Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Tábor    14     Profil uživatelky
Tábor    14     Profil uživatelky
Milé maminky,
vítejte u mě na bazárku, těší mě Váš zájem a budu se snažit Vám ve všem cokoliv budete potřebovat vyhovět :-)
Na všechny dotazy ráda odpovím, nebojte se zeptat, poštovné dle ceníku ČP.
Zboží posílám dle domluvy, přeměřím cokoliv co nejdříve to bude možné či poskytnu více fotek :-)
Věci které prodávám jsou převážně nové nebo ve velmi pěkném stavu.
Věci které jsou nošené více nebo mají nějaké nedostatky odpovídají i nižší cenou.
Poštovné je čím dál dražší, nebojte, je i v mém vlastním zájmu kupovanou věc zabalit tak, aby poštovné bylo co nejnižší :-)
( Ale samozřejmě záleží na Vašem přání, jak budete chtít věci zaslat :-) )
Pohodlný a rychlý nákup pro Vás je u mě priorita č.1 !!!

Poštovné:

obyčejně do 5 cm a 500 g- 27 Kč (Délka nesmí přesahovat 35,3 cm a šířka 25 cm, přičemž tloušťka nesmí být větší než 2 cm!!!)
doporučený balíček- 99 Kč
Ceny poštovného najdete na https://www.ceskaposta.cz/ke-stazeni/cenik-sluzeb-ceske-posty
Zobraz celé podmínky
sosama: Vítejte, vše je aktuální :-)
Zobrazit hodnocení:
mikiska79
2. zář 2020
super
regiiis
5. kvě 2020
Doporučuji. Rychlý bezproblémový obchod, příjemná komunikace.
noveronika
19. dub 2020
Komunikace vynikající, rychlé odeslání a botičky pěkné. Můžu jen doporučit! 🙂
bernerova
17. pro 2019
Příjemná komunikace s prodávající, zboží došlo v perfektním stavu, celkově maximální spokojenost. Mohu jen doporučit.
petulinka1
14. pro 2019
Super obchod jenom mohu doporučit. Vše pořádku..
nikki2304
23. kvě 2018
Děkuji za obchůdek. Capáčky jsou krásné 😘 Určitě mohu doporučit!... 👍
sosama
23. kvě 2018
Také děkuji ❤ Jsem moc ráda, že se líbí a udělaly radost, ať se miminku dobře nosí 😉 Přeji Vám krásné slunečné dny 🌞
lucindasik
8. únor 2018
Vše v naprostém pořádku, rychlé, seriózní, příjemné jednání. Platba předem na účet, nebyl žádný problém. MOHU JEN DOPORUČIT!!! 👍
e_lik
1. únor 2018
Dobrý den stále mi balíček nedorazil
sosama
1. únor 2018
Dobrý den, to je divné, ponožky jsem odesílala 19.1., ještě se nikdy nestalo, že by něco nedorazilo. Vidím u Vás, že máte záporné hodnocení, tak nevím co si mám o celé situaci myslet.. Napište mi do IP. Děkuji.
servanda
4. pro 2017
Rychlé zaslání,naprostá spokojenost👍
verinikki
1. pro 2017
Mám je už doma, děkuji🙂
woodyova
26. říj 2017
Rychlé jednání, spolehlivé doručení, můžu jen doporučit☺
bacilkoval
23. srp 2017
Vše v naprostém pořádku, maminka moc milá, určitě doporučuji 🙂
pettasch
10. srp 2017
Rychlý bezproblémový obchudek. Krásné věci za fajn cenu. Milá maminka. Vřele doporucuji👍
janasukova
9. čer 2017
Vše v naprostém pořádku, dekuji a doporucuji
velulinkas
3. kvě 2017
S paní Soňou bylo bezproblémové jednání, domluvily jsme se téměř okamžitě, určitě doporučuji! 🙂
katkaben
26. dub 2017
Obchůdek na jedničku, milá komunikace, rychlé dodání, moc doporučuji!
roudenskajana
30. bře 2017
Vše OK.
alpinka007
21. únor 2017
Obchůdek proběhl na jedničku, děkuji a doporučuji. Jitka
kamcakonik
1. únor 2017
Rychly, bezproblemovy obchod. Dekuji a doporucuji🙂
yildiz
9. led 2017
Vse super, krasne teplacky fajn komunikace - maminku jako prodavajici muzu doporucit!
camikl
23. zář 2016
Super🙂
kamelka22
12. zář 2016
Vše v pořádku, na jedničku, doporučuji 😉
sosama
12. zář 2016
Moc děkuji za milé hodnocení, mějte se krásně 🙂 I já Vás ráda doporučuji 😉
zverka
17. črc 2016
Výborná zkušenost, doporučuji všem! Milá a rychlá komunikace, skvělý přístup, rychlé zaslání. Děkuji ještě jednou!
sosama
18. črc 2016
I já moc děkuji za obchůdek s Vámi a za milé hodnocení, přeji Vám krásné slunečné dny 🙂
soniela
19. kvě 2016
Milá komunikace, rychlé zaslání, bodyčko nádherné - jako nové. Určitě DOPORUČUJI!!! 🙂
sosama
19. kvě 2016
Moc děkuji za milé hodnocení😉🙂