Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Kutná Hora    3     Profil uživatelky
Kutná Hora    3     Profil uživatelky
Děkuji za zájem o můj bazárek........
V případě zájmu se domluvíme na postupu platby a doručení,poštovné hradí kupující,na DOBÍRKU posílám jen výjmečně( doprava zásilkovna dobírka pouze poštovné).
Balíček odesílám po připsání peněz max.do druhého dne,pokud není jiný důvod proč nemohu odeslat(nemoc apod....) v tom případě kupující ihned informuji o zdržení balíčku :-)
Snažím se uvést pravý stav věciček,dávám sem neponičené oblečení,které dle mého uvážení může ještě posloužit dalšímu dětátku.
Inzeruji i na jiných bazárcích takže se může stát že daná věc bude již rezervována jinde a nestihnu jí zde pozastavit.Malá mi to někdy nedovolí,ale nejdéle druhý den to dělám......
Důležitá je komunikace,pokud se mi maminka neozve 2 dny,pouštím zpět do prodeje,bohužel nekteré z nás to dělají.A to i v případě že řekne kupuji a pak nekomunikuje.

Balné si neúčtuji....nehodlám na nikom vydělávat.
Poštovné : ČP - RR do 500 g (doporučené zásilky ): 60 kč......
BA,BX balíky na vyžádání ale nyní vysoká cena.

Zásilkovna( na výdejní místo).... do 4 kg .....od 65 kč..... dále dle ceníku zásilkovny

