Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Praha 10    17     Profil uživatelky
Praha 10    17     Profil uživatelky
Milé maminky, po nástupu do práce věci NEROZVÁŽÍM PO MĚSTĚ. Prodávám i jinde více než 600 kladných hodnocení. Ctím pravidlo prvního zájemce, pokud ale komunikuje. Vysvětlivky: CD=celková délka bez kapuce, stojáčku apod. CŠ = celková šířka. RŠ =rukáv od švu. NEMĚNÍM. Balík do 5 kg lze poslat za 65,- Zásilkovnou. Pokud prosíte o přeměření věcí, prosím na oplátku o vyjádření, jestli si věc vezmete nebo ne. Poštovné nedoplácím ze svého. Věci zdarma jsou jen za poštovné. Pokud už o věc nemáte zájem, dejte mi prosím vědět. Maminkám, které přestanou komunikovat, začínám udělovat negativní hodnocení, je to pro mě velká ztráta času....Osobní odběr je možný ve Strašnicích- Praha 10. Přeji hezký den i nakupování:-) Olga
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
naty_18
27. črc 2019
Vybrala jsem si skvělé věcí za super ceny. Přidala jsem si Vás mezi oblíbené 🙂 a určitě doporučuji všem. Děkují.
baddra
26. bře 2019
Moc milá, příjemná a efektivní komunikace, ráda znovu něco koupím! Spoustu přidané hodnoty, obleční krásně vyprané a vyžehlené Doporučuji 🙂
slunicko8
26. bře 2019
Moc děkuji 🙂!
romanaromana
22. bře 2019
Velmi milá prodejkyně, vstřícná, hezké věci, výborná domluva, dárek. Všem doporučuji.🙂
slunicko8
22. bře 2019
Děkuji🙂
monasek123
5. bře 2019
V pořádku. Paní doporučuji.
viki2222
26. únor 2019
Bezproblémový obchůdek, doporučuji.
kvetousek
17. únor 2019
👍super rychle ,doporucuju
slunicko8
19. únor 2019
Děkuji 🙂! Olga
kvyr
30. led 2019
Vse super, moc diky, maminku doporucuji.
slunicko8
19. únor 2019
Já Vám také moc děkuji za milý a bezproblémový obchůdek🙂, mějte se hezky! Olga
lenaaa89
21. led 2019
S obchůdkem jsem velice spokojená. Maminku doporučuji 👍
slunicko8
24. led 2019
Já Vám také děkuji za milý a bezproblémový obchůdek🙂
evamas
16. led 2019
Velice milá, ochotná a vstřícná prodávající, příjemná komunikace, osobní předání. Nakoupila jsem zde spoustu krásných věcí za skvělé ceny.. Tuto maminku mohu rozhodně doporučit. E.
slunicko8
24. led 2019
Já Vám také moc děkuji🙂!
tere11
10. led 2019
Děkuji za bezproblémový obchůdek, vše proběhlo naprosto na jedničku, milé osobní setkání🙂 Tereza
slunicko8
11. led 2019
Já také ještě jednou moc děkuji 🙂
paula499
14. pro 2018
Jsem moc spokojená. Vřele doporučuji.👍
slunicko8
11. led 2019
Jsem moc ráda, já Vám také děkuji🙂
lindinka1981
30. lis 2018
Paní Olga, velmi spolehliva a komunikativní obchodnice. Prodej proběhl během dvou dnu včetně předání, což jsem velmi ocenila ☺. Vřele doporučuji 😇
slunicko8
11. led 2019
Já také moc děkuji za prima obchůdek🙂🙂
simonajandova
28. lis 2018
Vřele doporučuji tuto milou a spolehlivou paní, věci jsou ještě hezčí než na obrázku, čisté a voňavé. Komunikace také na jedničku, rychlá, ochotna. Moc dekuji za saticky😊👍
slunicko8
11. led 2019
Děkuji Vám🙂👍
dubbie
26. lis 2018
Bezproblémová a naprosto srozumitelná komunikace, jasné podmínky a rychlé zaslání balíčku, za mě doporučuji 👍 🙂
tezeicka
22. lis 2018
Perfektní. Doporučuji.
slunicko8
22. lis 2018
Moc děkuji! 🙂
missak11
22. lis 2018
Zboží v perfektním stavu. Skvělá a rychlá komunikace. Děkuji moc
slunicko8
22. lis 2018
Já Vám také moc děkuji za milý a bezproblémový obchůdek! 🙂
kazako
13. lis 2018
Pěkné věci za pěkné ceny. Moc příjemná maminka. Doporučuji!
