Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Děčín    83     Profil uživatelky
Děčín    83     Profil uživatelky
Děkuji za Váš zájem o mnou nabízené zboží. Věci prodávám vždy vyprané a vysušené v sušičce.

Vzhledem ke špatným zkušenostem se zasláním zboží na dobírku již NEZASÍLÁM!!!
Preferuji platbu předem na účet. Po připsání peněz na účet odesílám tentýž den, nejpozdějí následující den zboží na Vaší adresu a budu Vás informovat. Je ale možné domluvit se i na osobním odběru v Děčíně.

Za poštovné si účtuji dle tarifů České pošty a nově možnost zaslat i přes zásilkovnu (65.-). Balíčky zásadně posílám doporučeně!
Jen na Vaší žádost odešlu obyčejně, ale za případnou ztrátu nenesu zodpovědnost.

Pokud již Váš zájem o mnou nabízené zboží není, informujte mě prosím, ať nečekám zbytečně a mohu nabídnout dál.
Pokud nebudete reagovat do 2 dnů, budu to chápat tak, že nemáte již zájem a zboží dám dále k prodeji.

Děkuji K.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
strakiva
6. kvě 2020
Všem doporučuji bezproblémový a rychlý obchod spokojenost veliká
janabuzkova
11. led 2020
Moc děkuji za fajn obchudek,vše bez problémů. 🙂
ellis07
15. říj 2019
Děkuji za bleskový obchůdek a krásné capáčky 😉 Ráda všem doporučuji 👍 Mějte se krásně 🌷
sheely
1. říj 2019
Vše v pořádku. Doporučuji 👍🙂
lucie_myskova
17. zář 2019
Vše v pořádku doporučuji 👍
p1210
31. srp 2019
Rychlý a bezproblémový obchůdek, skvělá komunikace. Maminku doporučuji 🙂
haja1611
13. srp 2019
Všem doporučuji. Rychlá a příjemná komunikace.
luciska83
21. kvě 2019
Moc pěkné kratasy, děkuji a vřele doporučuji 🙂
tkackac
21. kvě 2019
I ja děkuji a ať slouží 😉
janavel
3. led 2019
Děkuji za krásnou kombinézu. Byla radost s vámi nakupovat a určitě vás můžu jen doporučit 🙂
tkackac
3. led 2019
Jé, to je milé hodnocení. Mockrát Vám děkuji a těší mě Vaše spokojenost. Ať slouží a i já moc děkuji 🙂
clou111
14. lis 2018
Mohu vřele doporučit 👍
lobotkas
11. říj 2018
rada doporucuji 🙂
kikiady
15. zář 2018
Děkuji a můžu jen doporučit.
apemi
13. zář 2018
Super rychlý obchůdek, krasné věci. Maminku vřele doporučuji.
tkackac
13. zář 2018
Mockrát děkuji 🙂
evelina2013
25. srp 2018
Výtečný obchod, velmi milá maminka, vše na jedničku, děkuji
tkackac
13. zář 2018
I já moc děkuji 🙂
srh
8. srp 2018
Velmi ochotna prodavajici.koupene zbozi dorazilo v naprostem poradku.doporucuji
tkackac
9. srp 2018
Mockrát děkuji i já Vám. Ať oblečení splní Vaše očekávání 🙂
skritek22
8. srp 2018
Vše naprosto v pořádku. Oblečení moc hezké, milá komunikace. Všem doporučuji
tkackac
9. srp 2018
Mockrát děkuji za milé hodnocení a obchůdek s Vámi 🙂
darre
1. srp 2018
Bezva obchůdek. Děkujeme
tkackac
9. srp 2018
I ja děkuji
kredlici
4. čer 2018
Super domluva, ochota a pani velice mila 😊 stav boticek na jednicku!!! Moc dekuji za obchudek a maminku muzu jen a jen doporucit. Krasny den 🌼💮🌼
tkackac
4. čer 2018
Já Vám mockrát děkuji za překrásné hodnocení. A těší mě Vaše spokojenost a milé jednání. Krásné léto a ať botičky slouží 🙂
apemi
2. kvě 2018
Doporucuji😉
kamino
26. dub 2018
Zboží odpovídá popisu, skvělá komunikace, vše v pořádku DOPORUČUJI 🙂
hrumisa
16. dub 2018
obchod rychlý a bezproblémový.jsem spokojená a paní doporučuji 🙂
repkolu
5. dub 2018
V pohodě nakup, diky!
rozinka1
27. bře 2018
Obchod proběhl bez problémů,zboží v pořádku
evarol
26. bře 2018
Paní Katku doporučuji, krásná vestička a rychlé odeslání.🙂 Děkuji
mclucky
14. bře 2018
Chválím za super obchod. Komunikace skvělá, rychlé dodání a věci čisté, v dobrém stavu. Všem moc doporučuji. Děkuji moc! 🌹
tkackac
14. bře 2018
