Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Znojmo    38     Profil uživatelky
Znojmo    38     Profil uživatelky
Zdravím Vás ve svém malém bazárku. Zde je několik drobných informací ohledně obchůdku.
Zboží odesílám po přičtení peněz na účet.
Na dobírku nezasílám. Balné si neúčtuji.
Cena je uvedena bez poštovného. Na něm bude záležet podle velikosti a váhy balíku/balíčku. A nebo na naší domluvě.
Poštovné počítám přes tento odkaz: http://kzas.ceskaposta.cz/CleanForm.action.

Pokud budete mít zájem v případě zásilky velikosti 50 x 40 x 30 do váhy 5 kg zašlu zásilku přes ZÁSILKOVNU v ceně 65 Kč.

Pokud Vás zajímá cokoliv dalšího, můžete mi i psát na e-mailovou adresu: svha@seznam.cz.

Mějte se pohádkově Hana.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
biciklissie
25. lis 2020
Bezva domluva, rychle zaslani, velmi dobre ceny a stav veci. Byl problem se zaslanim (pretizena pobocka zasilkovny) a pani se tomu maximalne venovala, intenzivne resila, az se povedlo, uplne perfektni pristup nad bezny ramec. Doporucuji a dekuji.
svha
25. lis 2020
I já děkuji a jsem moc ráda, že se věci líbí.
butty3
20. lis 2020
Moc děkujeme,vše super🙂
svha
20. lis 2020
Skvělé, jsem ráda. I já děkuji.
serafinkaova
6. lis 2020
Děkujeme za magnetky, mapu strašidel máme kompletní 🙂 Krásné podzimní dny, Sabina
ivka3
19. zář 2020
Moc děkuji za balíček,jsme spokojeny.
svha
19. zář 2020
I já děkuji, že jsem mohla pomoct.
hanyzka11
10. bře 2020
Vše na jedničku. Děkuji a ráda doporučuji.
lucka_eastbourne
6. zář 2019
Krásné věci, milá maminka, skvělá domluva! Moc děkuji 🙂
zanri
9. kvě 2019
Děkuji 👍
mikiska79
22. zář 2018
Super obchudek
svha
23. zář 2018
Děkuji, budu se těšit třeba někdy příště, jste fajn nakupující.
sisihana
4. kvě 2018
pěkné zboží a výborná komunikace, vše na jedničku.
bzanda
13. čer 2017
Rychlost blesku, super jednání, velká spokojenost. Děkujeme a doporučujeme 🙂
svha
13. čer 2017
i já děkuji a těším se na příště
mexxie
12. čer 2017
Rychlé dodání, dobrá komunikace, doporučuji
svha
13. čer 2017
děkuji moc
1111nickel
27. bře 2017
Vše v pořádku. Diky a doporučuji N.
libar
4. lis 2016
Paní Hanku můžu jen doporučit, ochotná, vstřícná, super komunikace. Obchoděk proběhl na 1 s *. 🙂 Za mě spokojenost největší. Děkuji.
krokkyna
23. lis 2015
Super rychlá komunikace ,rychlé odeslání zásilky,vše v naprostém pořádku. Doporučuji všem 😉
simisatko
28. led 2015
Bezva domluva, moc milá maminka, určitě doporučuji 😉 😉 😉
budlii
1. črc 2014
Vše v naprostém pořádku, milá komunikace, rychlé odeslání zboží. Děkuji a DOPORUČUJI! 🙂 Lucie.
es_myska
18. čer 2014
Komunikace rychlá, příjemná. Balíček dorazil rychle. Doporučuji. 🙂
nadane
17. dub 2014
🙂 Vřele doporučuji, moc milá paní. Děkuji
svha
17. dub 2014
já také děkuji a nápodobně 😉
kacule333
27. bře 2014
Rychlá domluva, vše v pořádku. Všem mohu jen doporučit
gablla
26. bře 2014
Super komunikace, díky za obchod.
cich
26. únor 2014
Doporučuji. Rychlé a bezproblémové jednání. Ještě jednou děkuji. MC
svha
27. únor 2014
přejí ať vkladacky slouží co nejdéle a díky za hodnocení
blackeye
20. únor 2014
Skvělá komunikace, balíček bleskurychle dorazil a já ještě jednou moc děkuji! 🙂
acnaj
13. únor 2014
Rychlá komunikace, výborná domluva, plenky odpovídají stavu uvedeném v inzerátu, rychlé odeslání🙂 Dokonce bylo v balíčku i něco navíc🙂 Moc děkuji
martaa
