Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Frýdek-místek (region Frýdek-Místek)    16     Profil uživatelky
Frýdek-místek (region Frýdek-Místek)    16     Profil uživatelky
Vítám Vás a děkuji za Váš zájem.

Prodávám věci po svém synovi, po sobě a nově i po dceři, která se narodila trochu větší, takže máme hned ze startu pár věcí malých. Oblečení je nošené, proto prosím nečekejte, že bude jako nové. Skutečný stav popisuji pravdivě, na vady upozorňuji. Pokud něco přehlédnu, samozřejmě se domluvíme.

S platbu mohu dle domluvy počkat klidně do mateřské atd., jen prosím KOMUNIKUJTE!

Posílám přes Českou poštu nebo nově i přes zásilkovnu (tam standartně vychází balík na 65 kč).
Osobní odběr je samozřejmě možný ve Frýdku-Místku, není problém po F-M dovézt.

Vzhledem k tomu, že mám doma dvě malé děti, odesílám balíky do dvou dnů od připsání platby, ne ihned!

Děkuji a přeji příjemný nákup :-)
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
mahlasik
20. bře 2020
příjemná paní, skvělý obchod, vřele doporučuji 🙂
augustinka5
22. únor 2020
super obchůdek, k tomu pěkné dárečky, plavečky synovi krásně sedí 😍
martineeecka
22. únor 2020
To jsem ráda, že jste spokojená. Děkuji za milé hodnocení.
andreamatejmirosla
18. říj 2019
Moc spokojená😊Paní milá rychle poslané věci v pořádku voňavé za dobrou cenu. Doporučuji 👍🙂
beatamat
16. zář 2019
Rychlá komunikace i odeslání. Moc děkuji.
noskovii
5. zář 2019
Naprostá spokojenost. Rychlá odezva. Krásné věci. Doporučuji 🌷
jonasska
11. čer 2019
Rychlá komunikace i zaslání balíčku. Věci přesně dle popisu. Doporučuji!
lucyer
29. kvě 2019
Děkuji za rychlý obchůdek 😉 maminku doporučuji 👍👍👍👍👍
nufik6
23. kvě 2019
Maminka rychle komunikovala a obchůdek proběhl bez nejmenšího problému, vřele doporučuji. Oblečení pro malého bylo voňavé, čisté a v perfektním stavu.
tex
22. kvě 2019
Prijemna komunikace, bleskove dodani, krasne cepicky, darek navic. Velka spokojenost. Dekuji!
pajusik
21. kvě 2019
Super komunikace, rychlá dodávka, doporučuji 🙂
teerulka
8. kvě 2019
Moc děkuji za krásné a voňavé oblečení za perfektní cenu. Maminka velmi obětavá, rychlá a seriozní komunikace a balíček brzy doručen. Děkuji a doporučuji dále!
alenahakl
26. dub 2019
Moc milá paní, rychlá komunikace i odeslání. Není co dodat.
bludicka2
5. dub 2019
Krasné věci, příjemná prodávající, určitě doporučuji.
salome271
15. bře 2019
Skvělý obchod.Moc milá paní krásne zboží extra rychle zaslání a dárečky navíc. Vřele doporučuji!!!
martineeecka
15. bře 2019
Děkuji za milé hodnocení 😉
bludicka2
7. bře 2019
Krásné věci, moc milá prodávající, určitě doporučuji.
martineeecka
7. bře 2019
Děkuji, jsem ráda že jste spokojená.
marcya
6. bře 2019
Vše v pořádku. Doporučuji.
valounek
5. bře 2019
Rychlá a příjemná komunikace. Krásné věcičky za fajn ceny a dárek navíc 🙂 Maminku určitě doporučuji.
markyf
15. led 2019
Velmi rychle a vstricne jednani, super vecicky. Doporucuji! 😀
renesme77
3. led 2019
Děkuji paní za věci a dáreček . Moc příjemná komunikace, rychlé odeslání => doporučuji 👍 👍
monikanet
23. lis 2018
