Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Ostrava    4     Profil uživatelky
Milé maminky, pokud budete mít k mým inzerátům jakékoli dotazy, nebojte se zeptat. Zboží zasílám po připsání penízků na účet. Je možný i osobní odběr. O poštovném nesmlouvám a je dle tarifu ČP.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
monikafrystakova
3. pro 2019
urcite doporucuji, vse v poradku 🙂
2hanah
22. kvě 2019
Moc milý obchůdek, vstřícné jednání, ráda doporučuji 😊
strelecek
22. kvě 2019
Děkuji za milý obchůdek, komunikace na jedničku ! Moc doporučuji 🙂
dajuna
1. únor 2019
Spokojenost, dobrá komunikace a dodání. Doporučuji
strelecek
1. únor 2019
Jako kupující vsem doporucuji, rychlá a milá komunikace i platba 🙂
tereza54
29. říj 2018
prodavajici vsem doporucuji, rchla odpoved a dodani coby dup 🙂 mec je krasny a prcek happy 🙂
annsy
3. zář 2018
Vse super,dekuji a doporucuji 🙂
strelecek
3. zář 2018
Velice milá a chápavá nakupující. DOPORUČUJI! 🙂
fojtu
17. dub 2018
Rychlé jednání, paní velice ochotná a příjemná. Zcela doporučuji👍
bholoubkova
8. led 2018
Děkuji, Mony, za vstřícnost a milý přístup. Moc Vás doporučuji🙂!
strelecek
8. led 2018
😇 to je milé. Moc děkuji za chválu. I já moc děkuji za velice milou komunikaci a ráda Vás doporučuji jako kupující 🙂
olenula87
1. lis 2017
Spolehlivost a rychlé jednání. Děkuji 🙂
veronikabrazo
15. říj 2017
Velmi rychlé a příjemné jednání.
janysek3001
12. říj 2017
Dekuji za obchudek. Vse ok
caboonek
2. kvě 2017
Doporučuji, velmi milá komunikace, ochotná maminka a zboží na jedničku. 👏
strelecek
15. kvě 2017
Úplně jsem Vám zapomněla poděkovat za bonbóny 😊 Takže dodatečně moc děkuji!
evka2011
20. bře 2017
Velmi ochotná paní, rychlé jednání, velice doporučuju!
jessinka23
17. bře 2017
vše v naprostém pořádku - ráda doporučuji
petra_kolinke
10. únor 2017
Rychlá domluva, příjemné chování. Děkuji
janazdendavojta
2. únor 2017
Vše v pořádku, doporučuji.
helena38
30. lis 2016
Doporučuji, vše v pořádku🙂
borsacka
18. srp 2016
Skvělá komunikace, rychlý obchod, vřele doporučuji.
carodejkalucka
8. čer 2016
děkuji a doporučuji Luca🙂
martik86
13. dub 2016
Skvely obchod, vse probehlo v pohode. Doporucuji 🙂
julka7
20. bře 2016
Dobrý den, balíček v pořádku dorazil,děkuji,stavebnice je jako nová, jsem velmi spokojená. Prodávající určitě doporučuji!
strelecek
20. bře 2016
Moc děkuji za kladné hodnocení 🙂. Jako nakupující Vás taky mohu jen doporučit! 😃
lajka1414
28. únor 2016
Děkuji za milý obchůdek, komunikace na jedničku, prima zboží ! Ráda doporučuju !🙂
jamienka
19. únor 2016
Skvely obchudek. Moc doporucuji 🙂
strelecek
19. únor 2016
I já mohu paní, jako nakupující, jedině doporučit 🙂 Děkuji za obchůdek, Monika
baraakuba
9. únor 2016
S prodávající jsem byla velmi spokojena. Žádný problém 🙂. Děkujeme.
henelu
21. říj 2015
Dobrý den, balíček v pořádku dorazil a tímto děkuji za rychlý a bezproblémový obchůdek, jsem velmi spokojená 🙂
delphyls
18. zář 2015
Super maminka, co dodat... Vše proběhlo na 1*** DOPORUČUJI!!!
svetlanka84
4. zář 2015
Vřele doporučuji pro obchůdek. Zboží v dobrém stavu, výborná komunikace, rychlé dodání. Paráda. 🙂
strelecek
4. zář 2015
Paní Světlanu můžu jako nakupující jenom doporučit 🙂 Děkuji za obchůdek 😉
sunsmile
3. črc 2015
Příjemná a rychlá komunikace, bleskové odeslání zboží a kreslící tabulka je ve velmi dobrém stavu. Mockrát děkuji a ostatním vřele doporučuji.
