Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Trutnov    2     Profil uživatelky
Preferuji osobní předání v Trutnově, ale pokud bude třeba, tak zasílám poštou.

Balíček odešlu až po přijetí platby na účet
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
monpetitloup
22. únor 2021
Halenka v pořádku přišla obyčejně, krásně zabalená, čistě bílá podle popisu. Moc děkuji a maminku doporučuji 🌹
pajacopanek
24. únor 2021
Děkuji za zprávičku. Ať si vaše parádnice halenku užije👍
mislentilka
28. led 2021
Saticky jsou nádherné, jsou mi trochu větší, ale nechám si je upravit. Moc dekuji za super obchůdek i moc milý dáreček se vzkazem. Moc rada doporucuji.
pajacopanek
29. led 2021
Moc děkuji za zprávu i hodnocení. Ať se šaty líbí nejen vám ale i všem, kterým toužíte se líbit😁👍
silvie1982
5. pro 2020
Doporučuji a děkuji👍.
pajacopanek
5. pro 2020
Děkuji za hodnocení. Super, že botičky ještě někdo užije😉
petravojackova
18. únor 2020
Všechno v pořádku, rychlé, milé, ochotné a seriózní jednání. Doporučuji!
pajacopanek
24. únor 2020
👍
lucinka35
8. lis 2019
Vse ok, diky
bobinka123
28. srp 2019
Vše na jedničku.Pěkné roláčky.Doporučuji všem 🙂🌹🍀
skodalady
22. bře 2019
Obchůdek proběhl v pohodě. Rychlá a milá komunikace, mohu jen doporučit 🙂
mechulinka
20. lis 2018
MAMINKU VRELE DOPORUCUJI🙂
celenka221
24. zář 2018
Milá komunikace, rychlé dodání i s dárečkem, moc děkujeme, určitě doporučuji 👍
pajacopanek
26. zář 2018
Děkuji ... 🙂
stolsa
22. zář 2018
Pěkné věci,rychle jednání,moc doporucuji
pajacopanek
23. zář 2018
Děkuji🙂
barahav
4. zář 2018
Moc me tesilo, obchudek probehl rychle, bez problemu a botky dorazily v poradku velice rychle. Dekuji moc a urcite mohu doporucit.
pajacopanek
23. zář 2018
Děkuji🙂
barcane
26. bře 2018
Houpačka přišla v pořádku. 👍Super obchůdek a mika komunikace. Vřele doporučuji. 😀
pajacopanek
28. bře 2018
Děkuji a doufám,že houpajda přinese spoustu radosti,tak jako nám🙂
vendyy22
29. zář 2017
100% spokojenost, pani doporucuji
pajacopanek
29. zář 2017
Děkuji moc za hodnocení. Jsem ráda, že se líbilo 🙂
martineeecka
20. čer 2017
Super obchůdek. Moc příjemná domluva, paní je milá a ochotná vyjít vstříc. Mohu jen doporučit 👍
jakuchar
8. čer 2017
Příjemné jednání, mohu doporučit 👍
pajacopanek
8. čer 2017
Děkuji za dobré hodnocení .Krásný dem
soniludi
22. říj 2016
Super komunikace, rychle dodani, stav odpovídá, naprostá spokojenost....doporučuji a děkuji za obchod
pajacopanek
22. říj 2016
Děkuji za pěkné hodnocení. Pokud si na můj bazárek ještě někdy vzpomenete a mrknete se , tak budu ráda🙂 Díky
servanda
18. říj 2016
Vše v naprotém pořádku. Doporučuji🙂
martina_p
19. zář 2016
Milá paní, balíček k nám bez problémů dorazil. Můžu doporučit 🙂
zaneve
31. srp 2016
Moc děkuji za pohodový a rychlý obchůdek🙂, super komunikaci🙂, super rychlé odeslání🙂 a super pěkné legínky🙂. Dcerka je z nich nadšená🙂🙂🙂. Děkuji a mějte se krásně! Ž.
