Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Trutnov    7     Profil uživatelky
Dobrý den,
vítám Vás ve svém bazárku... Prodávám oblečení nebo hračky po svých dětech.

Některé oblečení máme podepsané... na cedulce nebo někde zevnitř, aby nebylo příliš vidět. Oblečení to však neničí...

Snažím se vše popsat a nafotit. Případně se ptejte.

Na dobírku nezasílám.
Posílám pouze ČP. Snažím se cenu za poštu vždy určit podle ceníku ČP, pokud by jste mi poslala za poštu víc, rozdíl VRÁTÍM. Děkuji za pochopení.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
ywettt
15. led 2020
Bleskové odeslání a fajn domluva. Moc děkujeme 😊
blackwidow
12. led 2020
Rychlý obchůdek,vše v pořádku,děkuji a doporučuji😉
lizbett
9. pro 2019
Rychlá reakce, věci krásné. Moc děkuji a doporučuji 🙂
jity6
16. lis 2019
Vše v naprostém pořádku a rychlé odeslání. Moc děkuji a doporučuji.
carlik
8. lis 2019
Doporučuju, věci odpovídají popisu
zanda1313
22. říj 2019
Maminku doporučuji, vše v pořádku.
zajicekkralicek
1. říj 2019
Moc děkuji za hezké věci, fajn obchod, doporučuji.
praha8
21. zář 2019
Bunda je krásná, čistá. Velice příjemná paní a rychlé dodání. Děkuji. 🙂
lextinka
9. zář 2019
Velmi mila a spolehliva pani. Vřele doporučuji pro vsechny nakupujici. 😉
dubbie
5. zář 2019
Skvela domluva, vecicky v top stavu, za me rozhodne doporucuji 👍 😎 🙂
zanda1313
27. čer 2019
Maminku velmi ráda doporučuji, moc milé jednání.
zdenca28
17. čer 2019
Děkujeme za kalhoty.Vse v poradku.Doporučuji!
anetasvagrova
6. čer 2019
Moc děkuji za bleskové zaslání oblečků. Věci jsou v krásném stavu, ostatním jen doporučuji!
plidie
22. kvě 2019
Všem vřele DOPORUČUJI !!! Super komunikace , rychlé zaslání balíčku a moc krásné věcičky (vestička i mikinka) .... děkuji za super obchůdek 🙂
1sanynka1
8. kvě 2019
Komunikace výborná, balíček došel v pořádku.
aniolek
6. kvě 2019
❤️❤️❤️ Dobrý den, MOOOOC MOOOOC DIKY! Andris❤️❤️❤️
sarka_korfova
29. bře 2019
S paní super domluva, rychlý obchod, dokonce mi i paní vrátila část poštovného, když se jí podařilo balík poslat levněji 🙂 doporučuji.
maty62
25. bře 2019
Mé hodnocení je jen kladné-rychlá komunikace, rychlé doručení a věci v moc pěkném stavu 👍
blackwidow
12. bře 2019
Ryclý obchůdek,věcičky v dobrém stavu,super domluva🙂děkuji a doporučuji😉👏
kalimero123
1. bře 2019
👍
smudlove
1. bře 2019
Dekuji za mikinku,je super.Mohu jenom doporucit😀
kamus
14. únor 2019
Dobry den, deka dnes dorazila, jsem nadsena, moc dekuji. Mejte se hezky, s pozdravem Kamila Sucha
andariel25
13. únor 2019
Super, vse na jednicku🙂
katkablu
1. únor 2019
Velmi příjemná komunikace. Po zaplacení jsem měla balíček druhý den doma. Doporučuji
bobinka123
30. led 2019
Příjemné jednaní.Mamince děkuji za pěkná trička.Doporucuji 😉
verunkaa24
30. led 2019
Děkuji! jsem ráda, že se trička líbila 😃
aquariuska1
15. led 2019
Milá komunikace, rychlé dodání a věcičky super. Přidávám maminku do oblíbených a určitě jsem u ní nenakupovala naposledy 🙂 moc díky 👍
verunkaa24
15. led 2019
Moc děkuji za milé hodnocení! Jsem moc ráda, že jste spokojená a že u mě ještě nakoupíte 😊 i já jsem byla s Vámi velmi spokojená a mohu Vás jen doporučit 😊
veronikafrydlova
14. led 2019
Mamince děkuji a doporučuji.
hrabcova
9. led 2019
Mila domluva i odeslani, kratasky jsou moc pekne, dekuji 🙂
erifrolikova
7. led 2019
Dnes prisel balicek. Zbozi jsou v hezkem stavu. Ale leginky jsou kratsi nez je napsany. To nevadi mame jeste mladsi dceru a ona doroste.
arlethka
12. lis 2018
Vše v pořádku 🙂! Děkuji a doporučuji 🙂!
m.i.k.u.l.k.a.
26. únor 2018
Balicek dorazil rychle a v poradku.Pani mohu jen doporucit 🙂
fly80
23. zář 2017
Děkuju za obchůdek. Boty jsou super a dorazily v pořádku. Všem doporučuju. Iva
soniiii
18. zář 2017
Skvělá komunikace, rychlé odeslání. Doporučuji
rominie12
11. dub 2017
Obchod hodnotim na jednicku😉
saristeh
1. dub 2017
Batůžek je krásný, vše odpovídá popisu. Rychlé odeslání. Doporučuji a děkuji
soone82
2. bře 2017
Perfektní domluva, rychlé doručení. Doporučuji! 🙂👍
bublosek9
2. říj 2016
Maminku doporučuji. Rychlé jednání i odeslání balíčku. Naprostá spokojenost! Děkuji
verunkaa24
2. říj 2016
I já děkuji 😃
pajisek8
22. zář 2016
Super obchod,.krasne zboží, moc diky 🙂
verunkaa24
23. zář 2016
Jsem ráda, že jste spokojená 🙂
carodejkalucka
17. říj 2015
děkuji a doporučuji ráda dále
renha
24. srp 2015
Krásné věci, doporučuji, bezproblémová komunikace 🙂
lenval
16. črc 2014
Hračka dorazila, vše je v pořádku, jako nové a plně funkční. Moc děkuji a doporučuji 😉
kvakuska
8. led 2014
Velmi rychlý a bezproblémový obchod, zboží je jako nové, paní prodávající můžu jen doporučit 😎
barca84
14. lis 2013
Obchůdek proběhl v pořádku. Doporučuji.
janina24
24. zář 2013
Moc děkuji za krásné věci a suprový, rychlý obchůdek. Vše na jedničku a prodávající doporučuji všem 🙂