Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Halenkovice (region Zlín)    9     Profil uživatelky
Halenkovice (region Zlín)    9     Profil uživatelky
Milé maminky,
balíčky posílám doporučeně, na vlastní riziko obyčejně. Peníze prosím oředem na účet, po připsání odesílám balíček, poštovné dle cen ČP. Není problém s platbou počkat do výplaty či mateřské :-) .
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
haux
26. bře 2021
Vše v naprostém pořádku!😉👍🏻 Určitě můžu doporučit!!🌞 Milá komunikace a velmi rychlé odeslání balíčku!😉 Moc a moc děkuji za pěkné věci!🌞🌼
mafy
26. bře 2021
Mohu jen doporučit. Velmi rychlá a milá komunikace s rychlá platba. Vše na jedničku 😉👍
lenka296
2. únor 2021
Krásné věci, super domluva a vstřícné jednání. Děkuji
mafy
2. únor 2021
Taky moc děkuji za obchůdek 😉 . Super domluva a vše proběhlo na jedničku 😉. DOPORUČUJI .
yukii
19. zář 2020
Vse v poradku, doporucuji.
mafy
19. zář 2020
Moc děkuji 😊 . Jako nakupující Vás doporučuji , vše proběhlo na jedničku 😊
kivun
28. srp 2020
Vše proběhlo v pořádku, doporučuji.
mafy
29. srp 2020
Děkuji 😉 , jako nakupující Vás mohu taky jen a jen doporučit.
any_12
6. srp 2020
Vše v pořádku, paní ochotná a milá. Ráda doporučuji 🙂
mafy
6. srp 2020
Moc Vám děkuji 😉. Obchůdek proběhl v pořádku ,komunikace byla rychlá a milá . Jako nakupující Vás mohu jen a jen doporučit 😊
zanda1313
24. čer 2020
Vše v pořádku, velmi milá maminka. Ráda doporučuji. 👏
mafy
24. čer 2020
Rychlá platba a skvělá komunikace. Vše proběhlo v pořádku. DOPORUČUJI 😊😉
panda85
2. říj 2019
Moc krásná pyžámka, vše v naprostém pořádku. Všem doporučuji. 🙂
mafy
3. říj 2019
Moc děkuji. Rychlá komunikace i platba. Obchůdek proběhl v pořádku. DOPORUČUJI 😉😊
thhea
8. srp 2019
Vše v pořádku,milá komunikace.Doporučuji.🙂👍
mafy
8. srp 2019
Rychlá platba a skvělá domluva. Paní DOPORUČUJI 👍👍😊
zlatohlavek
17. led 2019
Vše v pořádku. Děkuji a doporučuji 😊
mafy
17. led 2019
Jsem ráda ,že jste spokojená. Děkuji za rychlý obchůdek a doporučuji Vás 😊
renny13
20. pro 2018
Obchůdek proběhl v pořádku 😉 Děkuji a ráda doporučuji 😉
mafy
20. pro 2018
Také děkuji za rychlý obchůdek a jako nakupující Vás doporučuji 😊😉
ivkavackova
6. lis 2018
Děkuji moooc 🌷🌷🌷 za nádherné oblečení 💃, všem nakupujícím mohu jedině DOPORUČIT!!! ❤
mafy
6. lis 2018
Děkuji za super obchůdek. Vše proběhlo rychle a na jedničku. DOPORUČUJI. 😍😊
ivonafialova
4. črc 2018
Rychlí obchod a zboží přišlo v pořádku. Doporučuji všem 🙂
mafy
4. črc 2018
Skvělá komunikace a obchůdek proběhl na jedničku. DOPORUČUJI
materidouska7
10. kvě 2018
super
vratimov
25. dub 2018
Rychle dodani a krasne veci. Doporucuji!
mafy
26. dub 2018
Skvělá komunikace,obchůdek proběhl na jedničku. Doporučuji 😊😉
aknosim
9. dub 2018
Perfektni domluva. Vse probehlo naprosto bez problemu. Moc dekuji za obchudek a velmi rada doporucuji dal. 😉
mafy
9. dub 2018
I já moc děkuji za bezproblémový obchůdek 😉😊. Jako nakupující vás rozhodně doporučuji 😉
klada
19. led 2018
Bezva obchůdek mohu jen doporučit.
