Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
PLUS    Kamenice (region Praha - východ)    4     Profil uživatelky
Kamenice (region Praha - východ)    4     Profil uživatelky
Dobrý den :-)
Vkládám sem oblečení které si myslím, že je ještě pěkné a zachovalé. Jestliže oblečení vykazuje vadu, vždy uvedu u dané věci a nafotím. Ceny jsou bez poštovného, které udávám dle daných tarifů České pošty. Nebráním se ani osobnímu odběru na mé adrese po domluvě. Věci se snažím zaslat do dvou dnů po přičtení peněz na účet. Popřípadě konsultuji s kupujícím. Na požádání ráda vždy přeměřím co budete potřebovat. Děkuji a budu se těšit s pozdravem Silvie
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
rakosnicek_j
20. pro 2018
Skvělá komunikace, výborný stav zboží, vše v pořádku.
zuzousinek
7. lis 2018
Vše v pořádku, rychlá komunikace a zaslání. Zboží super.
zuzanatuharska
31. říj 2018
Vše ok, doporučuji.
ivana1415
22. říj 2018
silvince moc dekuji - vse ok - 1*
ivana1415
26. zář 2018
super
nefertijti
9. srp 2018
Dobrá komunikace, potíže úspěšně vyřešeny, doporučuji
terus1987
24. čer 2018
Spokojenost, boticky odpovídají ceně. Doporučuji 🙂
kudlve
16. kvě 2018
Doporucuji maminko, rychle komunikace, je milá a ochotná 🙂
molo
26. dub 2018
Dekuji za hezké veci,vse v poradku a rada doporucuji😉
janacechova
21. bře 2018
Určitě doporučuji k obchodování,milá a rychlá komunikace,rychlé doručení,oblečení je moc pěkné,vše v pořádku.
redkev
21. bře 2018
Mockrát děkuji! 🙂
sarka6
12. bře 2018
Doporučuji, rychlá komunikace i dodání, perfektní obchůdek, můžu jen doporučit.
redkev
17. bře 2018
Moc děkuji bylo to fajn i z Vaší strany!👍
lublo
12. bře 2018
Vsechno v nejlepsim poradku, rychle, dekuji moc! 👍☺
redkev
17. bře 2018
Děkuji ne vždy se ta rychlost podaří 🙂
terkaterus
10. bře 2018
Moc mila a komunikativní maminka.Mohu vřele doporučit.😀
redkev
17. bře 2018
Děkuji vážně moc! 🙂
johhannka
3. bře 2018
Krásné zboží v top stavu, příjemná komunikace, rychlé zaslání. Moc děkuji a doporučuji 🙂!
redkev
17. bře 2018
Děkuji hlavně za trpělivost 🙂
anamors
30. lis 2017
Super rychlý obchod..Doporučuji🙂
redkev
17. bře 2018
Děkuji!🙂
dvaka
29. lis 2017
Paní doporučuji, moc ochotná a milá, věcičky super.👍😉
redkev
17. bře 2018
Děkuji, děkuji! 🙂
eviska99
28. lis 2017
Skvělá a rychlá komunikace, vřele doporučuji 🙂
redkev
17. bře 2018
Děkuji moc!🙂
bramburkab
16. lis 2017
Skvělá, velmi rychlá domluva a komunikace, příjemná paní 👍
redkev
17. bře 2018
Vážně moc děkuji! 👍
lisacek
12. říj 2017
Super komunikace, pěkné oblečení. 🙂 Vše dle dohody. 👍 Maminku doporučuji 🙂
redkev
17. bře 2018
Děkuji vážně moc!
lublo
16. zář 2017
Vsechno v nejlepsim poradku, dekuji! 🙂
redkev
17. bře 2018
Mockrát děkuji!
miky04
16. zář 2017
Děkuji za rychlý a spolehlivý obchůdek a moc ráda DOPORUČUJI 🙂
redkev
17. bře 2018
Opravdu moc děkuji!😉
hanath
14. zář 2017
Vše bezva, děkuji aráda doporučuji!
redkev
17. bře 2018
Děkuji moc za vše!👍
milka2016
30. srp 2017
Skvělá komunikace, rychlost dodání, pěkné šatičky!!!! Doporučuji ostatním.
redkev
17. bře 2018
Já moc děkuji! 😎
milca84
28. srp 2017
Botičky krásné, komunikace příjemná, odeslání rychlé, děkuji za dárek, mohu jen a jen doporučit, děkuji Míla 😉
redkev
28. srp 2017
Já děkuji i za ❤ 🙂
paw06
7. srp 2017
😉 😉 super obchůdek, maximální spokojenost 😉 😉
redkev
28. srp 2017
Jsem velice potěšena a děkuji 🙂
pavlusamazi
17. črc 2017
......spokojená na 100% mooc děkuji ,doporučuji... 🙂
redkev
28. srp 2017
Děkuji moc! 🙂
jennysis
16. črc 2017
velice dobrá komunikace. doporučuji.