slunicko8
13. lis 2018
Děkuji Vám a přeji ať dobře poslouží! 🙂
andreikac
8. lis 2018
Moc děkuji za krásné věci! Mohu všem jen doporučit 🙂
slunicko8
13. lis 2018
Já také moc děkuji, jsem ráda, že jste spokojená! 🙂
aedoss
29. říj 2018
Rychlá, komunikativní prodávající. Oblečení je v super stavu. Doporučuji. 🙂
slunicko8
13. lis 2018
Děkuji Vám, také Vám děkuji za milý obchůdek🙂
bednaluca
26. říj 2018
Moc děkuji a doporučuji!!! 🙂 Všechno naprosto super, skvělá domluva..🙂
slunicko8
13. lis 2018
Já Vám také děkuji za bezproblémový a milý obchůdek🙂
zuzanamejdrova
23. říj 2018
Pani Olgu moc doporucuji, zaslani zbozi bylo rychle, komunikace svizna. A kalhoty jsou supr 😉
slunicko8
13. lis 2018
Moc děkuji, jsem ráda, že je vše ok🙂
erlif
19. říj 2018
Milá maminka, hrozně pozitivně naladěná, skvělá komunikace, těším se na další obchůdek 🙂
slunicko8
13. lis 2018
Děkuji Vám, to je milé🙂, já se také těším!
mojajas23
18. říj 2018
Maminka velice mila a ochotna. Obchod probehl naprosto bez problemu,jsem velice spokojena. Urcite mohu doporucit🙂
slunicko8
13. lis 2018
Děkuji Vám , za mě také velká spokojenost🙂
siali
10. říj 2018
Rychlé vyřízení, moc milá prodávající a milé osobní předání. Mockrát díky a moc ráda doporučuji 🙂
slunicko8
10. říj 2018
Já také moc děkuji🙂!
luprosek
9. říj 2018
Moc milá maminka, příjemné osobní předání, dokonce možnost věci v klidu vyzkoušet. Vřele doporučuji!
slunicko8
10. říj 2018
Děkuji Vám za obchůdek i milé hodnocení🙂!
dagmarp
28. zář 2018
Super bazárek, pěkné věcičky, milé jednání, u nás naprostá spokojenost, proto doporučuji i ostatním, Dagmar
slunicko8
5. říj 2018
Já Vám také moc děkuji za milý a bezproblémový obchůdek🙂, mějte se hezky! Olga
evaevina
26. zář 2018
Trpělivá a rychle reagující prodávající 🙂, příjemná výměna korespondence, bleskové odeslání balíčku, zakoupené věcičky v pěkném stavu, milý dárek navíc. Obchůdek proběhl přesně dle domluvy, nákupy doporučuji 🙂
slunicko8
5. říj 2018
Děkuji za milý obchůdek a přeji ať si věci vnučka užije🙂 Mějte se hezky! Olga
pfaffernoschke
26. zář 2018
Vše v pořádku, děkuji a doporučuji!
slunicko8
5. říj 2018
Já Vám také moc děkuji🙂 Olga
inule1
19. zář 2018
👍 Jsem moc spokojená s věcičkami i s milou prodávající 🙂 DOPORUČUJI 👍
slunicko8
20. zář 2018
Moc Vám děkuji🙂!
l83
19. zář 2018
DOPORUĆUJI. Rychlá komunikace, rychlé odeslání.Zboží odpovídá popisu a navíc dárečky . Děkuji.
slunicko8
5. říj 2018
Děkuji Vám🙂!
artepv
11. zář 2018
Vše v pořádku. Děkuji a doporučuji.
slunicko8
5. říj 2018
Já Vám také děkuji! 🙂
krakaticka
11. zář 2018
Doporučuji, super komunikace, rychlé dodání. Oblečení v moc hezkém stavu. Odpovídá přesně popisku a fotkám.
slunicko8
5. říj 2018
Děkuji Vám za obchůdek i hodnocení🙂! Olga
jankabr
11. zář 2018
Velmi děkuji paní Olze za zaslané věci. Zatím nejlepší nákup, co jsem kdy udělala (a to jsem na koníkovi již dlouho). Velmi vstřícná komunikace, krásné zboží, prima ceny a také dáreček děti moc potěšil. Přeji Vám spoustu dalších spokojených zákazníků.
