Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Zlín    27     Profil uživatelky
Krásný den maminky, na mém bazárku, prodavám oblečení a hračky po mojich dětech, od 0-5 let. Něco je nošené víc, něco jen po jednom synovi a něco uplně nové. I cena je nastavena vstřícně, vzhledem ke kvalitě oblečení. Může se stát, že nějakou tu dírku nebo flíček přehlídnu, není problém zboží slevnit, nebo i vrátit. Vše je na domluvě vše se da řešit. Snažím se také o maximální aktuálnost inzerátů. Domluvenou zásilku očekávám zaplatit do 5 pracovních dní (pokud se nedomluvíme jinak), jinak stornuji a dávám bohužel negativní hodnocení mamince. Poprosím o informaci, jak Vám zásilka dorazí :-)

Veškeré velikosti oblečení Vám ráda na požádání klidně přeměřím. Kde chybí značení velikostí, snažím se to odhadnout. Za případné reklamace ohledně správných udajů a velikostí výrobce na cedulkách a mých odhadech velikostí, nemohu nést odpovědnost. Za mé změření, odpovědnost nesu v plném rozsahu.

Na dobírku bohužel neposílám. Až budu mít penízky na účtě, ihned balíček posílám poštou. Učet kontroluji 2x denně. Je možné i osobní předání u mě doma ve Zlíně. Vše je o domluvě :-) Prozatím 100% maminek, co u mě nakupovalo, mi dalo kladné hodnocení, budete další ? :-)

INFORMACE:
Číslo mého učtu je: 11078292/5500

Ceny poštovného a balného, za doručení "Zásilky" obyčejně (na Vaše riziko) jsou:
zásilka do 100g - velikost 35x25x2 cm výška - cena 28,-Kč
zásilka do 500g - velikost 35x25x2 cm výška - cena 32, -Kč
zásilka do 1000g - velikost 35x25x2 cm výška - cena 38,-Kč

Ceny poštovného a balného, za doručení "Doporučené psaní" (s pojištěním proti ztrátě) jsou:
psaní do 100g - velikost 50x35x5 cm výška - cena 60,-kč
psaní do 500g - velikost 50x35x5 cm výška - cena - 62,-Kč
psaní do 1000g - velikost 50x35x5 cm výška - cena -68,-Kč
psaní do 2000g - velikost 50x35x5 cm výška - cena 74,-kč

Ceny poštovného a balného, za "Doporučený balíček" (s pojištěním proti ztrátě) jsou:
(žádný z rozměrů nesmí přesahovat 60 cm a součet všech tří rozměrů zásilky nesmí přesahovat 90 cm)
zásilka do 500g - cena 85,-Kč
zásilka do 1000g - cena 90,-Kč
zásilka do 2000g - cena 95,-Kč

Ceny poštovného a balného, za doručení "Balíku Do ruky" doporučeně (s pojištěním proti ztrátě) jsou:
(největší rozměr balíku nesmí přesáhnout 240 cm a součet všech tří rozměrů 300 cm)
balík do 2 kg - cena 135,-Kč
balík do 5 kg - cena 150,-Kč
balík do 10 kg - cena 170,-Kč