redkev
28. srp 2017
Děkuji i z Vaší strany bylo vše super! 🙂
edithe
8. čer 2017
Rychla komunikace i dodani, veci v poradku. Dokonce vrscen preplatek za postu😊urcite doporucuji a dekuji.
redkev
8. čer 2017
Děkuji 🙂 učím to i své děti "co mi nepatří, to vrátím" 🙂
anca147
24. kvě 2017
Pání je moc příjemná, rychlá komunikace i zaslání balíčku. Věci odpovídají popisu. Maximální spokojenost. Děkuji 🙂
redkev
29. kvě 2017
Jsem ráda, že jste spokojená 🙂
ilona87
9. kvě 2017
Děkuji za super obchůdek.
redkev
8. čer 2017
Také děkuji 🙂
mariti
7. kvě 2017
Maminku doporučuji. Mírné komplikace byly vyřešeny a ještě jsme dostali pár věciček navíc, takže spokojenost.
redkev
7. kvě 2017
Děkuji za hodnocení, to bych nečekala!!! Moc si toho vážím!
sarka6
26. dub 2017
Doporučuji, rychlá komunikace i dodání, perfektní obchůdek, můžu jen doporučit.
redkev
7. kvě 2017
také děkuji! 🙂
ledka
22. dub 2017
Děkuju naprostááá spokojenost. Jsem nadšená a prodávající mohu všem vřele doporučit. Skvělá komunikace, zboží ve velmi dobrém stavu. 🙂 Mějte se krásně a ještě jednou děkuji.
redkev
22. dub 2017
děkuji i Vám 🙂
marketa06
22. bře 2017
Balicek prisel v poradku, vse probehlo na jednicku. Doporucuji 🙂
redkev
22. dub 2017
Děkuji jsem ráda, že je vše OK 🙂
beruunka7
22. bře 2017
Příjemná a rychlá komunikace, rychlé poslání balíku, oblečení v naprostém pořádku, navíc s bonusem v podobě dárku a poštovného zdarma. Velmi děkuji a paní Sylvu 100% doporučuji.
redkev
22. dub 2017
Děkuji moc, když vše dopadne dobře jsem šťastná 🙂
zivelka
22. bře 2017
Doporučuji, skvělá komunikace a rychlý obchůdek 🙂
redkev
22. dub 2017
Děkuji! 🙂
yai
6. bře 2017
Všechno v pořádku, rychle, bez problémů, děkuji za nákup.
redkev
7. bře 2017
Děkuji i Vám !! 🙂
majka43
23. únor 2017
Vse v poradku, maminku doporucuji.
redkev
7. bře 2017
Také děkuji 🙂
mikaelle
20. únor 2017
Velká spokojenost, děkuji a doporučuji 🙂.
redkev
7. bře 2017
Bylo to teda dlouhé předání 🙂 Díky za pochopení 🙂
thinuska3777
10. únor 2017
Paní Sylva je milá a ochotná prodávající. Reaguje velmi rychle a během historicky krátké doby jsme vše vykomunikovaly a balíček jsem měla doma. Oblečení odpovídalo fotkám i popisu. Vřele doporučuji.
redkev
16. únor 2017
Děkuji moc za milá slova jsem ráda, že se vše povedlo a že jste spokojená 🙂
kulisek9
6. únor 2017
Skvělý obchůdek a milá komunikace! 🙂🙂 velice doporučuji!!!! Petra
redkev
8. únor 2017
Děkuji 🙂
mikaelle
1. únor 2017
Dobrý den, pokud by Vám to nezkomplikovalo moc život, byla bych ráda...v prac době je moje časové maximum ten Václavák.....s tím, že jdu na oběd :_)....
redkev
1. únor 2017
Píšete mi zprávu do hodnocení!!! 🙂
monika9292
24. led 2017
Rychly obchod a skvela komunikace maminku urcite vrele doporocuji
redkev
8. únor 2017
Já děkuji bylo to fajn i z Vaší strany 🙂
delphyls
11. led 2017
Vse v naprostem poradku 😉 moooc dekuji a vrele Vas doporucuji 🙂
redkev
18. led 2017
Děkuji! 🙂
pemlova
16. pro 2016
Moc dekuju za dobry obchod a hlavne za tu rychlost vsem doporucuji pani sylvu
redkev
18. led 2017
Děkuji i Já 🙂
alkuska
14. pro 2016
Rychlá domluva, vše dorazilo v pořádku, doporučuju.
redkev
18. led 2017
DĚKUJI! 🙂
salamandr
12. pro 2016
všem doporučuji super jednání a věcičky krásné
redkev
12. pro 2016
Děkuji velice 🙂
sabcule
3. pro 2016
Hezké věci, příjemná komunikace, rychlé dodání, doporučuji 🙂
redkev
3. pro 2016
Děkuji byl to příjemný obchůdek 🙂
yanyana
21. lis 2016
Naprostá spokojenost, mohu jen a jen doporučit 🙂 Díky 🙂
redkev
3. pro 2016
Děkuji i Vám 🙂
elisdada
18. lis 2016
Krásné botičky, příjemný nákup. Jsem moc spokojená
redkev
3. pro 2016
jsem velice ráda a děkuji! 🙂