mafy
20. led 2018
Děkuji 😊 . Jako nakupující Vás taky doporučuji. Vše proběhlo na jedničku .
leonak
9. led 2018
maminku doporučuji, mikča přišla v pořádku dle dohody. děkuji za obchůdek.
mafy
9. led 2018
Moc děkuji za obchůdek. Rychlá platba a skvělá komunikace. Doporučuji 😉
sarhra
16. kvě 2017
Spokojenost
1111nickel
23. srp 2016
Vse v poradku, rychly a bezproblémový obchod. Doporucuji a dekuji Nikol
mafy
24. srp 2016
Dekuji a jako nakupujici vas doporucuji. Vse probehlo na jednicku 😉
janahvezdicka__13
18. dub 2016
Všem doporučuji 🙂🙂
mafy
18. dub 2016
Děkuji a taky Vás jako nakupující doporučuji 😉
0987654321
11. únor 2016
Děkuji mamince za krásný svetřík vše proběhlo v pořádku mohu doporučit🙂🙂🙂
mafy
11. únor 2016
I já vás mohu jen doporučit. Vše proběhlo na jedničku 🙂
zasave
16. zář 2015
Děkuji za super obchůdek a skvělou domluvu 🙂 Mohu všem doporučit😉
mafy
16. zář 2015
I já děkuji za super rychlý obchůdek. DOPORUČUJI vás jako nakupující 🙂
sabine_
10. zář 2015
Všechno v pořádku. Mohu doporučit 🙂
mafy
10. zář 2015
Moc děkuji za rychlý obchůdek, jako nakupující vás doporucuji 😉
maare
21. črc 2015
Děkuji za obchod, doporučuji 🙂
mafy
22. črc 2015
Já děkuji za obchůdek a vřele Vás jako nakupující doporučuji 🙂
dianee
18. čer 2015
Bezproblémová komunikace, rychlé, příjemné jednání 🙂 dáreček moc potěšil, doporučuji
mafy
18. čer 2015
I já děkuji za další skvělý a bezproblémový obchůdek .. DOPORUČUJI 🙂
lidkamica
12. čer 2015
Dobrý den,dnes dorazil balíček a moc děkuji i za dáreček který moc potěšil 🙂 Můžu vás jen všem doporučit , ještě jednou děkuji.S pozdravem L.
mafy
12. čer 2015
Moc děkuji za hodnocení i za super rychlý a bezproblémový obchůdek 🙂 Doporučuji 🙂
dianee
29. kvě 2015
Věcičky v nádherném stavu, super komunikace! Doporučuji 🙂
mafy
30. kvě 2015
Moc děkuji za hodnocení i za super rychlý a bezproblémový obchůdek 🙂 Doporučuji 🙂
mm44
6. kvě 2015
Ďakujem za pekné vecičky, ďakujem za malý darček k ním. Super obchodik so super milou konverzáciou! 🙂 Maminka je veľmi milá, DOPORUČUJEM!!!!! 🙂
mafy
6. kvě 2015
I já moc děkuji za bezva bezproblémový obchůdek 😉 . Jako nakupující Vás vřele DOPORUČUJI 😉
teddymum
14. dub 2015
Děkuji za krásné oblečky, maminku doporučuji 🙂
mafy
14. dub 2015
Já děkuji za obchůdek a vřele Vás jako nakupující doporučuji 🙂
pavla77
10. dub 2015
doporučuji,rychlá komunikace i odeslání...... 🙂 🙂 🙂
mafy
11. dub 2015
Moc děkuji za obchůdek, vše proběhlo na výbornou a jako nakupující Vás DOPORUČUJI 🙂
barboraprejsova
29. bře 2015
Rychlý obchůdek a zboží dorazilo v perfektním stavu a voňavé . Děkuji a doporučuji! 😃 🙂
mafy
29. bře 2015
I já děkuji za super obchůdek,který proběhl na jedničku. Jako nakupující vás můžu jen DOPORUČIT 😉
vechetka
17. únor 2015
děkujeme za super obchůdek 🙂 Vše proběhlo na jedničku 🙂 Takže za nás doporučuji 😃
mafy
17. únor 2015
I já děkuji za rychlí a bezproblémový obchůdek.Jako nakupující Vás rozhodně doporučuji 😉
tonna
23. led 2015
Paní mohu jen a jen doporučit. Zbožíčko pěkné, rychlé a příjemné jednání 🙂
mafy
23. led 2015
I já děkuji za skvělý,rychlý a bezproblémový obchůdek 🙂 , jako nakupující Vás mohu jen DOPORUČIT 🙂
soroman
18. lis 2014
paní mohu jen doporučit. příjemné jednání. 🙂
baraakuba
12. říj 2014
Vše skvělé, doporučuji, děkuji 🙂.
