Používáme cookies. Více informací zde. OK
Praha 10    12     Profil uživatelky
Milé maminky, tatínci a ostatní.
Vítejte v mém bazárku. Většinu věcí mám v bezvadném stavu, pár věcí jak nových, tak i pár pro ty. kterým nevadí malý flíček nebo žmolek a nechtějí za věci moc utrácet. Také nemám problém zaslat balíček obyčejně, samozřejmě ale na Vaše riziko.
U většiny věcí mám napsány přesné míry a také u pár věcí všechny vady. U starších inzerátů nejsou napsané míry, ale po žádosti ráda pošlu.
Na rezervaci mi stačí týden, poté předávám případně dalšímu zájemci.
Věcičky posílám po připsání na účet obratem, kdo na ně spěchá, stačí poslat potvrzení o zaplacení a ještě ten den je posílám. Výjimkou je dovolená jednou za rok, ale o tom Vás budu osobně informovat.
Jsem ráda, že máte zájem o mé věci a určitě pro Vás bude obchůdek radostí :-)
Zdraví Vaše Katka
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
saristeh
17. čer 2019
Vše v pořádku. Doporučuji
koresova
11. kvě 2019
Maminku doporučuji rychlé jednání, zboží v pořádku.
vr73
10. kvě 2019
Rychlý a bezproblémový obchod. Doporučuji.
montana104
31. led 2019
Výborná komunikace, rychlé dodání, krásné věci. Doporučuji 😀👍
kachynka_s_kachnickou
22. únor 2019
Děkuji za milý obchůdek 🙂
twyxy
27. zář 2018
Krasne zbozi ☺️ Milá maminka🌸 dekuji a doporučuji🌷
marijovy
13. čer 2018
Pěkné zboží paní mohou jen doporučit
tara18
4. čer 2018
Dakujem pani Katka, bola som moc spokojna 🙂
bobinka123
23. kvě 2018
Příjemné jednání.Rychle dodání.Krásný klobouček.Doporucuji všem ☺🌼.
evamarkova
4. kvě 2018
Rychlá,spolehlivá a milá.
irminkaminka
30. dub 2018
Perfektni dekuji 👏
eva_praha
25. dub 2018
Spolehlivá domluva, vstřícná komunikace. Doporučuji.
simkar
2. bře 2018
Krásné věci. Rychlé a milé jednání.
lengyang
5. pro 2017
Rychlé jednání .... maminku doporučuji
luka_z_luk
1. pro 2017
Vše proběhlo v pořádku, doporučuji 🙂
bluekyticka
21. lis 2017
Dekuji za hezke obleceni na miminko. Obchudek v poradku. DOPORUCUJI! 👍
jirovka
9. lis 2017
Velká spokojenost, bundička moc pěkná, s maminkou perfektní komunikace, balíček odeslán bleskově🙂 Vřele doporučuju!
pavlinahavr
8. lis 2017
Obchod proběhl na výbornou. Zboží hezké, komunikace a zaslání rychlé. Doporučuji.
tynat
31. říj 2017
Rozhodně doporučuju. Věci krásný a skvělá a hlavně rychlá komunikace. Vše proběhlo na 1. Moc děkuju 🙂
barunkar
24. říj 2017
Bezva domluva, rychlé jednání i dodání zboží. Doporučuji! 🙂
carrie514
14. říj 2017
Super dohoda i předání
dominikacifkova
13. říj 2017
Rychlý a bezproblemový obchůdek, nebýt České pošty. Overálky čisté, voňavé a bez vad. Přesně podle fotek a popisu. Prodávající mohu jen doporučit. Děkuji za obchod.
ih80
11. říj 2017
Děkuji moc za rychlý obchůdek a milou komunikaci. 🙂 Košile dnes dorazila a je opravdu krásná 😀 . Ještě jednou za vše děkuji a určitě Vás VŠEM DOPORUČUJI 👍 . Ilona 🙂
lauriel
11. říj 2017
Příjemná komunikace, rychlé jednání. Určitě doporučuji.
