Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Ostrava    6     Profil uživatelky
Ostrava    6     Profil uživatelky
Dobrý den, děkuji, že jste zavítali na můj bazárek.
Prodávám věci po svých dětech. Vkládám ale velmi pozvolna, protože nemám moc času věci fotit.
Některé věci jsou nové, jiné zděděné od kamarádky, něco kupuji zde na bazárku. Původ věcí většinou uvádím do inzerátu (pokud si to pamatuju :-) ).
Jsme nekuřácká domácnost bez zvířat.
Zboží posílám poštou doporučeně dle ceníku ČP (balné neúčtuji). Balíčky podávám elektronicky, díky čemuž je poštovné pro vás nižší. Nově možnost odeslání zboží přes Zásilkovnu.
Botičky NELZE posilat jako doporučené psaní, nesplňují rozměry! Obyčejně pouze na zodpovědnost kupujícího. Na dobírku neposílám! O cenách nesmlouvám. Platba předem na účet.
Osobní předání v Ostravě - Jih, Dubina, Hrabůvka, Hrabová, po domluvě v okolí Krajského úřadu. Dále možno v Paskově, Řepištích nebo Nové Bělé.
Prosím kupující o 100% komunikaci! Zboží rezervuji max. 1 týden. Zakoupené zboží zpět neberu, myslím, že v popisu jednotlivých inzerátů popisuji důkladně a pravdivě stav věcí, případné vady i rozměry, na základě čehož jste schopny rozhodnout, zda daná věc splňuje vaše požadavky, či ne.
Děkuji za přečtení.
Verča
Zobraz celé podmínky
vemira: V současné době odesílám jen věci, které mám doma (něco mám i u rodičů). Prosím ptejte se! Děkuji za pochopení.
Zobrazit hodnocení:
danulacka
16. dub 2021
Prodávající je úžasná a velice ochotná. Díky ní jsem mohla vézt svého syna k doktorce,protože mi včas dorazily adaptéry ke kočárku. Velice děkuji a doporučuji!
rasticova
20. led 2021
Velmi milá paní super domluva , rychle dodání , a ještě jsme dostali i dáreček , paní doporučuji 😉
hanczeska
9. pro 2020
Velice přijemná komunikace, krasne zboží i darek. Moc děkuji a rada doporucuji 😊
vemira
9. pro 2020
Děkuji!
ammmi
6. srp 2020
Vše v pořádku, děkuji a doporučuji 🙂
balenicka
30. čer 2020
Velice milá a ochotná maminka, doporučuji.!!!!
borlinde
30. kvě 2020
Bezproblémové a rychlé jednání. Doporučuji!
veruon
20. bře 2020
Rychlé jednání a dodání =o)
anna_na
21. únor 2020
Vse super! Komunikace, rychlost odeslani. Dekuji 🙂
petukvetinkova
9. pro 2019
Vše v pořádku, moc děkuji a doporučuji 🙂
athema
22. říj 2019
Vše v naprostém pořádku. Příjemná komunikace, bleskurychlé odeslání. Doporučuji.
teza47
21. říj 2019
Naprostá spokojenost, milá a rychlá komunikace, zboží odpovídá popisu i fotografiím, jen doporučuji
arr
16. říj 2019
Vše v pořádku, krásné a čisté věci. Rychlý a bezproblémový obchůdek. Maminku určitě doporučuji. 🌷
janca61
10. říj 2019
Super ochotná a vstřícná komunikace, moc doporučuji!
mekota
27. črc 2019
Velka spokojenost
vemira
27. črc 2019
Děkuji
mokriz
13. črc 2019
Děkuji a doporučuji, vše v pořádku 🙂
vemira
13. črc 2019
Super, jsem rada, že košile došla. Děkuji za info a hodnocení.
any_12
3. črc 2019
Určitě doporučuji. 🙂 Vše proběhlo dle domluvy. Věci krásné, balíček pečlivě zabalený.
