Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Olomouc    23     Profil uživatelky
Olomouc    23     Profil uživatelky
Dobrý den,
jsem ráda, že jste zavítala na mou nabídku. Vystavené věci popisuji dle pravdy, tzn. že se Vám nemůže stát, že koupíte zboží, které nebude odpovídat skutečnosti. Zboží vystavuji i na jiných servrech, tak je možné, že nebude již k dispozici. Věcičiky jsou po mých holčičkách, kupované nové.Zboží zasílám doporučeně či obyčejně (na vlastní riziko) - dle domluvy anebo je možné osobní předání v Olomouci. Při nákupu více jak 3 věcí, Vás rozhodně nemine nějaký ten dáreček :-).
Dcery máme 2, další děti neplánujeme a tak vše, co už nepotřebujeme, musí pryč. Proto často ty symbolické ceny :-).
Jen po návratu do zaměstnání nemám vždy tolik času, jak bych si přála. Proto někdy se může odpověď zpozdit. Nejpozději do týdne, však balíček odesílám.
Hezký den B+A+V :-)
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
heelcaa
6. lis 2019
Bezproblémový obchod.👍🙂
mrkule
27. zář 2018
Vše v pořádku, krásné věci!!!
andri01
29. črc 2018
vse v poradku 😉
vlastina80
28. čer 2018
Ochotná a milá paní naprostá spokojenost, doporučuji!!!!👍👏
lisacek
26. čer 2018
Nádherné, vyprané a voňavé oblečení. Ráda se k mamince vrátím. I dárečky navíc super. 😀 Moc děkujeme a doporučuji
donnald
26. čer 2018
Dobrý den, jsem ráda že jste spokojené😉. 👍
kvavik
7. čer 2018
Moc děkujeme za krásné oblečení a dárky......nákup u Vás vřele doporučuji🙂
donnald
7. čer 2018
Jsem rada, ze jste spokojene😉. I ja vás doporučuji 👍
veronickasmoulinka
4. kvě 2018
S maminkou jsem nadmíru spokojena. Od komunikace az k dodání kočárku. ...super. Kočárek krásný, ještě hezčí než na foto. A děkuji za milý dáreček. Potěšil. Maminku na 1000% doporučuji 🙂
donnald
4. kvě 2018
Jeee to je krása 😉. Ja maminku take vrele doporučuji!!!
delphyls
13. dub 2018
Vše v pořádku a vřele doporučuji 🙂
donnald
13. dub 2018
Vše v pořádku, doporučuji 😉
elizbet
12. únor 2018
Všechno v pořádku 🙂
donnald
13. únor 2018
Vše v pořádku 🙂
blai
26. říj 2017
Vše v pořádku, děkuji. 🙂
pitacek
25. říj 2017
Vse na jednicku,muzu jen doporucit 🙂
hanulka184
11. říj 2017
Skvělá a milá komunikace a věcičky moc krásné a voňavé 🙂 Mamince mockrát děkuji a hlavně děkuji za dáreček 🙂 Maminku na 1000% doporučuju 🙂
lublo
19. zář 2017
Vsechno v nejlepsim poradku, dekuji. 🙂
10marky10
11. srp 2017
dekuju za bezva obchudek🙂
pidalka16
10. srp 2017
Moc příjemná komunikace. Vše proběhlo v pořádku. Všem moc doporučuji 😉😉😉
mneptunka
5. črc 2017
Dekuji a rada doporucuju. S obchudkem jsem spokojena
redkev
2. črc 2017
Dávám to nejlepší hodnocení a doporučení! Paní Věra je poctiví prodejce a oblečení je krásné. Vše proběhlo rychle a bez problémů!! 🙂
sarka6
23. čer 2017
Doporučuji, rychlá komunikace i dodání, perfektní obchůdek, můžu jen doporučit.
inaseva
19. čer 2017
Túto mamička mile rada odporúčam, som nad mieru spokojná, ďakujem 🙂
donnald
22. čer 2017
Děkuji🙂, i my maminku doporučujeme!