Děkuji za milé hodnocení. Ať věci slouží a i já děkuji 🙂
2hanah
13. bře 2018
Pěkné zboží, bleskové odeslání, milá komunikace, děkuji a doporučuji 😉
tkackac
13. bře 2018
I ja moc dekuji 🙂
akunka
24. led 2018
Dobra komunikace, rychlý obchod. Vše přišlo v pořádku čisté. Doporučuji
koiko
23. led 2018
Děkuji moc za rychlý a bezproblémový obchod. Maminku určitě doporučuji!🙂
tkackac
24. led 2018
I ja moc děkuji a těší mě Vaše spokojenost 🙂
pajoson
27. říj 2017
Všechno proběhlo v pořádku, moc oceňuji rychlou domluvu a jednání. V úterý objednáno, dneska doručeno. Doporučuji. 👍
tkackac
27. říj 2017
Tak to ma byt 🙂. Dekuji za obchudek a at slouzi 🙂
renatahayek
25. říj 2017
Děkuji za pěkný overálek a zároveň jako kupující všem vřele doporučuji - vše bezproblémové a rychlé 👍🙂
tkackac
25. říj 2017
Mockrat dekuji za milé hodnocení a obchůdek. 🙂
lucieeva777
22. zář 2017
Vse v poradku,rychle jednani,super komunikace,doporucuji...
tkackac
22. zář 2017
Dekuji 🙂
renbajo
10. srp 2017
Milá maminka , rychlá komunikace . Krásné zboží . Vřele doporučuji 🙂
tkackac
10. srp 2017
Mockrát děkuju za krásné hodnocení.
darre
9. srp 2017
Bezva obchod 🙂
tkackac
9. srp 2017
To jsem ráda 🙂
anaj369
13. črc 2017
Vše v pořádku , rychlé jednání, stav zboží na 1, maminku Všem doporučuji. Jana
tkackac
13. črc 2017
Moc dekuju za hezke hodnoceni 🙂
petrixa
10. črc 2017
Vše v pořádku. Díky a doporučuji🙂
tkackac
11. črc 2017
I já děkuju 🙂
lemur
9. čer 2017
Maminku doporučuji, obchod proběhl obratem, výborná komunikace a košile kvalitní.
tkackac
9. čer 2017
Jsem ráda, že jste spokojená. Ať slouží. Je krásná 🙂
uherova
29. dub 2017
Děkuji za bezvadný obchůdek - rychlé odeslání a krásné věci 🙂. Doporučuji!🙂🙂
tkackac
9. čer 2017
Děkuji za milé hodnocení a těší mě Vaše spokojenost. Též Vás doporučuji ráda.
marhule1
16. dub 2017
Díky za bezva obchůdek, příjemná komunikace a spolehlivá paní. Doporučuji!
tkackac
16. dub 2017
Dekuji a preji at slouzi 🙂
lucietisem
11. dub 2017
Velice slušné a rychlé jednání.
tkackac
11. dub 2017
Tak to ma byt 😉. Dekuju a at vesta slouzi 🙂
grasmanka
16. bře 2017
👍
terezapu
23. únor 2017
Super obchůdek. Rychlé jednání, pěkné oblečení. Vše na 1*
tkackac
23. únor 2017
Děkuji za hodnocení. Jsem ráda, že jste spokojená.
hanabaresova
16. únor 2017
Po platbě hned zboží dorazilo. Věci opravdu v krásném stavu. Komunikace fajn. Vše super!!! 🙂
tkackac
17. únor 2017
Mockrát děkuji za milé hodnocení. Těší mě Vaše spokojenost. Přeji ať sukně slouží 🙂
alcaau
18. pro 2016
Zboží dorazilo v pořádku. doporučuji prodejce.🙂
tkackac
18. pro 2016
To me tesi, ze je vse v poradku. At kostky slouzi 🙂
nela177
6. pro 2016
Rychlá komunikace, zaslání. Vřele doporučuji všem a děkuji :o)
tkackac
7. pro 2016
Moc děkuji 🙂
brixulka1
15. lis 2016
Super rychlí obchůdek,doporucuji 👍
tkackac
15. lis 2016
Děkuji za hodnocení 🙂
k_katerinka
15. lis 2016
Doporučuji ostatním maminkám, rychlý a bezproblémový obchod.
tkackac
15. lis 2016
Děkuji za hodnocení 🙂
siminka15
26. říj 2016
vše proběhlo tak jak má..🙂 doporučuji
tkackac
15. lis 2016
Děkuji za hodnocení 🙂
jajinda75
6. říj 2016
Příjemný obchůdek, rychlost i komunikace parádní. Vše v pořádku, doporučuji. Syn velice spokojen a samozřejmě i já. Děkuji, Jarka 😉
tkackac
7. říj 2016
Já mockrát děkuji za obchůdek a přeji ať slouží. Hezký podzim x-)
martina145
29. zář 2016
Doporučuji. Obchod byl velmi rychlý. Komunikace příjemná. Oteplováčky byly v super stavu.
tkackac
29. zář 2016
I já doporučuji 🙂 a moc děkuji. Moc mě to potěšilo, že jste spokojená. Ať sloužej x-)
lenkakoskova
4. zář 2016
Mohu jen doporucit,bezva obchudek 🙂
tkackac
4. zář 2016
Děkuji 🙂