Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Toužim (region Karlovy Vary)    2     Profil uživatelky
Toužim (region Karlovy Vary)    2     Profil uživatelky
O ceně zboží se dá vždy jednat.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
jusinka
24. kvě 2021
Vše ok, doporučuji 🌺. LM
janalisova
25. kvě 2021
Děkuji za kladné hodnocení a také mohu paní doporučit.J.L.👍
woodoo
18. bře 2021
Děkuji za obchůdek, kalhoty jsou úžasné. Paní rozhodně doporučuji
hedo
17. bře 2021
Vše v pořádku, pěkné oblečení odpovídá popisu, takže spokojenost! 😉
janalisova
17. bře 2021
Děkuji za obchůdek. Maminku doporučují.🙂
bobinka123
10. bře 2021
Obchůdek na jedničku.Milá maminka,Krasná tunika.Ještě jednou moc děkuji 🙂🍀🌺💞👍
janalisova
10. bře 2021
Maminku mohu jen doporučit. Moc děkuji za obchůdek . 🍀🌹🍀🌹
vecheta
6. srp 2020
Spokojenost 🙂 věci odpovídají popisu, rychlé a bezproblémové zaslání, příjemná komunikace i ceny. Doporučuji.
janalisova
6. srp 2020
Děkuji za kladné hodnoceni. S paní byla příjemná komunikace. Mohu paní jen doporučit. 👍
monpetitloup
2. čer 2020
Prodávající mohu doporučit, bezvadná komunikace 🙂
janalisova
29. čer 2020
Děkuji za hodnocení. I já paní mohu doporučit. 👍
epal
16. pro 2019
Rychlý obchod,milá komunikace.Doporučuji.😉
janalisova
16. pro 2019
Díky za fajn obchůdek. Maminku doporučuji. 👍
bholoubkova
11. říj 2019
Děkuji za milou komunikaci a krásné kozačky. Doporučuji Vás 🙂!
janalisova
11. říj 2019
Já vám paní Báro děkuji za příjemný obchůdek. Jsem ráda, že jste vy i dcerka spokojená. Doporučuji. 🙂
nufie
10. říj 2019
Vše v pořádku.Doporučuji
janalisova
10. říj 2019
Děkuji za obchůdek. Doporučuji. 🙂
lucimimi
1. říj 2019
Děkuji za obchod, spokojenost
janalisova
1. říj 2019
Také děkuji za obchůdek 👍
janulkahazulka
2. črc 2019
Moc děkuji za vstřícný a fajn obchod, sandálky dorazily rychle a v pořádku 🙂 Janča
janalisova
2. črc 2019
Děkuji za kladné hodnocení a i já mohu paní Janu, jako kupujici jen doporučit. 👍
blai
13. čer 2019
Děkuji za obchůdek, vše dnes v pořádku dorazilo, šatičky jsou krásné.🙂
janalisova
13. čer 2019
Mam radost, že dopis přišel v pořádku, a že se vám šatičky líbí.. I já moc děkuji. 🙂
pavlaz
22. říj 2018
Pekne zbozi, prijemna domluva. Dekuji a doporucuji🙂
janalisova
22. říj 2018
Děkuji paní Pavle za příjemný obchůdek. Doporučuji 👍
jaaanic
27. črc 2018
Vše v pořádku, super domluva...doporučuji😉
silvie_z
11. čer 2018
Všechno v pořádku, děkuju a doporučuju 🙂
janalisova
12. čer 2018
Paní mohu také jen doporučit . Moc jí děkuji . 🙂
sisoidka
24. kvě 2018
Všechno v pořádku, doporučuji 😉
janalisova
24. kvě 2018
Také děkuji za obchůdek a maminku určitě doporučuji. 🙂
myskano1
23. kvě 2018
Vše v naprostém pořádku. DOPORUČUJI A DĚKUJI.