petrinda
6. říj 2017
Bezproblémová a rychlá komunikace. Oblečení v super stavu - dle popisu. Všem doporučuji.
kocour1982
4. říj 2017
Vše proběhlo v pořádku, prodejce mohu jen doporučit.
ruzovytrpaslicek
14. zář 2017
Vse v pořádku, rada doporučuji
cernakachna
13. zář 2017
děkuji za bezproblémový obchod a doporučuji 🙂
blenny
13. zář 2017
obchod prebohol v poriadku, rychla komunikacia doporucujem 👍
jaku1
12. zář 2017
Rychlá komunikace a bezproblémové dodání, doporučuji
drzticka88
8. zář 2017
Vše v pořádku, balíček dorazil, pláštěnka je super. 🙂
trckovp
23. srp 2017
Moc děkuji za příjemný obchůdek, balíček dorazil v pořádku.Maminka je velice milá a ochotná paní.Komunikace rychlá a perfektní.Doporučuji!!!! 🙂 👍
gabuscha
28. črc 2017
Úžasná komunikace, spolehlivost 😃 1000% doporučuji 🙂
petaby
24. črc 2017
Bezproblémová a rychlá komunikace.Oblečení v bezvadném stavu- krásné. Vřele doporučuji 👍
Děkuji za milý obchůdek a pěkné hodnocení. Také bych Vám s radostí přidala hodnocení, ale už jsem si inzeráty smazala. Tak doufám, že příště to vyjde 🙂 Mějte se krásně 🙂
kafinek
20. črc 2017
Rychlá a milá komunikace i obchůdek. Doporučuji
angggel1
20. čer 2017
Naprostá spokojenost, 100% doporučuji ! 🙂
muffator
29. kvě 2017
Objednané věci přišly voňavoučké a moc pěkné. Velmi ochotné a vstřícné jednání, paní Katka mi sama nabídla slevu a poštovné zdarma, když jsem toho objednávala víc. Oceňuji a mohu obchůdky s touto prodávající vřele doporučit. 👍
johhannka
15. kvě 2017
Příjemná komunikace, dodání obratem. Děkuji a doporučuji 🙂!
janul
29. dub 2017
Bezproblémový obchod, milá komunikace, vstřícnost, krásné šatičky, děkuji a doporučuji!
blenny
28. dub 2017
Rychla komunikacia, tovar v poriadku pani spolahliva odporucam 👍
natynaty
28. dub 2017
Děkujeme kraťasy máme doma jsou moc hezké prodávající doporučuji🙂
katry11
21. dub 2017
Perfektní komunikace a super rychlost odeslání. Děkuji moc a doporučuji všem. 😀👍
terid
18. dub 2017
Rychlá domluva, výborná komunikace, věci odpovídaly inzerátu, v pořádku, pěkné. Celková spokojenost, doporučuji.
petapetula
8. dub 2017
Děkuji za prima obchůdek. Paní je velice příjemná, vstřícná a flexibilní.
pmedilkova
25. bře 2017
Rada bych vám punčocháče vrátila.
Tak dobře, pošlu Vám 70 Kč i s prvním poštovným zpátky. Asi máme na stav věcí jiný úhel pohledu. Doposud jsem s tím s nikým problém neměla, spíše naopak.
pmedilkova
17. bře 2017
Paní psala pevné nepovole, ale povolené jsou. Mrzí mě to
Punčocháče jsou v pase pevné, pokud se Vám nelíbí, pošlete mi je zpět a vše vám uhradím. Mrzí mě vaše nespokojenost 😕
romishek
17. bře 2017
Rychlá komunikace a doručení zboží. Svetřík krásný moc doporučuju 🙂
justynanova
10. bře 2017
Rychlý, bezproblémový obchod, zboží odpovídá popisu.
navet
10. bře 2017
Rychlý obchůdek, vstřícná maminka, doporučuji!
partyzanka91
8. bře 2017
Doporučuji, od této maminky jsem nakupovala už dvakrát a pokaždé skvěle.
svemon
14. únor 2017
Vše na 1*. Milá rychlá komunikace. Bleskové poslání. Nádherné džíny. Děkuji a doporučuji