redkev
12. čer 2017
Vše v naprostém pořádku! Oblečení jak nové! Milé a rychlé jednání! Jsme spokojená a doporučuji Všem! 🙂
donnald
17. čer 2017
Děkuji 🙂. Bezproblémový obchůdek. Maminku doporučujeme 🙂.
teeerez
23. kvě 2017
Velice mila a rychla prodavaji, saticky krasne 🙂
donnald
17. čer 2017
Děkuji 🙂. Bezproblémový obchůdek. Maminku doporučujeme 🙂.
lnk.s
16. kvě 2017
Vše v pořádku. Moc děkuji a maminku doporučuji. 🙂
donnald
17. čer 2017
Děkuji 🙂. Bezproblémový obchůdek. Maminku doporučujeme 🙂.
misala82
2. kvě 2017
Krásné zboží, jsem moc spokojená. Jednání rychlé, bez komplikací. Doporučuji 🙂.
donnald
17. čer 2017
Děkuji 🙂. Bezproblémový obchůdek. Maminku doporučujeme 🙂.
pucinkaaaa
22. bře 2017
Vse v naprostem poradku, osobni predani, vrele doporucuji 😉
donnald
22. bře 2017
Vše bezproblému, rychlé jednání. Maminku doporučuji 🙂.
sarkafojtikova
22. bře 2017
Milá maminka, rychlá komunikace a odeslání balíčku! Doporučuji 🙂
donnald
22. bře 2017
Obchůdek proběhl rychle a bezproblémově. Maminku doporučuji i ostatním 🙂.
handa86
21. únor 2017
Dnes šatičky dorazily, vše v pořádku, můžu jen doporučit. Děkuji 🙂
donnald
22. bře 2017
Obchůdek proběhl rychle a bezproblémově. Maminku doporučuji i ostatním 🙂.
majklinka85
9. únor 2017
Plavky jsou super, jako nove, moc dekuji za obchod, pani vrele doporucuji 😉
donnald
22. bře 2017
Obchůdek proběhl rychle a bezproblémově. Maminku doporučuji i ostatním 🙂.
kobrazebra
20. říj 2016
Vše v naprostém pořádku. Pyžamo je pěkné, rychlé zaslání, vše v pořádku. Děkuji a doporučuji
verzac
18. říj 2016
Ještě jednou děkuji za nákup! Výborná komunikace, příjemná paní. Můžu jen a jen doporučit!!!!!! x-)
sachi
3. říj 2016
Rychlé, bez problémové, příjemné jednání. Paní určitě doporučuji 🙂
sarkakopelentova
22. zář 2016
Dobrý večer, balíček dorazil v pořádku. Děkuji za krásné věci a dáreček. S paní Verčou je skvělá komunikace a má krásné věci. Všem moc doporučuji. 🙂
polasmartina
22. zář 2016
U paní již nakupuji potřetí a vždy vše v pořádku,příjemná komunikace,rychlé odeslání. Doporučuji🙂
donnald
22. zář 2016
Maminku můžeme jen doporučit, příjemná komunikace, bezproblémový obchůdek 🙂
killichova
19. srp 2016
Super obchůdek,věcičky moc hezké a děkujeme za dáreček☺👍
donnald
24. srp 2016
jsem ráda, že jste spokojená 🙂. děkuji za obchůdek a maminku doporučejeme😃
zedanka
18. srp 2016
Velmi mily, vstricny pristup. Bezproblemovy obchod. Doporucuji!!.🙂
donnald
18. srp 2016
Pro nás také vše v naprostém pořádku a maminku doporučujeme i ostatním 🙂!!!
petrinda
11. srp 2016
Vše v pořádku, hezké zboží, odpovídá popisu. Určitě doporučuji všem.
