Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Kopřivnice (region Nový Jičín)    4     Profil uživatelky
Kopřivnice (region Nový Jičín)    4     Profil uživatelky
Napište mi a domluvíme se,věci jsou používané,ale i nové(když se sejde moc dárků:-))Vždy se snažím vše popsat v inzerátu.Balíček zašlu poštou po platbě předem na účet.Poštovné je dle aktuální ceny České pošty.TJ. menší balíček do 5cm výšky 48kč ,větší 64-120kč,bez doručenky,obyčejný(jedno triko či jíná malá tenká věc)24kč.
Osobní odběr je taky možný.
Protože přibývá maminek,se kterými vše domluvím,ale potom neproběhne platba nebo se vůbec neozvou,rezervuji max.jeden týden od poslední soukromé zprávy.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
kattyczj
9. lis 2019
Se zbožím jsem velice spokojená. Rychlé jednání, hned druhý den po zaplacení bylo zboží doma. Díky moc 😉
miguelita88
25. čer 2019
Komunikace v pořádku, paní je velmi milá a ochotná, zboží čisté, odpovídající popisu. Doporučuji.
lenulka89
17. dub 2019
Paní je skvělá.Komunikace super. Děkuji za dárečky k baličku.Moc děkuji za dovoz. Maminku velmi ráda doporučuji ostatním. Mějte se krásně a ať Vám dělají kluci jen samou radost 😄☺️
teracal
25. led 2019
Vše v pořádku 🙂 Krásné zboží, rychlé doručení.
vrtin
15. led 2019
Rychlá domluva,příjemná komunikace a rychlé dodání.Veliká spokojenost se zbožím,odpovídající na obrázku.
kubulak
27. pro 2018
Doporučuji🙂
gabour
25. říj 2018
Velice rychlá domluva a ještě rychlejší zaslání balíčku. Moc děkuji a ráda Vás doporučím i ostatním.
pavlabecvarova
4. říj 2018
palec nahoru 🙂
tinuska8815
5. črc 2018
Kvalita zboží, rychlost dodání, výborná komunikace. Děkuji.
monikajana
19. dub 2018
Vřele doporučuji, bezproblémový, rychlý obchod!
dvork
9. dub 2018
Rychlý a bezproblémový obchod, milá komunikace, bunda je v perfektním stavu.
marijovy
9. dub 2018
obleceni moc pjekne mohu jen doporucit🙂
space33
8. dub 2018
Vše v naprostém pořádku, domluva rychlá, Ráda maminku doporučím.
pasackovaovecka
19. bře 2018
Super rychlý obchudek! Úžasná komunikace, zbozi v perfektnim stavu .... pani pridala i darecek a za nej moc dekuji!! Mohu jen a jen doporučit!!!! ⚘a přidávam velmi pozitivní hodnocení
verkapilka
27. únor 2018
Děkuji za skvělý obchůdek – rychlost a dáreček potěšil 🙂!
renkabela
14. únor 2018
Super komunikace, paní milá, ochotná. Vřele doporučuji a děkuji za obchod.
dandulina88
30. led 2018
Mohu jen doporučit, rychlé odeslání, milá a bezproblémová komunikace 🙂👍
zuzanak90
16. led 2018
Vše proběhlo v pořádku, děkuji za příjemný a rychlý obchod 🙂
pamjlo
17. lis 2017
🙂👍
jana07
8. lis 2017
Super domluva, osobní předání, děkuji a doporučuji všem!
jezinkamarketa
25. říj 2017
super, moc děkuji
veg
8. říj 2017
Dekuji🙂
podrabskam
4. říj 2017
Rychla komunikace a bleskove odeslani balicku.Moc prijemna pani doporucuji.
paddddddy
13. zář 2017
Maminku doporucuji. Vse probehlo velmi rychle a bezproblemove. Teplacky jsou moc pekne!
marketa05
31. srp 2017
Maminku všem vřele doporučuji.Skvělá komunikace a věci přišly krásně zabalené .
shellpet
31. srp 2017
Super rychlé dodání, krásné zboží, skvělá komunikace! Doporučuji a děkuji!
luca201530
3. srp 2017
Super domluva, příjemná maminka. Určitě doporučuji ☺
fizzymoon
7. črc 2017
Rychlá a milá komunikace.....maminku vřele doporučuji.
uhroval
26. čer 2017
Velmi příjemná a milá maminka, rychlá domluva a jsem ráda, že jsem se tu potkaly. Všem vřele doporučuji 🙂
stychovi
22. čer 2017
Vše v pořádku. Vřele doporučuji a děkuji.
ehlovam
13. čer 2017
Dobrý den. Botky přišly, to je fofr 😃 A jsou teda super!!! Malá už v nich lítá 🙂 Děkuju 🙂
milace123
12. kvě 2017
Děkuji mamince za super obchůdek. Stoprocentně doporučuji!! ❤
14050112
19. dub 2017
Rychla bezproblemova komunikace, zbozi odpovidalo, vse v poradku. Doporucuji 🙂
suonaz
8. únor 2017
Vesta je super. Dorazila v pondělí. Moc děkuji.
mo_nick_a
30. led 2017
Velmi milá komunikace. Okamžité odeslání. Mám velikou radost a moc děkuji 🙂
basice
12. led 2017
Děkuji za prima obchůdek 🙂. Mikča je krásná 🙂. Eva
zori
15. pro 2016
Vřele doporučuji 😃 Obchod s paní proběhl rychle a hladce.
my6
26. říj 2016
Maminka je super příjemná a ochotná 😊 moc moc doporučuji 😃😄☺
herberta
27. říj 2016
Děkuji,jen se musím omluvit,jsem tady na bazaru chvilku a nevěděla jsem jak napsat hodnocení.Potom jsem inzerát smazala a došlo mi,že hodnocení bylo pod diskuzí u inzerátu.Tak snad Vám to moje nebude chybět.Jinak samozřejmě děkuji,v pohodě jsme se našly a máte ochotnou dceru😉