mafy
12. říj 2014
I já děkuji za skvělý obchůdek a DOPORUČUJI vás 🙂
michaelka1234
18. zář 2014
Rychlá skvělá komunikace bleskové dodání moc děkuji za obchůdek za dárečky a maminky všem doporučuji!🙂
mafy
19. zář 2014
I já děkuji za skvělý a bezproblémový obchůdek 🙂 , jako nakupující Vás mohu jen DOPORUČIT 🙂
tinkerbel
25. srp 2014
Skvela komunikace, rychlu obchudek vsem doporucuji 🙂 🙂 🙂
mafy
25. srp 2014
I já Vás mohu jen doporučit, vše proběhlo rychle a na jedničku 🙂
1miska
16. srp 2014
zboží došlo rychle, krásné, čisté, vše bez problému 🙂 🙂 🙂
mafy
16. srp 2014
Moc Vám děkuji za rychlý a bezproblémový obchůdek. Jsem ráda , že jste spokojená 🙂
palous
24. črc 2014
Díky moc za superrychlý a bezproblémový obchůdek 🙂 🙂 🙂 🙂 .Doporučuji Vás. 😉 😉 😉
mafy
25. črc 2014
I já děkuji za bezproblémový obchůdek 🙂 Jako nakupujicí Vás doporučuji 🙂
bohuuu
24. črc 2014
Vše v pořádku, děkuji 🙂
mafy
24. črc 2014
I já děkuji 🙂 Obchůdek proběhl na jedničku 🙂
larac
21. kvě 2014
zboží dorazilo v pořádku, díky moc. Dopořučuji!
mafy
22. kvě 2014
I já děkuji a jako nakupující Vás doporučuji 🙂 Vše proběhlo na jedničku 🙂
lonelystar
18. dub 2014
Vse v poradku, pekne věcičky, dekuji a doporučuji 🙂
mafy
20. dub 2014
I Já děkuji za obchůdek, jako nakupující Vás doporučuji 🙂
ewerette
26. bře 2014
vše v pořádku, krásné věci, doporučuji
mafy
27. bře 2014
Děkuji Vám 🙂 a taky děkuji za rychlý obchůdek . Doporučuji 🙂
cocka
23. bře 2014
Balíček v pořádku dorazil, děkuji Vám 😉
mafy
23. bře 2014
I já děkuji 🙂
sykorka44
21. bře 2014
bezproblémový obchůdek, doporučuji! 🙂
mafy
21. bře 2014
Děkuji za obchůdek, proběhl na jedničku. Mohu Vás jen doporučit 🙂
andulka79
18. bře 2014
Super obchůdek moc děkuji 🙂 🙂 🙂
mafy
19. bře 2014
I já děkuji za rychlý a skvělý obchůdek 🙂
datlice
7. únor 2014
Obchůdek proběhl rychle, zcela bez problémů, výborná komunikace, moc doporučuji!
mafy
8. únor 2014
Já taky můžu jen a jen doporučit, vše proběhlo bez problému a na jedničku 🙂
terez_
3. led 2014
... vše dorazilo v pořádku ... v ničem nebyl problém ...
kvakuska
4. pro 2013
Rychlý a bezproblémový obchod, výborná komunikace, paní prodávající můžu jen doporučit 😎
mafy
4. pro 2013
I já můžu jen a jen doporučit, výborná a rychlá komunikace. DOPORUČUJI 🙂
radus2011
10. lis 2013
Dobrý den, moc děkuji za rychlí obchůdek. Výborná komunikace a rychlé zaslání. Děkuji a maminku doporučuji!!! 🙂
mafy
11. lis 2013
I já děkuji za super obchůdek 🙂 Mohu Vás jen doporučit 🙂