod.), třeba Vám ještě něco padne do oka :)

Pokud jste se zbožím a s celým průběhem obchůdku spokojené, budu moc ráda za Vaše hodnocení - samozřejmě ho vždy také okamžitě píšu.
Zobraz celé podmínky
dita_a_ivan: Na vše sleva 50%; při koupi min 3 inzerátů. Platí do odvolání, ceny uvedeny před slevou.
Zobrazit hodnocení:
ladyx
24. srp 2020
Super, mohu jen doporučit.
zuhaida
27. říj 2019
Vše super, zboží v krásném stavu, maminku ráda doporučuji 🙂
zjano
29. čer 2019
Vse vporadku
alijan
26. dub 2019
Děkuji za krásný kousek do mého šatníku. Skvělou komunikaci a rychlé dodání. Všem doporučuji.Alena
retesa
22. lis 2018
Děkuji za obchod, věci jsou pěkné, doporučuji 🙂
mp302
13. zář 2018
Vše v naprostém pořádku, mohu jen doporučit 🙂
betuse
21. srp 2018
Dekuji moc za super obchudek.Lenka
petrasara
30. črc 2018
Maminku rozhodně doporučuji 👍 Skvělá a rychlá domluva i dodání. Paní moc milá.
epal
21. čer 2018
Rychlý obchod.Vše🙂 v pořádku.
haninam
14. čer 2018
Super obchod, rychla komunikace, pěkné oblečeni. Doporučuji.
lucietaborska
25. bře 2018
děkuji za obchůdek, jsem spokojená .
andreika11
26. říj 2017
Vše v naprostém pořádku. Mnohokrát děkuji a DOPORUČUJI!!!
hedvi
14. zář 2017
Rychle jednání,příjemná a ochotná paní.Maminku doporučuji 🙂
svehlici
31. srp 2017
Vše OK, doporučuji !!!!
petrixa
21. čer 2017
Myčka je super. Klukům se moc líbí🙂 Díky moc a určitě doporučuji🙂
verdik85
17. kvě 2017
Vše v pořádku. Doporučuji.
pincola
10. kvě 2017
Mac milá a ochotná maminka! Všem doporučuji. Čepičky jsou jak nové!!!
vychodnarka
28. dub 2017
Ďakujem za rýchle odoslanie a odporúčam 🙂
tomaluky
15. bře 2017
Moc děkuji za obchůdek a URCITE DOPORUCUJI☺
michjan
15. bře 2017
Moc hezké věci, rychlé poslání. Doporučuji 😉
milinoj
14. bře 2017
Zboží perfektní, super komunikace, doporučuji. M.
xpotys
21. únor 2017
Doporucuji!
martinazap
25. lis 2016
Vsechno v poradku, moc dekuji 🙂
petkate
4. lis 2016
Děkujeme za balíček 👍 Vše ok 🙂
verona31
2. lis 2016
Maminku doporučuji, hezke oblečení, mila a rychla komunikace
klarkadanda
26. říj 2016
Super komunikace,rychlé zaslání zboží, doporučuju 🙂
stofkom
14. zář 2016
Skvělá komunikace, rychlé odeslání. Paní mohu jen doporučit😉
jancovickaa
29. srp 2016
Děkuji za prima rychlý obchod a vstřícné jednání! Moc doporučuji dalším😉
mircienka
21. srp 2016
Perfektní a rychlá domluva. Vstřícné jednání. Děkuji za pěkné zboží a za rychlé dodání. Vše proběhlo v pořádku🙂
malakajka
22. čer 2016
Naprosto skvělý obchod, skvělá komunikace, příjemná maminka a věci v maxi top stavu 🙂 moc děkuji za tak pohodový obchůdek ráda se k vám vrátím! DOPORUČUJI!!!
vevercak22
15. čer 2016
Prima komunikace a rychlé zaslání,vše prostě jak má být,určitě Všem doporučuji.
beruska24.9.
26. kvě 2016
Super komunikace, rychlé odeslání...doporučuji! 🙂
arethaf
26. kvě 2016
Doporučuji, rychlá komunikace i zaslání balíčku. Věci moc pěkné. Děkuji.
ladaf
25. kvě 2016
Obchůdek proběhl na jedničku, maminku vřele doporučuji 😉
klarkadanda
5. kvě 2016
Super rychlý obchudek🙂🙂doporučuju
effka86
22. dub 2016
Milá paní,rychlá komunikace,doporučuji 🙂 děkuji za obchůdek 🙂
kajinka12
11. dub 2016
100% spokojenost,DOPORUČUJI🙂😉😃
tomaluky
14. bře 2016
Vše v naprostém pořádku,........ příjemná, ochotná maminka. Vřele všem doporučuji a děkuji mnohokrát 🙂
kormanovaiveta
11. bře 2016
Vše proběhlo v pořádku. Doporučuji 😉
nadule65
9. bře 2016
Super obchůdek, profesionální jednání.Pěkné věcičky. DĚKUJI.🙂
marthu
2. bře 2016
Dobrý obchůdek. Děkujeme a doporučujeme 🙂
kackakastanka
17. únor 2016
Rychlá a bezproblémová komunikace, pěkné věcičky, děkuji a doporučuji.
strojvedouci
14. únor 2016
Velice špatný obchůdek - bohužel😞
dita_a_ivan
14. únor 2016
156 kladných hodnocení a toto jedno negativní 😉 Paní není schopna doložit údajné vady bundy, na kterou si ještě před platbou vyžádala extra slevu oproti inzerované ceně. Obchodování s uživatelkou "strojvedouci" nedoporučuji.
abdulberoun
31. led 2016
Výborný a rychlý obchůdek, děkuji
sssona
18. led 2016
Děkuji za rychlý obchod se skvělou komunikací. Rychlé odeslání a pěkné zboží. Doporučuji.
rybarka37
23. lis 2015
Moc doporučuji,rychlé a příjemné jednání.Zboží v super stavu . Ještě jednou díky 🙂
r_eenik25
17. zář 2015
Děkuji za skvělou komunikaci, rychlé vyřízení. Vše v pořádku 🙂
angggel1
27. srp 2015
Vše v pořádku, děkuji za obchůdek 🙂
luc.good
21. srp 2015
Vstřícná maminka, snadná domluva, rychlé zaslání, krásné věci. Vřele doporučuji a děkuji!
dani_fe
1. čer 2015
Super obchod, věcičky krásné, komunikace rychlá a milá. Mohu jen a jen doporučit 🙂