Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Kutná Hora    27     Profil uživatelky
Kutná Hora    27     Profil uživatelky
Cena dopravy je dle ceníku ČP, zasílá doporučené i obyčejné, záleží na domluvě. V případě většího odběru, možné doručení po Praze, KH a okolí, popr Most, Litvínov.
Zobraz celé podmínky
streghina: Dobrý den maminky, prodavam oblečení po mém synovi a dceři, popisují stav obleceni, aby byly obě strany spokojeně
Zobrazit hodnocení:
johank
4. lis 2019
Dobrá komunikácia, rýchle dodanie tovaru, odporúčam!
streghina
5. lis 2019
Dekuji 🙂
monasek123
4. lis 2019
Vše v pořádku. Paní určitě doporučuji 🙂
streghina
5. lis 2019
Dekuji 😉
vechetka
24. čer 2019
Velmi ráda Vás doporučuji 🙂 Super rychlý obchůdek a krásné voňavé věcičky 🙂 Děkujeme
streghina
24. čer 2019
Dekuji moc, at synkovi slusi 😉
kapa87
24. dub 2019
Bezproblémovy obchod, muzu jen doporučit
streghina
24. dub 2019
Dekuji moc 😉
petrovakristy
28. únor 2019
Vse probehlo skvele. Moc mila maminka. Doporucuji. 🙂
streghina
1. bře 2019
Take moc dekuji
vejusak
5. únor 2019
Spokojenost, děkuji a doporučuji 🙂
streghina
5. únor 2019
Tez dekuji 😉
bogancs
26. lis 2018
Moc prijemna pani,krasne veci a rychle vyrizeni🙂doporucuji,tesim se na dalsi nakupy u Vas
streghina
26. lis 2018
Dekuji moc za hezke hodnoceni, ono to musi byt vzajemne, aby byly obe strany spokojene, taky vas moc doporucuji 😉
kytickaaa
22. lis 2018
Moc milá komunikace a hezké zboží, doporučuji
streghina
23. lis 2018
Dekuji za hodnoceni, mejte se hezky 😉
vankovabetka
1. lis 2018
Rychlá domluva i poslání. Doporučuji 🙂
streghina
1. lis 2018
Dekuji
nickysek
30. říj 2018
V pondělí bunda dorazila, děkuji za rychlou a bezproblémovou komunikaci. Doporučuji.
streghina
30. říj 2018
Jsem rada za spokojenost, i vám dekuji za super obchudek a rychlou platbu. Mějte se hezky
daduli121
23. říj 2018
Skvělá komunikace a rychlý, pohodový obchod. Moc děkuji a doporučuji🙂
streghina
23. říj 2018
Dekuji a at dcerce slusi 😉
kalamityjanicka
3. říj 2018
Moc milá maminka,rychlé odeslání,všechno v naprostém pořádku. Děkuji a ráda doporučuji 🙂
streghina
3. říj 2018
Dekuji, jsem rada 😉
zhortova
21. kvě 2018
Výborná komunikace, skvělé zboží, vše na jedničku. Maminku doporučuji.
streghina
21. kvě 2018
Moooc dekuji 😉 jsem rada, ze jste spokojena a take dekuji
pooh85
10. kvě 2018
Doporučuji, vše proběhlo bez problémů a dle domluvy...
streghina
11. kvě 2018
Dekuji tez 😉
kuliseks
7. kvě 2018
Vse v poradku, dekuji za mily obchudek a darecek.