slunicko8
5. říj 2018
To je moc milé, moc mě to potěšilo. Děkuji za obchůdek i krásné hodnocení. Jsem moc ráda, že Vám i dětem udělaly věci radost! Mějte se moc hezky a třeba zase příště🙂! Olga
myskate
9. zář 2018
Bezproblémový obchůdek, pěkné věcičky, všeodpovídalo popisu. Děkuji a doporučuji.👍
slunicko8
5. říj 2018
Moc Vám děkuji🙂 Olga
hoheislova
8. zář 2018
Skvělá komunikace, rychlé odeslání balíčku a v něm milé překvapení, paní Olgu mohu ostatním maminkám jen DOPORUČIT 🙂 🙂 🙂
slunicko8
5. říj 2018
Moc Vám děkuji, jsem ráda, že jste spokojená🙂 Olga
johhannka
7. zář 2018
Moc příjemná komunikace, krásné věci, dodání obratem. Děkuji za obchůdek i za dárečky!!!🎁 Doporučuji 👍👍👍
slunicko8
5. říj 2018
Já Vám také děkuji za příjemný obchůdek🙂! Olga
tynat
1. zář 2018
Super obchod. Moc milá a hlavně rychla komunikace, vše na 1. Moc ráda doporučuji 🙂
slunicko8
2. zář 2018
Také Vám moc děkuji🙂, Všechno super!
lentyyylka
28. srp 2018
Rychlý pohodový obchod. Zboží odpovídalo popisu, hezký stav!
slunicko8
28. srp 2018
Také Vám moc děkuji! 🙂
ilinie
23. srp 2018
Moc milá a ochotná paní, děkuji za důvěru! Prodávající doporučuji 👍
slunicko8
23. srp 2018
Já také děkuji za obchůdek, jsem ráda, že se vše stihlo:-)
laaduna
19. srp 2018
S prodávající maminkou super rychlá komunikace. Vše proběhlo hladce. S nakoupeným zbožím spokojenost. Můžu jen doporučit 👍
slunicko8
20. srp 2018
Moc děkuji, jsem ráda, že se princezně kuchyňka líbí🙂!🙂
sarkasvabova
16. srp 2018
Perfektni,dekuji a doporucuji
slunicko8
16. srp 2018
Já také, vše super🙂!
annadudkova
15. srp 2018
Děkuji moc byla jsem spokojená s komunikací a s rychlostí nákupu
slunicko8
16. srp 2018
Také moc, děkuji za příjemný obchůdek🙂
divizka
7. srp 2018
Vse uplne v pohode a rychle. Velmi ochotna pani. Moc dekujeme a doporucujeme.
slunicko8
16. srp 2018
Já také moc děkuji🙂!
peetroleejka
25. črc 2018
Paní Olgu můžu jen a jen doporučit 🙂, velmi milá a ochotná paní, nakoupené věcičky jsou moc pěkné, voňavé, vše odpovídalo popisu. Děkuji za super dárečky a věcičky navíc, opravdu výborný obchod, velká spokojenost 😉 🌹🌹🌹
slunicko8
16. srp 2018
Já Vám také moc děkuji, je radost obchodovat s maminkami jako Vy🙂!
misamaxova
20. črc 2018
Rychly nakup, pani přijemna 🙂 muzu doporucit
slunicko8
16. srp 2018
Já Vám také děkuji za příjemný a bezproblémový obchůdek!
blackwidow
18. črc 2018
Rychlý obchůdek,věcičky v dobrém stavu🙂děkuji a doporučuji😉
slunicko8
16. srp 2018
Děkuji, jsem ráda, že jste spokojená🙂!
atomka123
18. črc 2018
Vše v pořádku, děkuji a doporučuji
slunicko8
16. srp 2018
Děkuji Vám!
adripolo
10. črc 2018
Milá maminka,vše vpřádku.Dostali jsme i dárečky.😉Mohu jen doporučit.
slunicko8
16. srp 2018
Já Vám také moc děkuji🙂!
winiwa
25. čer 2018
Vše v naprostém pořádku, děkuji za krásné šatky, všem Vás mohu jen a jen doporučit!!!🙂🙂😉
slunicko8
25. čer 2018
Moc děkuji, jsem ráda, že se Vám šaty líbí, určitě je užijete! 🙂
janabart
24. čer 2018
Vše na jedničku, určitě doporučuji 🙂
slunicko8
24. čer 2018
Moc děkuji 🙂!