Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Maršov u Úpice (region Trutnov)    8     Profil uživatelky
Maršov u Úpice (region Trutnov)    8     Profil uživatelky
Maminky, vítám Vás ve svém bazárku.
Oblečení prodávám po svých dětech. Nošené a něco nové co se nestihlo unosit.
Pokud máte o oblečení zájem, neváhejte mi napsat, zašlu Vám podklady k platbě. Snažím se hned u všeho doplňovat rozměry.
Pošta 56-120Kč dle vel. a hodnoty balíčku (dle tarifu ČP).
Na dobírku zasílám pouze při záloze poštovné předem na účet, zbytek za oblečení dobírka.
Platbu očekávám do 3 dní na účtě, není potřeba déle, když něco koupím tak to musím zaplatit... Pokud peníze nemám, nekupuji nic :(
Je to jen zbytečné se dohadování o platbu, jestli má kupující opravdu zájem, blokování zboží dalším nakupujícím a pro mě zbytečná práce... i za toto udělím neg. hodnocení, pokud se obchod nedotáhne do konce a kupující přestane komunikovat.

Na jakékoliv dotazy ráda odpovím, co mám dané rozměry skoro u všeho jsou mnou změřené, další NEPŘEMĚŘUJI!!! odpovídá vel., čas mi na to s dětmi nezbývá a od 1.11.2017 jsem zpět po RD v práci....( a stejně mi pak ani nikdo zpět nenapíše beru neberu apod., a jen já s tím mám práci, dohledat věc, změřit, napsat zprávu a z druhé strany bez reakce...co jsou rozměry doplněné platí to měřím u vkladu).

Děkuji za pochopení a za nákup.
Jana, Terezka a Kubíček.
Zobraz celé podmínky
janinka012: 0d 1.3.2019 pošta podrazila. Sice mám v inzerci cenu pošty ale bude vyšší dle tarifu CP. Balíček 99kc př. Boty.
Zobrazit hodnocení:
zabicka7
26. srp 2020
Vše proběhlo v pořádku. Doporučuji.
tesaricek
4. srp 2020
Rychlá komunikace i odeslání balíčku. Určitě doporučuji.
babunda
7. črc 2020
Super
leonak
12. kvě 2020
Super rychla domluva, rychle odeslani a krasne veci. Doporucuji 100%😊.
xxkatie
25. únor 2020
rychlý a príma obchůdek, bunda krásná a voňavá, maminku doporučuju 🙂
martinazap
10. únor 2020
Děkuji moc za obchudek 🙂
sarka1989
20. led 2020
Vše v pořádku, doporučuji všem 🙂 Oblečení moc pěkné.
kop.re.ti.na
1. lis 2019
PRODÁVAJÍCÍ NEDOPORUČUJI. Od počátku přemrštěná komunikace - po prvním projevení zájmu jsem řešila nemoc dcery a ne koupi. Udělila mi negativní hodnocení, se slovy "A jako za 5 dní neodepsat, mi přijde už síla,"v době, kdy neměla ještě ani mou adresu, což je i proti pravidlům udělování hodnocení. Následně jej smazala, když jsem poslala peníze. Bohužel ale pogumovaný set, který mi poslala, měl špatně zapnutý zip u bundy a šel velmi špatně dole rozepnout (bylo tam takové rozjeté očko). Po rozepnutí je zip vadný, zapnu ho já, když dávám pozor,dcera špatně, občas se rozjede. Těžko určit, kde byla chyba, nechci spekulovat o záměru, odhaduji, že zip špatně zapnula před zasláním. Podstatné je, že na mé nahlášení problému reagovala tím, že jsem ho mohla zničit já silným zatáhnutím. (Myslím, že zip, který by byl v pořádku, bych při prvním rozepínání těžko poškodila.) Nebyla otevřená žádnému jednání o řešení situace: "Takže stojím si ta tím, že zip byl naprosto v pořádku." "Jedná se o prodej použitého zboží. Bez záruky bohužel." Jsme tedy v situaci tvrzení proti tvrzení s tím, že já mám doma o zaplacení 440 Kč vadnou soupravu. Nelíbí se mi přístup a striktní odmítnutí podílet se na řešení situace nepříjemné pro obě, proto uděluji toto negativní hodnocení.
janinka012
1. lis 2019
Opravdu bez komentáře. Jak již jsem psala. Zip jsem před odesláním kontrolovala a byl plne funkční a v pořádku. Šel krásné zapnout. I při nošení nikdy se nerozjel!!!! Natož aby chyběl zoubek apod. Co mi bylo napsáno. Foto mi žádné nepřišlo. A s paní nebyla dobrá komunikace. Udělala závaznou objednávku, že bere a che podklady 6 dní bez komunikace. Podklady měla. Ani adresu nezaslala. Udělila jsem jako neplatici neg. Hodnocení. Pak se ozvala s adresou a set vzala. Hodnocení jsem po obdržení platby smazala. Přijde mi to jako kdyz chce paní dodatečnou slevu. A ten zip si zřejmě poškodila sama. Pokud vůbec poškozený je... Tvrzení proti tvrzení. Ale já si stojím za tím, že bylo vše v pořádku. A zpět poskozenou bundu opravdu nechci. Ani jsem nedostala prostor k odpovědi chodím do práce a hned uděleno neg. Hodnocení. Myslím si o všem své. Nashle.