streghina
7. kvě 2018
Dekuji tez a at se vse dobre nosi 😉
danielka6
24. dub 2018
Vše v naprostém pořádku, rychlá komunikace a zboží krásné, mohu jen a jen vřele DOPORUČIT! 🌷
streghina
24. dub 2018
Take moc dekuji za obchudek, at se hezky v lete nosi 😉
moncakrajl
9. dub 2018
Nádherné věci, kvalitní, rychlé dodání, paní bleskurychle odesílá i komunikuje😉Děkuji a na 1000% doporučuji😉
streghina
9. dub 2018
Je, moc dekuji 😊 prijemna komunikace je dulezita i z druhe strany, pak je vse super a hned jde vse lip, dekuji 😉
28lenka
14. bře 2018
100% doporučuji , příjemná a rychlá komunikace a bleskové dodání 🙂 Děkuji
streghina
14. bře 2018
Tez moc dekuji 😉
brokoli
7. bře 2018
Vše v pořádku. Děkuji
streghina
7. bře 2018
Tez dekuji
zitekutomika
30. led 2018
Naprostá spokojenost. Příjemná komunikace, rychlá domluva i odeslání. Boty v perfektním stavu, přesně jak bylo uvedeno v inzerátu. Ráda doporučuji 👍🙂
streghina
31. led 2018
Dekuji za hodnoceni a jsem rada, ze jste spokojena 😉 hezky den
hannach84
9. led 2018
Děkuji za bezproblémový a pohodový obchůdek a ráda paní doporučuji 🙂
streghina
9. led 2018
Dekuji 😉
86lucik
10. pro 2017
Vše rychlý a bez problémů. Děkuji za super obchůdek 😇😇😇
streghina
11. pro 2017
Tez moc dekuji 😉
dencap
7. lis 2017
Rychlý a spolehlivý obchůdek, doporučuji 🙂.
marketka13
19. říj 2017
Skvělé a rychlé jednání, moc příjemná prodávající - věci přišly ihned po zaplacení. Děkuji za obchůdek a mohu jen doporučit!🙂
streghina
19. říj 2017
Dekuji, je to vzajemne hodnoceni, preji, at se veci hezky nosi 😉
verinikki
8. zář 2017
Vše na jedničku, děkuji🙂
streghina
8. zář 2017
Dekuji za spokojenost, jsem moc rada, at slusi obema 🙂
piantantore
31. srp 2017
Vše proběhlo v pořádku, děkuji. Ostatním mohu jen doporučit 🙂
streghina
31. srp 2017
Dekuji, to jsem rada, bylo to oboustranne 😉
ewiklexik
21. srp 2017
Super rychlá komunikace,rychlě dodání, děkujeme 🙂
streghina
21. srp 2017
Tez dekuji 😃
balounka
8. srp 2017
Tričko s čepičkou už je doma, a jsou krásné. Děkuji za spolehlivý obchůdek a všem doporučuji 🙂 Lucka
streghina
8. srp 2017
Dekuji moc za mile hodnocení, ať synovi sluší, též dekuji za super obchudek 😉
shoperkaa
27. črc 2017
Zboží krásné, odpovídalo popisu. Super rychlé a férové jednání! Doporučuji 😉
streghina
27. črc 2017
Dekuji 😉 Jsem rada, ze jste spokojena! At slusi, hezky den, m.
vieriki
14. črc 2017
Děkuji, vše v pořádku! 🙂 paní doporučuji!
streghina
14. črc 2017
Dekuji tez 😉
mouse77
9. kvě 2017
Ohotná a chápavá paní. Děkuji za kombinezu 🙂
streghina
9. kvě 2017
Dekuji za obchudek, at vam hezky poslouzi 😉
estter
5. dub 2017
Vše v pořádku, milá komunikace.
streghina
5. dub 2017
Dekuji za hodnoceni, at se hezky nosi.
kytickaaa
25. lis 2016
krásné tričko, mohu jen a jen doporučit. Děkuji
streghina
25. lis 2016
Dekuji, ze se libi a jste spokojena 😉 Hezky den
ditulum
5. říj 2016
Výborná komunikace, kvalitní zboží, moje velká spokojenost! Doporučuji všem.
streghina
5. říj 2016
Dobry den, dekuji za recenzi a preji, at se synkovi hezky nosi 🙂
anika1403
22. zář 2016
Super komunikácia, ochota, krásne veci, 100% spokojnosť. Doporučujem.
streghina
23. zář 2016
Diky za spolupraci, tez vse v poradku z vasi strany, jsem rada, ze se libi a at se hezky synkovi nosi 🙂
monculka1
25. srp 2016
Moc dekuji za krasnou kombinezku, sedi perfektně 😉
streghina
25. srp 2016
Dekuji, jsem rada, ze jste spokojena 😉
tesero
16. říj 2014
Perfektní, moc díky za obchod! Kombinézka ve skutečnosti ještě hezčí než na fotce. Jako nová. Jen doporučuji 🙂