Děkuji za pěkné zboží, vstřícné jednání a rychlé doručení. Doporučuji! 🙂
sunflowerr
16. lis 2018
Vše v pořádku, rychlá a bezproblémová komunikace. Balíček dorazil voňavý a pěkně zabalený 🙂 maminku doporučuji 🙂
evadau
30. říj 2018
Super, hezke veci presne jak na foto, mila komunikace, doporucuji moc!
martineeecka
30. říj 2018
Děkuji, jsem ráda, že jste spokojená.
baja2018
16. říj 2018
Moc děkuji za krásné věcičky a příjemou komunikaci. Vše proběhlo na 1🙂.
helenamora
9. říj 2018
V pořádku
mrs_black
30. zář 2018
Moc děkuji za krásné věcičky a skvělou domluvu, všem doporučuji! 🙂
petra357
27. zář 2018
Vše v pořádku. Fajn komunikace, ochotná maminka, rychlé zaslání. Děkuji a doporučuji.
jitulik14
25. zář 2018
Vše v poradku.... Dekuji moc...
martineeecka
26. zář 2018
Také děkuji, jsem ráda, že už máte balíček doma.
ladrji
20. zář 2018
Vše v pořádku, mohu jen doporučit!děkuji!
snowhite82
13. srp 2018
Spokojenost. Doporučuji.
mikracek
13. srp 2018
Veliká spokojenost jako vždy 🙂
martineeecka
13. srp 2018
Moc děkuji za Vaši přízeň a budu se opět těšit 🙂
veru04
10. srp 2018
Rychlá komunikace a jednání. Paní je velmi vstřícná. Ráda paní doporučuji.
martineeecka
10. srp 2018
Děkuji 😉
valounek
8. srp 2018
Vše na jedničku, maminku doporučuji 😁
chajdaloupka
2. srp 2018
Rychle jednání, super komunikace
feminipingu
26. črc 2018
super, doporucuji
rychle
24. črc 2018
Vše v naprostém pořádku. Rozhodně doporučuji
marcya
9. črc 2018
Moc krásné oblečení. Maminku doporučuji. Milá komunikace a rychlost.
luciepackova
14. čer 2018
Vše v pořádku 🙂🙂mužů jen doporučit 🙂🙂🙂
beruska1003
12. čer 2018
spokojenost 🙂
lizzie02
12. čer 2018
Krásné věcičky, výborná komunikace 🙂 děkuji za obchod 🙂
feminipingu
6. čer 2018
super!
alma155
4. čer 2018
Super rychlé jednání.Naprostá spokojenost😉👍
koltilda
30. kvě 2018
Martina je moc hodná, skvělá komunikace, moc děkuji 🙂
martineeecka
31. kvě 2018
Také děkuji i vám 😉
sysule
23. kvě 2018
Velmi příjemná komunikace. Jsem úplně spokojená a děkuji moc.
zuzkacenska
12. kvě 2018
Rychlý bezproblémový obchůdek 🙂 hezké věci. Tuto maminku rozhodně doporučuji 😉
martineeecka
12. kvě 2018
Mockrát děkuji.
dendavok
11. kvě 2018
Rychlý a bezproblémový obchůdek, mohu jen doporučit
sarka6
25. dub 2018
Doporučuji, rychlá komunikace i dodání, perfektní obchůdek, můžu jen doporučit.
miovitost
25. dub 2018
Rychlá komunikace i zaslání. Ráda doporučuji 🙂
martineeecka
25. dub 2018
Děkuji 😉
eightythree
9. dub 2018
S obchodem jsem velmi spokojená, paní je moc milá, příjemně komunikuje. Zboží dorazilo snad v ještě lepším stavu, než jsem podle popisu očekávala.
martineeecka
9. dub 2018
Velice děkuji za kladné hodnocení i za obchůdek s Vámi.
gretka79
2. dub 2018
Další obchůdek, který nemá chybu! Nakupovala jsem již poněkolikáté a opět velká spokojenost😉 Martinka je báječná prodávající a já už nevybírám nikde jinde🙂
martineeecka
2. dub 2018
Olinko, moc moc děkuji za takovou chválu 😊 Vždycky mě potěší, když si u mě něco vybereš a hlavně že jsi spokojená.
terkamensikova
22. bře 2018
Prodávající můžu vřele doporučit, dobrá domluva a věci krásné.