11. únor 2014
Vše naprosto perfektní, moc děkuji a doporučuji🙂
ikima
30. led 2014
Naprosto super, rychlá reakce, skvělá domluva, perfektní zabalení balíčku, plenky jsou přesně takové jaké byly v inzerátu a ještě k tomu něco navíc.
svha
30. led 2014
díky díky moc
eiffelovka
30. led 2014
Maminka je velice ochotná a snaží se vyjít vstříc, svrchňáky dorazily a vypadají tak jako na nových foto výborně ;o)) Určitě doporučuji ;o))
svha
30. led 2014
díky moc, jsem ráda, že jsme se nakonec domluvili a že jsi spokojená, budu doufat, že budou dělat parádu a sloužit co nejdéle
radroj
30. led 2014
vše na jedničku, rychlé odeslání, příjemná komunikace...doporučuji
svha
30. led 2014
díky díky jsem ráda, že trička našli svůj domov 😉
kristy91
24. led 2014
Paní je příjemná věci v naprostém pořátku dokonce dala i něco navíc , všem doporučuji
vicky007
24. led 2014
Rychlá domluva, vše v pořádku, balíček rychle dorazil.Všem mohu jen doporučit. 🙂
svha
24. led 2014
děkuji a moc přeji ať jste spokojená
fly80
23. led 2014
Skvělá a rychlá domunikace. Vřele doporučuju 🙂
svha
23. led 2014
díky a moc a kdyby jsi měla chuť zkusit jinou, poštovné půjde na mě 😉
sasetkap
21. led 2014
Super rychlý obchůdek. Komunikace skvělá. Všem doporučuji a ještě jednou moc děkuji. 🙂
svha
21. led 2014
super že konečně doručeno 🙂, díky za hodnocení a není zač
lassice
5. lis 2013
Výborná komunikace, ochota a vstřícnost. Moc pěkné zboží a malý dárek jako překvapení. Doporučuji všem 🙂
svha
6. lis 2013
díky moc Hana
palomitacheca
15. srp 2013
Super komunikace, věcičky přesně odpovídají popisu, rychlé doručení. Všem DOPORUČUJI! 🙂
svha
16. srp 2013
moc děkuji
zzuzzanah
4. črc 2013
dekuji za rychly a bezproblemovy obchod a velmi kladne hodnotim vystizne fotografie zbozi, DOPORUCUJI
svha
5. črc 2013
moc děkuji za pochvalu ohledně fotek, sama mám raději, když si věc můžu prohlédnout, co nejvíce to jde
katakofr
28. čer 2013
rychlá a příjemná komunikace i zaslání balíčku, moc děkuji, maminku všem nakupujícím jen doporučuji! 🙂
svha
28. čer 2013
moc děkuji a vracím 😉 díky
martinatrnkova
27. čer 2013
Moc děkuji za přímo bleskový obchod. Mohu jedině doporučit 😉
svha
27. čer 2013
takové mám sama nejraději 😉 děkuji
jj_jj
6. čer 2013
skvělá domluva, doporučuji
svha
6. čer 2013
a děkuji i za hodnocení 😉
xreni
31. kvě 2013
rychla komunikace i odeslani zbozi. mohu pani Hanku jen doporucit 🙂
svha
31. kvě 2013
také moc děkuji za obchůdek, ať plenka slouží dobře i Vám
maruska_k
17. kvě 2013
Obchod proběhl bez problému 🙂 jako prodávající maminku mohu doporučit 🙂
svha
18. kvě 2013
děkuji za hodnocení
kukacka05
17. kvě 2013
Super příjemná komunikace. Dodání s rychlostí blesku. Určitě k Vám ještě nakouknu a vřele Vás jen DOPORUČUJI.
svha
17. kvě 2013
moc děkuji za hodnocení
bosorkaxy
10. kvě 2013
výborná domluva, objednaná věc přišla velice brzy + paní přibalila slevové kupónky do DM, takže moc děkuji a doporučuji
danarovenska
24. dub 2013
S velkým nasazením od prodávající mi vše přišlo v pořádku v domluvený čas, šlo o dražší balíček. Bez obav doporučuji, a děkuji. Dana
ptjj
13. pro 2012
Velmi vstřícné jednání, maximální spokojenost. Doporučuji. Petra
rolenka11
4. lis 2012
Bezva obchůdek, skvělá domluva, ochota, vstřícnost. Doporučuji 😉 *Lenka
miramar
13. únor 2012
Děkuji za prima obchůdek. Rychlou domluvu a platbu. Ráda doporučuji 🙂. Martina