pajacopanek
31. srp 2016
Děkuji za hezké hodnocení a hlavně jsem moc ráda, že se legínky dcerce líbí. Moje holčička z nich byla taky nadšená... škoda, že ve větších velikostech se nedají moc sehnat😞. Krásný den a užijte si ještě sluníčka Paja.Copanek
buck2
7. čer 2016
Vše Ok, doporučuji 🙂
pajacopanek
8. čer 2016
Děkuji za hodnocení. Vážím si toho.Krásný den 🙂
visla1
7. čer 2016
Milá a ochotná maminka, děkuji 🙂
pajacopanek
7. čer 2016
Děkuji za hodnocení🙂 Krásný den 🙂
hoffer
10. bře 2016
Vše v pořádku, bezproblémová komunikace, rychlé zaslání, doporučuji, obchod na 1*
pajacopanek
12. bře 2016
děkuji a jsem ráda, že se šatičky líbily🙂 hezký den a spoustu radosti z Vaší princezničky.
bodula80
15. pro 2015
Moc děkuji a doporučuji 🙂
pajacopanek
16. pro 2015
dobrý den, děkuji za hodnocení, ať se "Kuře" líbí a užijete si s ním spoustu legrace🙂😉
gitull
4. lis 2015
Super zabaleno, krásné zboží, dáreček, velmi milé jednání!
pajacopanek
4. lis 2015
🙂 děkuji za milé hodnocení, jsem moc ráda, že se šatičky líbily a že udělají ještě někomu radost🙂 Hezký den a spoustu úsměvů vaší princezně Paja.Copanek
jitulinas
27. srp 2015
Vše naprosto ok 🙂 doporučuji🙂
pajacopanek
27. srp 2015
Děkuji za hodnocení a jsem ráda, že se věcičky líbí🙂
andreahan
20. srp 2015
Děkujeme za milý obchůdek🙂
pajacopanek
20. srp 2015
Já děkuji 🙂
svetlanka84
14. srp 2015
Zboží v pořádku. Výborná komunikace, rychlé a milé jednání. Velmi doporučuji. Super obchůdek 🙂
pajacopanek
14. srp 2015
Děkuji, děkuji, děkuji 😃 Užijte si bazének. V těhle vedrech se bude jistě hodit....uffff 🙂
butterfly131
5. srp 2015
Dobrá komunikace, rýchly obchod. Zbozi dle popisu. Dekuji. Doporucuji
pajacopanek
5. srp 2015
děkuji za hodnocení, jsem ráda, že se zboží líbilo a že jste spokojená.
andulajda
5. črc 2015
Rychlá domluva a doručení zboží v bezvadném stavu 😉
pajacopanek
5. črc 2015
děkuji, děkuji...hlavně, že se líbí
lalina846021
8. čer 2015
Maximální spokojenost,bleskové odeslání,super komunikace a krásné oblečky. Všem doporučuji!!! Děkuji za super obchůdek Lucie 🙂
pajacopanek
9. čer 2015
óóó děkuji za krásné hodnocení. Přeji krásný den. Paja.Copanek
petruna82
2. čer 2015
Skvělý obchod, krásné věci a moc milá maminka. Doporučuji🙂.
pajacopanek
3. čer 2015
i Já děkuji- nejen za obchůdek, ale i za hezké hodnocení🙂
kohlil
6. kvě 2015
rychly obhudek. vse v poradku. mohu jen doporucit
pajacopanek
6. kvě 2015
Děkuji za bezva hodnocení.Hezký den🙂
zuzi48
21. dub 2015
Děkuji za krásné věcičky i milé psaníčko 🙂 Zdravíme vás do Krkonoš 🙂 Hezké slunečné dny
pajacopanek
21. dub 2015
Jujda, děkuji za pozdravy. Spoustu sluníčkových spokojených dní s vaší dcerkou.
knedlicka91
26. bře 2015
zboží naprosto odpovídá fotkám a popisům, rychlá domluva, skvělý přístup, doporučuji 😉
pajacopanek
26. bře 2015
Děkuji, ať věcičky dobře slouží.
ivullinda
18. bře 2015
Moc milá prodávající, bezproblémový obchůdek, doporučuji 😉
pajacopanek
18. bře 2015
Jééé, Děkujeme 🙂 Přeji dcerce,ať se jí hračka líbí. Krásný sluníčkový den ....