mr_falko
20. čer 2019
Vše perfektní, botičky krásné. Vřele doporučuji ❤
nalipa
28. led 2019
Určit paní doporučuji 🙂
jandour
16. led 2019
Paní Veroniku doporučuji, tak precizně zabalený balík nebali ani kdejaký e-shop 😁 sedačka je krásná, voňavá a jak nová. Komunikace perfektní ! Děkuji za obchod❤️
sakmarka
3. led 2019
Vse probehlo dle dohody, komunikace byla rychla a jasna 👍
florecita
25. lis 2018
Maminku moc doporucuji🙂
kralsar
14. lis 2018
Naprostá spokojenost,paní velmi příjemná, výborná domluva,oblečení v perfektním stavu, mohu pouze doporučit.🙂
tatasa
29. říj 2018
Příjemné, rychlé jednání. Děkuji za obchůdek 🙂 Paní doporučuji.
edith55
14. zář 2018
Moc příjemná a ochotná prodávající, milý a chápající přístup, domluva na jedničku 😉👍 mohu jen a jen doporučit 😊☺ maximální spokojenost s obchůdkem i komunikací. Děkuji moc.
vemira
16. zář 2018
Děkuji za milé hodnocení ☺
slecna_lemonova
13. zář 2018
Velká spokojenost. Milá komunikace, zaslání dle domluvy. Doporučuji všem a ráda 😉🌷
vemira
16. zář 2018
Děkuji za milé hodnocení 🙂
sajajinka
6. zář 2018
Moc mila páni, dobra domluva. Vse probehlo v poradku. Dekuji😊
bluekyticka
3. zář 2018
Dekujeme za balicek, obleceni je krasne. Obchudek urcite DOPORUCUJI. 🌞 V.
vemira
3. zář 2018
Děkuji!
maure
19. črc 2018
Rychlá komunikace, vše v pořádku dle domluvy.
marshallj
4. čer 2018
vrele doporucuji🙂
feminipingu
31. kvě 2018
super, doporucuji
evaska1985
18. kvě 2018
Super! Nejen proda, peclive zabali, posle rychle, ale Veronika taky poradi s pouzitim a vlastni zkusenosti s prodavanym vyrobkem (kupovala jsem suplementor). Dekuji!
vemira
18. kvě 2018
Dekuji za milé hodnocení.
petra_anna
16. kvě 2018
Výborná spolupráce. Paní určitě doporučuji 😉
magie85
30. dub 2018
Vše ok, rychlé odeslání, dobrá komunikace. Doporučuji
michaelajanakova
28. bře 2018
Děkuji, také mohu doporučit. Super rychlý obchod a skvělá komunikace 😉
chromec
21. bře 2018
Komunikace i zbozi o.k. 🙂
kalinpe
16. bře 2018
Doporicuji a dekuji i za maly darek 🙂
shoopleak
15. bře 2018
Výborná komunikace, rychlé jednání, doporučuji
weweruska91
7. bře 2018
Skvělá a milá komunikace. Rychle zaslání. Vřele doporučuji
verkasch
22. únor 2018
Moc doporucuji.... mila maminka
asineda
20. únor 2018
Moc děkuji a doporučuji !
martina_stranka
19. únor 2018
Super obchod, rychle a skvele jednání🙂
vemira
19. únor 2018
Děkuji!
marimiabell
7. pro 2017
Velmi dobrá komunikace, rychle předání. Velmi děkuji a paní mohu jen doporučit.
atiska
10. lis 2017
Vše v naprostém pořádku děkuji za rychlý obchod.
romanidlo
20. říj 2017
Moc děkujeme za "tři sestry" a za dovoz až domu 🙂
vemira
20. říj 2017
Teeeda,to je krasavec! Rádo se stalo. V.
ivi88
10. říj 2017
Rychlý bezproblémový obchod. Doporučuji a děkuji 🙂
pomoztekacence
8. bře 2017
Příjemna a mila maminka,doporučují vše proběhlo na jedničku s hvězdičkou.Přejí krásný MDŽ.Lenka
vemira
8. bře 2017
Já děkuji za milý obchůdek 🙂 Krásný den! Verča
m_baska
15. srp 2016
Vse v naprostem poradku, dekuji a rada doporucuji🙂
jary08
30. lis 2015
Vše v pořádku , doporučuju 🙂
monisku
2. lis 2015
Rychlé odeslání, příjemná komunikace, děkujeme za knížky 🙂
roxynkaa
18. říj 2015
Děkuji za obchůdek, vše proběhlo v naprostém pořádku, určitě doporučuji 🙂