donnald
18. srp 2016
Také doporučujeme maminku! Vše bez problému 🙂
ammisha
28. črc 2016
Osobně bohužel nemohu tuto prodejkyni doporučit 😞 Měla jsem zájem o softshellové kalhoty, 7 dní jsem čekala, než se paní vrátí z dovolené a kalhoty nakonec prodala někomu jinému, i když jsem se jí ozvala během několika hodin (napsala mi o půlnoci, že má najednou víc zájemců, reagovala jsem dopoledne). Dále bez jakékoliv reakce z jiné strany. Na základě mého hodnocení mohla vidět, že jsem spolehlivá a jednám fér. To samé se však o ní bohužel říci nedá. S pozdravem Pavla
janul23
23. črc 2016
Super obchod, krásné věci, rychlé dodání, maminku určitě doporučuji 🙂
donnald
25. črc 2016
Bezproblémový obchůdek, maminku také doporučujeme 🙂
monickaanikolka
22. črc 2016
Naprosta spokojenost,veci krasne ,ciste a vonave a dostali jsme darecek..super komunikace ,jen doporucuji Monika 😉
donnald
25. črc 2016
Bezproblémový obchůdek, maminku také doporučujeme 🙂
maare
22. čer 2016
Krásné zboží, moc děkuji za obchůdek a mohu jen a jen doporučit !!!!
donnald
25. črc 2016
Bezproblémový obchůdek, maminku také doporučujeme 🙂
denisabed
6. dub 2016
Obchůdek na jedničku, super osobní předání. Můžu jen doporučit a děkuji 🙂!
donnald
16. dub 2016
I my můžeme maminku jen a jen doporučit 🙂. Děkuji!
alcaham
22. bře 2016
Krásné věcičky, jako nové..fajn obchůdek🙂 doporučuji
donnald
16. dub 2016
Pro nás bezproblémový obchůdek. Maminku doporučujeme 🙂
elinka14
21. bře 2016
Milá a vstřícná maminka. Oblečky moc hezký. Doporučuji 🙂
donnald
16. dub 2016
Pro nás bezproblémový obchůdek. Maminku doporučujeme 🙂
lucikr84
14. bře 2016
Bezproblémový obchůdek a skvělá komunikace. Doporučuji 🙂
donnald
16. dub 2016
Pro nás také bezproblémový obchůdek. Maminku doporučujeme 🙂
vermu
1. bře 2016
Příjemný a rychlý obchůdek,tričko odpovídá popisu.Maminku můžu jen doporučit! Děkuji😉
donnald
2. bře 2016
Bezproblémový obchůdek, maminku doporučujeme 😉!!!
molynka
23. únor 2016
Výborná komunikace, krásné věci a velmi ochotná a milá paní 😉 Určitě doporučuji!!
donnald
16. dub 2016
Pro nás bezproblémový obchůdek. Maminku doporučujeme 🙂
kamo1919
16. únor 2016
Ráda doporučuji😉..vše v pořádku,rychlá komunikace i odeslání balíčku🙂...jsem spokojená,bunda je moc pěkná,děkuji***
denisamajkova
13. únor 2016
Doporučuji maminku vše vpořádku, věcičky nádherné
donnald
13. únor 2016
I já maminku doporučuji, neboť obchůdek byl zcela bez problémů 🙂
haniplanetka
11. únor 2016
Velice doporučuji, děkuji za trpělivost - zdržení kvůli chřipce, zboží nádherné. Moc děkujeme za dáreček 🙂.
donnald
11. únor 2016
Dobrý den, my děkujeme za obchůdek a mamiku doporučujeme i ostatním 😃!
barcinek
2. únor 2016
Výborná komunikace, spolehlivá uživatelka. Děkuji a ráda DOPORUČUJI ostatním x-)
donnald
11. únor 2016
Bezproblémový obchůdek, mamku doporučujeme i ostatním 😃😃😃😃!!!
michakel
2. únor 2016
Mohu určitě jen a jen doporučit. Svetřík krásný, jako nový. Děkuji 🙂
donnald
11. únor 2016
Bezproblémový obchůdek, mamku doporučujeme i ostatním 😃😃😃😃!!!