janalisova
23. kvě 2018
Také děkuji za bezproblémový obchůdek. 🙂
lenna69
18. kvě 2018
Velka spokojenost mohu jen doporučit🙂
anehap
18. kvě 2018
Vše v pořádku - děkuji a doporučuji ostatním😉👍
janalisova
18. kvě 2018
Děkuji za obchůdek. Také mohu maminku jen doporučit. 🙂
i_ka
4. kvě 2018
Velmi milá spolupráce, obchůdek proběhl rychle a bez problémů. Mohu jen doporučit🙂
janalisova
4. kvě 2018
Děkuji a také doporučuji. 👍
yasminna
17. dub 2018
Vše v pořádku, super komunikace, paní je velmi ochotná. 🙂 Vřele doporučuji! 🙂
janalisova
17. dub 2018
Děkuji za hodnocení ,maminku určitě jako kupující doporučuji . 🙂
marvanel
15. dub 2018
Vše v pořádku. Děkuji
jsemknoflenka
14. dub 2018
Vše proběhlo dle domluvy. Příjemná komunikace. Určitě doporučuji.
didika1
11. dub 2018
Vše proběhlo bez problémů,rychlá domluva i odeslání zásilky,zboží odpovídá popisu a fotografii,děkuji a doporučuji 👍
janalisova
11. dub 2018
Já také mohu obchůdek s touto maminkou jen doporučit . Moc děkuji . 🙂
timoti
9. dub 2018
Dobrý den,odpovídala jsme ,ale asi je někde chyba..ano botičky mi dorazili a o platbu se opravdu nebojím o to mi nejde 😉 Klidně dopošlu 🙂
janalisova
9. dub 2018
Tak hlavně,že jsme se dohodly . 🙂 Peníze mi již neposílejte , psala jsem vám , aby jste to nechala . 🙂 Hlavně,že botky poslouží . Děkuji za obchůdek . 🙂
darcenka1
3. dub 2018
Super obchůdek, rychlé doručení, moc pěkné věcičky - vřele doporučuji!
janalisova
3. dub 2018
Maminku doporučuji a děkuji jí , za bezproblémový obchůdek. 🙂
marieris
29. bře 2018
Velice ochotná paní, bleskový obchod😉
janalisova
29. bře 2018
Maminku doporučuji, vše proběhlo velice rychle a bez problému.👍
buterfree
20. bře 2018
Rychlé dodání. Hezké věci.
janalisova
20. bře 2018
Děkuji za obchůdek.🙂
swjetluschka
9. bře 2018
Zboží hezké, obchod bez problémů...
janalisova
9. bře 2018
Komunikace s maminkou taktéž bez problému děkuji za obchůdek. 😀.
monimoon
20. únor 2018
Moc a moc a moc děkuji a rozhodně velmi ráda doporučuji!!!!!!!! Nádherné zboží (hezčí než dle popisu), perfektní komunikace, bleskové odeslání a hlavně neuvěřitelná ochota a trpělivost s čekáním na platbu.. Kéž by bylo takových maminek více. Děkuji
janalisova
20. únor 2018
Já taktéž děkuji za příjemný a bezproblémový obchůdek. Maminku doporučuji🙂
buterfree
13. únor 2018
Děkuji. Podívám se a také označím trička, co bych si vzala. Tereza
zajacica9
19. led 2018
vše v pořádku, děkuji a doporučuji!
horaisovakaterina
16. led 2018
Dobrá komunikace, pěkné věcičky, moc děkuji za obchůdek! 🙂
janalisova
16. led 2018
Děkuji za hodnocení ,maminku určitě jako kupující doporučuji . 🙂
sandrulinka
22. pro 2017
Velice příjemný a rychlý obchod. Určitě doporučuji 😊
janalisova
23. pro 2017
Výborný obchod . Doporučuji . 👍
petrushka8
20. pro 2017
děkuji za obchůdek a doporučuji 🙂
janalisova
21. pro 2017
Super obchůdek, maminku doporučuji.👍
bergina8
19. pro 2017
Výborná komunikace, vřele doporučuji!🙂
janalisova
19. pro 2017
I já paní chci poděkovat za bezproblémový obchod . 🙂 Doporučuji 🙂
teko84
3. pro 2017
Dekuji mamince za bezproblemovy obchudek a hezky kabatek. Vse na 1*.