jpankova
17. říj 2019
Velmi milá, vstřícná a ochotná prodávající. Rychlé dodání, bezproblémová komunikace. Moc doporučuji.
tsitsekidou
9. zář 2019
Skvělá komunikace! Rychlé dodání! A výrobky ve výborném stavu! Doporučuji! 🙂
hannife
19. srp 2019
Všechno v pořádku,popis odpovídal skutečnému stavu. Doporučuji
monikakad
12. srp 2019
Super domluva, krásné kalhoty, mohu jen doporučit 🙂
iveta1803
3. srp 2019
Spokojenost, dekuji👍
perknerova
18. črc 2019
Pani mohu jen doporučit.Vše proběhlo vpořádku.👍
obsilka
28. čer 2019
Vše na jedničku, děkuji a doporučuji
vitalka
4. kvě 2019
Věci moc pěkné, vše bez problémů. Děkuji iva
banan11
26. bře 2019
děkuji moc za krásný šatičky ,rychlý a spolehlivý obchudek. Jája
zuarmido
11. bře 2019
Naprostá spokojenost, prodávající je velice milá, příjemná a ochotná, tričko je krásné, děkuji 🙂
kakulenka29
4. led 2019
Maminku doporučuji všem, rychlý obchod, oblečení krásné, odpovídající popisu. Moc děkujeme 🙂
ddeniska21
19. pro 2018
Krasna mikinka, jako nova, rychla komunikace a bleskove dodani. Doporucuji moc👍
apta
5. pro 2018
Velmi ochotna pani a velmi rychle vyrizeni. Veci hezke
naty1004
15. lis 2018
Jsem naprosto spokojená s obchůdkem,trička bezva,komunikace příjemná,milá a odeslání rychlé.....Moc děkuji a doporučuji 👍🌹
jinxxnij
5. říj 2018
Výborná komunikace, zboží v pořádku, děkuji za obchůdek a doporučuji.
erikapavlicko
13. zář 2018
vsetko bez problemov, doporucujem
latkovkybrno
8. srp 2018
Vše super, rozhodně doporučuji 🙂 🙂
hanyzka11
4. črc 2018
Děkuji za super obchůdek, fajn domluva, rychlé odeslání. Pěkné voňavé věcičky. Moc ráda maminku doporučuji 🙂
lysa
13. čer 2018
Rychlý obchůdek, doporučuji.
maruska_sou
23. kvě 2018
Paní rychle reaguje, má příjemné jednání a věci jsou moc pěkné.🙂
carodejkalucka
21. kvě 2018
Dekuji a moc doporucuji..vse na jednicku..velka spokojenost
mirkahanz
27. dub 2018
Milá komunikace, bleskově odeslaný balíček a moc pěkné zboží.👍. Děkuju Mirka
dorotka2012
27. dub 2018
Milé a rychlé jednání, krásné věcičky, doporučuji!
sarka6
26. dub 2018
Doporučuji, rychlá komunikace i dodání, perfektní obchůdek, můžu jen doporučit.
hanzova
25. dub 2018
Vse probehlo v poradku,pani doporucuju.
pettyk
24. bře 2018
Vše v pořádku. Paní je příjemná, obchůdek proběhl rychle. Doporučuji 🙂
drozdikovs
21. bře 2018
Ještě jednou moc děkuji za fajn obchod, spokojenost 😊 určitě doporučuji 👍
verca1508
20. bře 2018
Vše na jedničku, doporučuji!
vecnost
18. led 2018
Milá a rychlá komunikace. ....doporučuji🙂
83eve
16. led 2018
Vse v poradku, dekuji za obchudek.
janaili
3. led 2018
Super rychlý obchod 😊doporučuji 😊
smaug
5. pro 2017
Skvělá komunikace, vše proběhlo rychle a hladce.
monika611
28. lis 2017
Superrychlý obchůdek. Děkuji a doporučuji. Monika
kkikkina
9. říj 2017
Vse na 1, doporucuji pani dale
katarinasokol
5. říj 2017
Perfektní komunikace, krasné věci, mohu jen doporučit.
artep_st
3. říj 2017
Spokojenost, vše v pořádku. Doporučuji 🙂
janinka012
4. říj 2017
Děkuji moc.
lavondis
27. zář 2017
Mohu jen doporucit!:thumbsup
janinka012
27. zář 2017
Děkuji moc za krásné hodnocení, i já Vás mohu jen a jen doporučit.
stekloun
7. črc 2017
Rychlá komunikace, věci odpovídaly popisku. Doporučuji.
hruzomar
7. čer 2017
Moc milá a ochotná maminka. Všem doporučuji!
zuzanalisa
4. kvě 2017
Vse probehlo rychle a bez problemu. Zbozi ve skvelem stavu👍
mokriz
25. dub 2017
Krásné džínky v super stavu, rychlé odeslání, milá komunikace, jsem moc spokojená a mohu jedině doporučit. Děkuji 🙂
janinka012
26. dub 2017
Děkuji za krásné hodnocení, hezký den.
polla28
19. dub 2017
Super komunikácia, nádherný tovar zodpovedajúci popisu, maminu určite doporučujem 😉