Všem maminkám moc děkuji, že jste nakoupili, nebo se chystáte u mě nakoupit a přeji krásný den, Simča s rodinkou :-)
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
horalka33
26. led 2019
Moc děkuji za obchod a přiložené dárky.
moon1983
16. led 2019
Děkuji za rychlý a pohodový obchod 😎 Maminku doporučuji 👍
nikki2304
17. pro 2018
Vše na jedničku. Doporučujeme...!! 👏 😉
atomka123
11. pro 2018
vše v pořádku, děkuji a doporučuji
janulkahazulka
29. říj 2018
Simi moc děkuji za obchod a dalším kupujícím "Simcatko19" určitě doporučuji! 🙂 Rychlá, milá a vstřícná komunikace a zboží v super stavu! Ať se Vám, daří, Simi 🙂
pestas
9. říj 2018
Doporucuju, super obchudek, rychle a pohodove
jananb00
4. říj 2018
dávám velkou jedničku a děkuji 🙂
ly19
21. srp 2018
Děkuji za obchůdek....Vše v naprostém pořádku. Mohu jen doporučit...
hanulka15
14. srp 2018
Máme už doma, zapomněla jsem odepsat. Děkuji. Kamarádce se moc líbí, hned je balí do porodnice 🙂
kuzlen
25. črc 2018
Moc krásné oblečení za super cenu, bleskové odeslání balíčku. Mamince děkuji za obchůdek a všem vřele doporuč
beaatka
14. čer 2018
Moc děkujeme! Vše proběhlo v naprostém pořádku 🙂
maikiepoint
24. dub 2018
Rychlé jednání,zboží v pořádku..Doporučuji 🙂
sagorina
16. bře 2018
Vse v poradku. Rychle odeslani.
petuleaaa
7. bře 2018
Vše proběhlo v naprostém pořádku. Rychlá komunikace, bleskové odeslání, pěkna trička, dárek k objednávce...Jsem velmi spokojená.
cumacka
9. únor 2018
Děkuji Simonce za ochotu, příjemnou komunikaci a hezké oblečení. Vřele doporučuji dalším maminkám.🙂
judyl
9. únor 2018
Opakovaná spokojenost, malý dárek navíc potěšil, jednoznačně DOPORUČUJI 🙂
sarahhh6388
27. lis 2017
rychlé a milé jednání, zboží odpovídá popisům a obrázkům, maminku doporučuji 🙂
judyl
30. říj 2017
Druhý nákup u paní Simči nezklamal, naprostá spokojenost 🙂
martineeecka
28. říj 2017
Velká spokojenost, maminka je milá a rychlá, věci moc hezké. Děkuji a doporučuji 👍
dpetka
10. říj 2017
Vše v pořádku,věci krásné voněly 👍 DOPORUČUJI
purmanka
2. říj 2017
velice spokojená balíček došel brzy a v pořádku
erendis
14. zář 2017
Vse v nejlepsim poradku, doporucuji! 🙂
krpatovam
24. srp 2017
parádní rychlý obchůdek, doporučuji!
asirkaa
3. srp 2017
Rychla komunikace, vstricna prodavajici, doporucuji 🙂
missinek
31. črc 2017
Dobrá komunikace,rychlé dodání a věcičky pěkné doporučuji maminku🙂
arab3
24. črc 2017
Příjemný a rychlý obchod. Doporučuji 😉
lucsis1
17. črc 2017
Vše v pořádku. Mohu jen doporučit.
newdawn
12. čer 2017
Milá maminka! Rychlé, vstřícné jednání. Můžu jen doporučit!
renatttt
31. kvě 2017
Velice milá a rychlá komunikace. Doporučuji
musicgirl
27. kvě 2017
S pani se mi dobre a rychle komunikovalo,vse v poradku👍
jazyn
19. kvě 2017
Velmi seriózní prodávající, ochotná vyřešit i "reklamaci" , vše v pořádku.🙂
petra28012
18. kvě 2017
Rychly obchudek, mila prodavajici, bezproblemova komunikace. Doporucuji 🙂
slatinanadupou
16. kvě 2017
Děkuji za milý obchůdek i za dáreček. Všem moc doporučuji.100% obchůdek, ještě jednou díky.Iva
veramaxova
16. kvě 2017
Bezva komunikace, rychlé odeslání balíčku a s pyžámkama jsem moc spokojená, takže moc doporučuji😉
cosmodee
11. kvě 2017
Vsemi 10 doporucuji!Velka spokojenost a rychle dodani!!!☺
judyl
4. kvě 2017
Výborná komunikace, rychlé dodání, velká spokojenost 🙂 Doporučuji 🙂
huhulak123
26. dub 2017
Děkuji za obchůdek vše v pořádku DOPORUČUJI 🙂
agnes76
25. dub 2017
100% paní Simonu doporučuji. Boty přišly nádherné - všechno O.K. 😉 Děkuji. 🙂
evikusun
24. dub 2017
Vřele doporučuji,úžasně milá,rychlá a příjemná domluva,velmi ochotná a vstřícná mamina!!Mockrát děkuji a vřele doporučuji!!! 🙂
molo
6. dub 2017
Oblečení, co jsem si objednávalo přišlo hezké a v pořádku. Doporučuji
olaolang
2. dub 2017
Vše v pořádku, děkuji a doporučuji ostatním.
fajocka
26. bře 2017
Doporucujem! Mila komunikace a vsetko prebehlo v poriadku 🙂
lilunia83
23. bře 2017
Výborný obchodek. Doporučuji!
nukyna
15. bře 2017
Bunda přišla v pořádku. Děkuji a všem doporučuji 😊. M.
olaolang
10. bře 2017
Vše v naprostém pořádku, skvělá domluva, doporučuji.
ayperi
9. bře 2017
Rychlá domluva i poslání, určitě doporučuji 🙂
mishka87
8. bře 2017
Rychlá domluva i odeslání. Maminku vřele doporučuji
dennie
22. únor 2017
Vse v poradku. Maminku mohu vrele doporucit. Rychle jednání i zaslání zbozi a velika ochota. Dekuji 😉
akim2507
17. únor 2017
Rychlá a bezproblémová komunikace. Oblečení moc pěkné. Mohu jen doporučit! 😉
lucccinek
9. únor 2017
Simčo moc děkuji za super rychlý obchudek Všem Vás Doporučuji 🙂 🙂 🙂 L.