Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Praha 4    35     Profil uživatelky
Dobrý den/ Ahoj,

jsem ráda že nakukujete do mého bazárku. Jedná se vždy o věci po mých dětech a mnohdy jsme je nestihly unosit, takže je posílám dál.
Věci jsou zpravidla nepoškozené. Pokud tam nějaké poškození je, tak to vždy píšu, (pokud o něm vím).
Tak snad se Vám budou věcičky líbit.

Preferuji osobní předání u mě doma - na Praze 4.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
vendulka1993
6. dub 2018
Jsem absolutně spokojená. Bezvadná komunikace. Balíček dorazil v pořádku. Za mě 1*
malydelfin
6. dub 2018
Děkuji za milé hodnocení 🙂
schindlerova
25. srp 2017
Skvělá komunikace, maximální spokojenost
malydelfin
25. srp 2017
Děkuji, jsem ráda že jste spokojená😉
schindlerova
9. srp 2017
Dobrý den,termín mi vyhovuje, budu ho chtít na vánoce, pošlete mi prosím č. účtu kam poslat úhradu, jsem z Plzně, takže osobní vyzvednutí není možné.Děkuji a přeji hezký den.Schindlerová
monykr
30. lis 2016
Dobrá komunikace, balíček dorazil tak, jak měl, maminku doporučuji a navíc, šatičky jsou úžasné :o)
malydelfin
30. lis 2016
Moc děkuji, za milé hodnocení 🙂
kvicalaaa
10. bře 2016
Bezvandna prodejkyne, vstricna, skvela domluva. Moc dekuji 🙂
teggeska
4. lis 2015
Vše v pořádku, doporučuji a děkuji.
ve_rrronika
4. srp 2015
Maminka ochotna,prijemna.Zbozi v poradku.Vsem doporucuji.😊
malydelfin
5. srp 2015
Moc děkuji, je to od Vás milé 🙂
bravr
27. črc 2015
šla jsem si pro jednu věc a odešla s 5ti. Moc spokojená děkuji
hrdinovaklara
5. čer 2015
Rychlá komunikace, bezproblémový obchod. Vřele doporučuji 😉
janka000
22. dub 2015
Děkuji za obchůdek a doporučuji ostatním maminkám 🙂
luciana82
18. pro 2014
Děkuji za obchod, výborná komunikace s maminkou.Doporučuji 🙂
ketiy
15. pro 2014
obchůdek proběhl bez problémů,mohu doporučit
sabcza
18. lis 2014
děkuji a doporučuji
dilca
14. lis 2014
Děkuji a maminku doporučuji!
sabcza
10. lis 2014
poštou prosím
kkabrtova
13. říj 2014
Maminku doporučuji 🙂
manad
19. zář 2014
Děkuji za prima komunikaci a krásná pyžamka. Doporučuju 🙂
alwe
19. zář 2014
Dekuji za obchudek a doporucuji 🙂
ladkat
18. zář 2014
Dekuji za obchudek a doporucuji 🙂
uchny
8. zář 2014
Moc milá, spolehlivá a ochotná paní, perfektní komunikace, pěkné zboží. Maminku mohu jen a jen DOPORUČIT!!! 🙂 🙂 🙂
andreahan
4. zář 2014
Dekujeme za fajn obchůdek,můžu doporučit. 😎
poppy11
25. srp 2014
Děkuji za spolehlivý a rychlý obchod, vše v pořádku, doporučuji 🙂
paullet
22. srp 2014
Příjemný, rychlý obchod, skvělá komunikace. Doporučuji 😉
njen
18. srp 2014
Rychla komunikace, osobni předání bez problému. Doporučuji všem.
vojtiskovajana
13. srp 2014
Super prodavajici,ochotna 🙂
plenky
23. črc 2014
Vyborna komunikace, prodejkyne nam pri predani vysla maximalne vstric, bleskovy obchod, jednoznacne doporucuji!!! 🙂