Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Praha 4    2     Profil uživatelky
Milé maminky, zboží popisuji co nejpodrobněji, aby zájemce byl seznámen se stavem věci. Po dohodě zboží předám osobně v Praze na metru Háje nebo metru Budějovická. Na zaslání je třeba počítat s poštovným, které počítám dle platného ceníku Pošty. Záleží na tom, zda se jedná o zboží v obálce či balíček. Snažím se vše poslat v obálce jako doporučené psaní. Poštovné není zrovna nejlevnější. Jestli se Vám nevyplatí zboží zaslat, domluvte se s kamarádkami a pak se o poštovné můžete rozdělit. Při objednávce nad 1000,- Kč, zaplatím za Vás poštovné!! Prosím jen o vážné zájemce! Děkuji, Helena.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
copinha
18. pro 2019
Děkuji za rychlý obchod a doporučuji!
vandapanda
29. lis 2019
👍 Výborná spolupráce, rychlá komunikace, velmi ochotná paní. Moc doporučuji.
alniika
28. lis 2019
Naprostá spokojenost, milá paní, doporučuji
ladih
11. lis 2019
Děkuji za obchod, proběhl extrémně rychle a bezproblémově, s maminkou výborné jednání, ráda tedy doporučuji dále. 👍
helenraj78
11. lis 2019
Děkuji za milé hodnocení a také děkuji za nákup 🙂
pethy
3. říj 2019
Mohu jen doporučit!!Mila komunikace, vše na jedničku s hvězdičkou, děkuju
hanasedl
8. črc 2019
Děkuji za obchůdek. Rychlá, milá komunikace a bleskové odeslání.
helenraj78
9. črc 2019
Děkuji za milé hodnocení, za nákup a za skvělou spolupráci! Jsem ráda, že Vám vše přišlo v pořádku. Mějte se hezky, Helena
tapis
4. črc 2019
Vše v pořádku, bezva komunikace, rychlé zaslání. M.
ivachud
3. dub 2019
S obchodem jsem moc spokojená, milá a rychlá komunikace, rychlé odeslání balíčku, ráda doporučuji.
vokym
2. únor 2019
Velmi milá a ochotná prodávající. Rychlé odeslání. Určitě doporučuji.
kucabka
6. lis 2018
Děkuji za rychlý a bezproblémový obchod a doporučuji.
fykina
15. říj 2018
Doporučuji, skvělá kombinace, rychlé dodání.
milous12
21. srp 2018
Rychlé zaslání, milá domluva a hezké zboží. Děkuji a ráda doporučuji🙂
l83
26. čer 2018
DOPORUČUJI. Velmi spolehlivá prodávající, věci v top stavu+dáreček zdarma. Rychlý obchod i domluva.
helenraj78
26. čer 2018
Děkuji za hodnocení. I já maminku doporučuji, skvělá spolupráce a komunikace. Děkuji!
svetlapet
3. bře 2018
Doporučuji. Rychlé a milé jednání.
zdena72
22. pro 2017
děkuji vše dorazilo v pořádku
helenraj78
23. pro 2017
Děkuji za zprávu, jsem ráda, že v tom předvánočním shonu vše dorazilo v pořádku. Ať Vám věci dobře slouží! Hezké Vánoce, Helena
allebara13
4. říj 2017
Obchod proběhl v naprostém pořádku, DOPORUČUJI!!👍😉
helenraj78
5. říj 2017
Děkuji, jsem ráda, že Vám balíček dorazil v pořádku 🙂 Ať vám botky dobře slouží! Děkuji za nákup!
velunkabelunka
20. zář 2017
Kombinézka dorazila v pořádku a je ještě krásnější než na fotce,maminku moc moc doporučuji a děkuji 👍
helenraj78
20. zář 2017
Děkuji, jsem moc ráda, že se líbí 🙂 A ať Vám dobře slouží! Helena
janesbaby
16. zář 2017
Bezproblémový obchůdek, zboží krasne, všem paní doporučuji ☺️🔝
helenraj78
16. zář 2017
Děkuji za hodnocení 🙂 Jsem ráda, že se Vám věci líbí a ať Vám dobře slouží! 🙂
katboz
27. čer 2017
Moc.dekuji za rychly bezproblemovy obchudek.Maminku doporucuji.
misaot
22. kvě 2017
👍 velice ochotná prodejkyně. Příjemná a přišly mi téměř dokonalé jako nové botičky 🙂
helenraj78
22. kvě 2017
Děkuji za tak krásné hodnocení. Jsem moc ráda, že se Vám botičky líbí a ať Vám dobře slouží! Když budete něco potřebovat, budu ráda, když se na mne obrátíte. Mějte se hezky a děkuji za obchod 🙂 Helena
mamijani
19. kvě 2017
Super komunikace, zboží v perfektním stavu. Doporučuji i ostaním. 🙂
helenraj78
19. kvě 2017
Děkuji Vám, bylo s Vámi také příjemné spolupracovat 🙂
iwuska13
23. dub 2017
Skvělá komunikace,vše na 1🙂 DOPORUČUJI🙂
edita86
6. pro 2016
Rychlá komunikace i odeslání věcí. Příjemná paní. Vřele doporučuji 🙂
wkacenka
25. lis 2016
Rychlá komunikace a obchůdek, milá a ochotná paní 🙂 doporučuji a děkuji
carries
25. lis 2016
Rychlá komunikace i odeslání. Můžu jen doporučit !!! 🙂