vladislava82
5. čer 2015
Krásné věci, bezva komunikace. Doporučuji!!
giona
16. kvě 2015
krásná postýlka, domluva bez komplikací, jen doporučuji 🙂!!! 🙂
strelecek
17. kvě 2015
Děkuji moc za velice milé hodnocení. Potěšení bylo na mé straně 🙂 🙂
zviratkomale
17. bře 2015
Děkuji za milý a rychlý obchod, mohu jen a jen doporučit🙂
verumik
13. lis 2014
Moc pěkné zboží, děkuji 🙂
lenyh83
13. lis 2014
Děkuji za rychlý obchůdek. Mikinky jsou super. Mohu jen doporučit. 🙂
laurine
2. zář 2014
plavečky jsou krásné a sedí malému perfektně. Můžu jen doporučit 🙂
kavil
21. črc 2014
Děkuji za krásnou hračku. Bezproblémový obchůdek. 🙂 Všem maminku vřele doporučuji.
strelecek
22. črc 2014
Děkuji za milé hodnocení. I já Vás jako nakupující mohu jen a jen doporučit 🙂
kleris123
6. bře 2014
Vše v naprostém pořádku, bezva komunikace, rychlé dodání. Mohu jedině doporučit 🙂
bussy
11. únor 2014
Děkuji za moc krásnou bundičku! Jsem moc spokojená. Děkuji. Magda
marticep
23. led 2014
Moc milá prodávající, rychlá komunikace i dodání, věci v bezvedném stavu. Vřele doporučuji!
midiana
10. lis 2013
moc děkuji za pěkné knížečky doporučuji
majkali
24. zář 2013
Dobrý den, lahvička dorazila v pořádku. Je opravdu krásná a chyběla nám do sady. Děkuji za bezproblémový obchůdek. Majka.
maribea
17. zář 2013
Moc příjemná maminka, rychlý, bezvadný obchůdek, zboží nádherné 🙂 velká spokojenost, DOPORUČUJI!
strelecek
18. zář 2013
Děkuji moc za milé hodnocení, i já s Vámi byla, jako s nakupující, velmi spokojená 🙂
zakovaveri
29. srp 2013
vše v pořádku,příjemná komunikace.děkujeme za obchůdek a doporučuji
piki88
11. črc 2013
Můžu Vás zase doporučit. Již jednou jsem od Vás nakupovala a byla moc spokojená 😉 A teď zase - super obchůdek 😎
strelecek
12. črc 2013
Jéje, já Vás nepoznala 😇 Děkuji moc za milé hodnocení a jsem ráda, že se věcičky líbí. Není nad spokojeného zákazníčka 🙂
booo
10. črc 2013
Balíček mám už doma a jsem spokojená, mooc děkuji za obchod a doporučuji 🙂
strelecek
10. črc 2013
Jsem ráda, že jste spokojená a děkuji za velmi milé hodnocení 🙂 Jako nakupující jste byla také na 1* 🙂
miatia
28. čer 2013
S obchůdkem jsem moc spokojená, bylo to milé, vstřícní a rychlé dodání, mohu jen doporučit 🙂
pajinam
29. kvě 2013
Děkuji za milý, spolehlivý a rychlý obchůdek. Doporučuji 🙂 Pavlína
michaelakvit
25. dub 2013
Velice příjemná komunikace. Rychlé dodání. DOPORUČUJI 😉
inside
17. dub 2013
Skvělí obchůdek, rychlé dodání, milá komunikace, krásné věcičky. Děkuji🙂
strelecek
17. dub 2013
Moc děkuji za hodnocení 🙂 I já Vás mohu doporučit jako příjemnou nakupující 🙂
isis_mokos
13. dub 2013
Děkuji za krásné oblečky, vše rychle a mile. Doporučuji a děkuji za dárek 🙂
bielicka1974
12. dub 2013
Moc děkuji za super obchůdek, čepička je moc hezká. Jsem spokojená. Všem Vás moc ráda DOPORUČUJI !!! 🙂
strelecek
12. dub 2013
Také děkuji za příjemný obchůdek a rychlé bezproblémové jednání 🙂 Jako nakupující Vás mohu jen doporučit!
midiana
2. dub 2013
Děkuji za rychlý prodej a pěkné věcičky,prodejkyni doporučuji 🙂