janalisova
3. pro 2017
Vstřícné a milé vystupování. Dobrý obchod! Děkuji: thumbsup:
martik27
1. pro 2017
Velmi ochotna a mila prodavajici, jsem spokojena a doporucuji! 👍
janalisova
2. pro 2017
I já paní mohu jen doporučit,super obchůdek. Děkuji
lussa83
16. říj 2017
Super komunikace, milé jednání, hračky pěkné, vše v pořádku, maminku doporučuji 🙂
janalisova
16. říj 2017
Dobrý den . 🙂 Děkuji za obchůdek a paní kupující doporučuji . 🙂
ewuleta
2. říj 2017
Nemohu doporučit, peníze poslány včas, balíček ovšem nedorazil....
janalisova
3. říj 2017
Milá paní , na vaše hodnocení musím reagovat a dát věci kvůli ostatním kupujícím do pořádku . Ano peníze přišly včas ,přišlo mi 29,-Kč za zboží a 18,- Kč za poštovné . Dopis jsem okamžitě jak jsem je obdržela posílala . Již v našem kontaktu dříve ,jsem vám nabízela ,poslání dopisu doporučeně ,to jste však odmítla. Na to jsem vám napsala ,že po zkušenostech z naší poštou ,za obyčejný dopis neručím . Tím,že byla zásilka poslaná obyčejně ani já nemohu tušit ,zda vám přišla,nebo ne . Chtěla jste ušetřit vy, né já ,Tak si zde prosím nestěžujte . Nechám na zvážení ostatních kupujících, jak se k tomu postaví . Byl to první problém , který jsem na tomto bazárku měla . Myslíte ,že bych zbohatla ze 47,-Kč ? Asi ne. 🙂
annak9
4. zář 2017
děkuji za obchůdek-pěkné oblečení-Kubíčková🙂
matevaff
25. srp 2017
Vstřícné a milé vystupování. Dobrý obchod!
bsnoopy
17. srp 2017
Zboží dorazilo, moc moc děkuji. Můžu určitě doporučit 😊
janalisova
18. srp 2017
Opravdu není zač,i já děkuji za super obchůdek .😉 Doporučuji.👍
terkavo
16. srp 2017
Velmi ochotná prodávající, skvělá domluva, krásné šatičky !! Moc děkuji. Tereza
janalisova
16. srp 2017
Také moc děkuji . V👍elmi rychlý ,bezproblémový obchůdek . Paní doporučuji . 👍
nendy
11. srp 2017
Krásné věci, moc děkuji a dopoeučuji
janalisova
11. srp 2017
Paní Nendy každopádně doporučuji. 😉
andama
9. srp 2017
Vše v naprostém pořádku 🙂 já mohu doporučit 🙂
janalisova
9. srp 2017
Děkuji za hodnocení . I já jsem byla s obchůdkem spokojená . Paní Petru určitě doporučuji . 🙂
ren_ren
15. kvě 2017
Zboží odpovídá popisu, spokojenost s komunikací i rychlostí dodávky. Děkuji Janě za příjemný obchod.
mxxxxxxa
15. kvě 2017
Super obchůdek i jednání, mohu jen doporučit
havrankova2
12. kvě 2017
Velice děoporučuji a děkuji.ání a príma komunikaci a všem doporučuji a děkuji.
vechetka
11. dub 2017
Děkuji za velmi rychlý a milý obchůdek 😉 Velmi ráda Vás doporučuji jako milou a spolehlivou prodávající maminku 😉 Děkuji a ať se Vám daří 😉