Děkuji a příjemný nákup
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
aniolek
24. lis 2019
❤ Mooooooc děkuji ❤
neryzek
24. říj 2019
Děkuji za obchůdek, doporučuji.
monrei
24. říj 2019
Já také mohu jen doporučit.
kacule333
15. čer 2019
Vše v pořádku děkuji
marko78
14. čer 2019
Vše v pořádku, rychlé zaslání, zboží v pěkném stavu, odpovídá popisu. Děkuji a doporučuji
petruna82
19. únor 2019
Vše naprosto v pořádku. Boty krásné. Maminku mohu doporučit.
endra
2. lis 2018
Prodávající doporučuji. Zboží odpovídá popisu, odeslání okamžité. Děkuji!!
monrei
11. lis 2018
I já mohu jen doporučit a děkuji za krásné hodnocení 😉
etmargareth
24. říj 2018
Perfektní komunikace, rychlé dodání, moc děkuji a všem doporučuji 🙂
monrei
24. říj 2018
Děkuji za mě také super🙂
hedo
30. srp 2018
Super domluva, bleskové dodání a moc pěkné oblečky za výbornou cenu, takže moc ráda doporučuji! 🙂
monrei
30. srp 2018
Děkuji 😉
h8nina
30. lis 2017
vše v naprostém pořádku. Obchůdky mohu jen doporučit 😃
monrei
30. lis 2017
Děkuji jsem rada ze jste spokojena. I já vás mohu jen doporučit 😉
zitekutomika
23. lis 2017
Příjemná komunikace, rychlá domluva i odeslání. Zboží v perfektním stavu. Velice ráda doporučuji 🙂
monrei
24. lis 2017
Děkuji i já vás 😉
alik666
13. lis 2017
Vse ok, pani ochotna, doporucuji.
lknittelova
12. říj 2017
Vse ok. Rychle dodani, pekne zbozi. Moc dekuji. Lenka
monrei
12. říj 2017
Děkuji jsem rada že jste spokojena i já děkuji😉
mustikka
8. říj 2017
Vše v pořádku, rychlý obchod, doporučuji 🙂.
monrei
8. říj 2017
Děkuji jsem rada že jste spokojena, za mě také doporučuji. 👍
gretagreta
10. kvě 2017
Vše proběhlo v pořádku. Děkuji a určitě maminku doporučuji🙂
monrei
10. kvě 2017
Děkuji i já Vas jako kupující 😀
hoheislova
21. bře 2017
Rychlé odeslání balíčku, super komunikace a moc milá maminka 🙂🙂 Mohu jen vřele DOPORUČIT 😉😉🙂
monrei
10. kvě 2017
Děkuji jsem ráda že jste spokojená. Také vás mohu vřele doporučit 😁
renes3
2. bře 2017
Moc děkuji za dekoraci ve skvělém stavu, doporučuji
monrei
2. bře 2017
Já také děkuji a užijte si je 😊
sarka6
26. led 2017
Doporučuji, rychlá komunikace i dodání, perfektní obchůdek, můžu jen doporučit. 🙂
monrei
29. led 2017
děkuji také vás mohu jen doporučit 🙂
meblemi
18. led 2017
Věcičky moc krásné, hezčí než na fotce. Bleskové dodání a super komunikace. Maminku doporučuji 😀
luciezajptova
9. pro 2016
Vše proběhlo v pořádku, zboží čisté a včas, doporučuji
snakeyeska
7. říj 2016
Příjemný obchod, vstřícné jednání, hezké rifličky - doporučuji. 🙂
monrei
7. říj 2016
Děkuji za mě také spokojenost..... 😉
mihaaalka
3. říj 2016
Vše v pořádku, mohu doporučit 🙂
monrei
3. říj 2016
Za mě také a děkuji.
sapinek
8. čer 2016
Vřele doporučuji! Výborná domluva, milá maminka a hlavně bleskové odeslání balíčku a moc pěkné věcičky! Děkuji za obchůdek!
monrei
10. čer 2016
Děkuji jsem ráda že jste spokojená 🙂
gruntova
27. kvě 2016
Pani Monika milá ochotná vřele doporučuji.Gruntová
monrei
27. kvě 2016
Děkuji jsem ráda že jste spokojená, také vás ráda doporučuji 🙂
alanys
20. kvě 2016
Vše v pořádku, kalhoty krásné, rychlé dodání. Paní Moniku nako prodávající doporučuji. 🙂
monrei
21. kvě 2016
Děkuji také vás mohu jen doporučit 🙂
jouzis
20. kvě 2016
Bezproblémový,rychlý obchod,Triko odpovídá popisu. Děkuji
libulinka296
16. kvě 2016
Skvělá komunikace🙂🙂🙂sandálky jsou krásné🙂🙂děkuji a všem doporučuji🙂🙂 Liba
monrei
16. kvě 2016
Děkuji i já doporučuji 🙂
bakadyri
5. kvě 2016
Super rychlý obchůdek...děkuji a doporučuji!😉🙂
monrei
5. kvě 2016
Děkuji též váš mohu jen doporučit. Děkuji za obchůdek 🙂
dajat
27. dub 2016
Maximální spokojenost - doporučuji. 🙂
monrei
27. dub 2016
děkuji 🙂
akcul2010
30. bře 2016
Super komunikace. Doporučuji 🙂
monrei
31. bře 2016
Děkuji za mě také mohu jen doporučit 🙂
luckaprilepy
22. říj 2015
Maminku doporucuji. Vse v poradku. Dekuji za obchod 🙂
monrei
22. říj 2015
Děkuji také a klidně zase někdy nakoukněte 🙂
kleris123
22. říj 2015
Kalhoty pěkné, rychlé dodání, děkuji a doporučuji.
monrei
22. říj 2015
Děkuji také a klidně zase někdy nakoukněte 🙂
mamkaterka
16. říj 2015
Doporučuji🙂 Rychlá a milá komunikace, vše v pořádku.
monrei
20. říj 2015
Já také mohu jen doporučit 🙂
buck2
8. říj 2015
Moc děkuji za krásné zboží a výbornou komunikaci. Doporucuji!
sachi
7. říj 2015
Příjemné, rychlé jednání, zboží v pořádku. Určitě paní doporučuji 🙂
michelfeitova
23. led 2015
Děkuji za obchod. Jsem spokojená, hezké tričko i botičky. Určitě Vás doporučuji 🙂
monrei
24. led 2015
děkuji a užijte si je....také mohu jen a jen doporučit. 🙂
reneka
17. led 2015
Děkuji za bleskové poslání balíčku, milou komunikaci, prostě za vše! 🙂
lilith30
2. led 2015
dekuji za obchod ja si uz poradim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
slunicko333
30. zář 2014
Vše super, přímo expresní zaslání 🙂 Krásné tričko jako nové! 😉
verovan
13. zář 2014
Vše v naprostém pořádku. Moc děkuji a určitě doporučuji 🙂 .
monrei
16. zář 2014
Děkuji také vřele doporučuji 🙂
lugani
25. srp 2014
Super nákup,vše v pořádku. Mohu jen doporučit 🙂
monrei
30. srp 2014
Děkuji,za mě také vše OK a doporučuji 🙂
evcice
20. srp 2014
🙂 děkuji a vřele doporučuji 🙂 😉
monrei
20. srp 2014
za mě také bezva obchůdek 🙂a doporučuji 🙂
luciksima
20. srp 2014
Moc děkuji za super obchůdek a doporučuji! 🙂
monrei
20. srp 2014
také děkuji a také doporučuji 🙂
lucissdaisy
12. čer 2014
Ochotná maminka, super domluva a botky v krásném stavu. Doporučuji 🙂
monrei
23. čer 2014
Děkuji 🙂Já Vás také doporučuji 🙂
lucik69
16. dub 2014
Satek mame,je uplne super,lituji,ze jsem si nevzala i ten druhy...😞 muzu vas jenom doporucit!!!!
monrei
17. dub 2014
Děkuji za hodnocení a jsem ráda,že jste spokojena 🙂.Za mě take doporučuji
ravecko
15. dub 2014
Nákup proběhl v pořádku, maminka ochotná a vše rychle vyřízeno:-) Moc děkuji a mohu jen doporučit dále🙂 😃
monrei
15. dub 2014
Děkuji za hodnocení a jsem ráda,že jste spokojena 🙂.Za mě take doporučuji
acacia
4. dub 2014
Vše v pořádku. Děkuji a doporučuji.
monrei
5. dub 2014
Děkuji za hodnocení a jsem ráda,že jste spokojena 🙂.Za mě take doporučuji
nenulka4
27. únor 2014
Také mohu jen a jen doporučit !! velice příjemná paní a zbožíčko je úžasné 🙂 super obchůdek 🙂
monrei
27. únor 2014
Děkuji za milé hodnocení a jsem ráda,že jste spokojena 🙂
vancurovamisa
21. únor 2014
Paná Moniku mužu jen doporučit,super komunikace, baliček přišel hned....a olbeček je super....
xantipi
15. led 2014
Zboží došlo obratem, velice spolehlivá prodávající. Moc děkuji a mohu jen doporučit 🙂
monrei
15. led 2014
Děkuji za milé hodnocení a jsem ráda,že jste spokojena 🙂
hope1
25. zář 2013
Paní mohu jedině doporučit-skvělá komunikace. Jsem spokojená i s oblečkem!
monrei
25. zář 2013
Děkuji 🙂