Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Hradec Králové    6     Profil uživatelky
Hradec Králové    6     Profil uživatelky
Dobrý den maminky,
těší mě Váš zájem o věcičky po mé dcerce a něco málo po mně. Psanými velikostmi se raději neřiďte a měřte. Každá značka to má jinak, proto já u všeho mám psanou délku. Overálky měřím od ramen po paty, polodupky také po paty, bodýčka od ramen po rozkrok. Další míry dodám v případě zájmu. Veškeré fleky, dirky se snažím popsat, nebo vyfotit. Odesílám v den připsání peněz na účet, nebo následující prac. den přes ČP, doporučeně dle ceníku, nebo obyčejně na riziko a přání kupujícího, nebo možnost osobního předáni v Hradci Králové a v případě zásilky vyšší 5cm zasílám na Zásilkovnu za 65,-. V případě zájmu o více věcí, se na ceně můžeme domluvit. Nebo i samostatně, když se budou zdát ceny vysoké, zkuste výši navrhnout a třeba se domluvíme. Však se toho taky potřebuju zbavit - není to kam dávat :-)
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
lusebi
12. dub 2021
Vše na jedničku s hvězdičkou, děkuji a doporučuji
misaves
1. pro 2020
Vse v poradku,tak jak bylo popsano,rychle odeslani,prijemna komunikace.Dekuji a doporucuji🙂
tmavemodra
14. zář 2020
Moc děkuji za věcičky, vše proběhlo na výbornou!👍Mějte se krásně🌹
kubul
16. črc 2020
Balíček dorazil v pořádku. Super rychlá komunikace, jsem spokojená a doporučuji. Lucka
tetina2
16. kvě 2020
Bezproblémové jednání, pěkné zboží, doporučuju 🙂
monca316
10. dub 2020
Moc krásné oblečení, velká spokojenost doporučuji 😉
katerinapik
23. lis 2019
Vše v pořádku, maminku doporučuji k obchodovani
noveronika
20. čer 2019
Výborná komunikace, rychlé odeslání, vše v pořádku. Můžu jen doporučit 🙂
clearee
30. kvě 2019
Krásné zboží, rychlé odeslání 🌸 děkuji 🌸
ivisek80
4. dub 2019
Za me take ne pani je neochotna poslat fotky o ktere jsem si rekla a odpoved na fotky byla takova jako ze uz mi ty dve fotky musi prece jen stacit...to ze jsem zbozi nekoupila je ma svobodna volba jako kazdeho tady z nas...a celkove onechotna a nemela by vubec prodavat...neskodilo by pani byla slusnejsi,milejsi v komunikaci a tak i celkove tak neprijemneho prodejce jsem tu dlouho uz nepotkala...
katkahk
4. dub 2019
😃 Děkuji za vaše hodnocení. Možná jste ještě mohla zmínit, jakým stylem a rychlostí jste komunikovala vy 😉 Já odpovídala vždy téměř obratem. 2 fotky byly vloženy od začátku. Nevím co je špatného na tom, když se zeptám, co konkrétně chcete nafotit dalšího a uvedla jsem příklad. Když jste za 2 dny odepsala, že tedy to, co jsem psala, opět jsem pořídila fotky obratem a vy nic. Už jsem vás i jako zájemce vymazala a vy jste se opět po době ozvala, že se zítra rozmyslíte. Další den místo rozmyšlení, otázka na stélku, která je od začátku hned na první fotce. A konečně po týdnu a půl jsem začala chápat, proč to zdržování, když jste napsala, že peníze budete mít až za další týden. No a po týdnu, když jste opět nekomunikovala a já už poslala podklady k platbě, jste mi oznámila, že jste si to rozmyslela... 😃 Naštěstí ani já jsem na takovou kupující dlouho nenarazila a doufám, že ani nenarazím. Toto vaše hodnocení by mohlo zároveň posloužit ostatním, kteří by chtěli prodej/koupi nějaké maličkosti, řešit skoro 3 týdny - o takové obchůdky vážně nemám zájem 😉
nataaliac
22. bře 2019
Všetko v poriadku. Ďakujem za obchod 😉
petra66m
18. bře 2019
Skvěle nafocené a popsané zboží. Rychle jednání. Paní Katka je moc milá. Rozhodně doporučují!
rosyrosy
2. únor 2019
Všechno v pořádku, doporučuji 🙂
luthien.t
16. lis 2018
Mila komunikace, rychly obchudek, veci dle popidu, moc doporucuji.
bobinka123
23. kvě 2018
Obchůdek na jedničku.Krasne věcičky.Doporucuji všem☺🌼.
edith55
23. kvě 2018
Prodávající mohu jen doporučit, obchůdek proběhl bez komplikací, vše rychlé, milá komunikace 😊☺😉👍
marijovy
3. dub 2018
vse vporadku pani doporucuji pjekne zbozi 🙂
olivka15
16. bře 2018
Velká spokojenost s nákupem, botky jako nové, komunikace bezvadná, rychlé zaslání balíčku. Rozhodně doporučuji a ještě jednou děkuji 🌞
katcha_a
8. únor 2018
Skvela prodavajici. Moc dekuji
karamela77
4. říj 2017
maximální spokojenost🙂
apistograma1
26. zář 2017
Rychle milé jednání a zboží v perfektním stavu. Doporučuji 🌸
heelcaa
1. srp 2017
Maminku Katku mohu jen doporučit. Super komunikace, rychlé dodání, pěkné zboží👍🙂
evelina2013
12. čer 2017
Výborný obchod, vše na jedničku, děkuji
hanik.s
27. kvě 2017
Vše v naprostém pořádku, děkuji za milý obchůdek a doporučuji 🙂
gorgona13
21. kvě 2017
Vše v pořádku, moc díky za vstřícnost!
robtrin
4. bře 2017
Milá a ochotná paní. Věci jsou pěkné a obchůdek proběhl rychle. Z mé strany velká spokojenost. Mohu všem doporučit.
mony81
30. led 2017
Děkuji za rychlý a bezproblémový obchůdek a perfektní domluvu. Prodávající moc ráda doporučuji 🙂
blanili
9. led 2017
Vše v pořádku, výborná komunikace, určitě doporučuji a děkuji 🙂 !!!
lailaj
13. čer 2016
Rychlé a spolehlivé jednání. Všem doporučuji nákup
benes_barbora
11. bře 2016
Příjemná komunikace, rychlé jednání. Doporučuji!