Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Neratovice (region Mělník)    1     Profil uživatelky
Neratovice (region Mělník)    1     Profil uživatelky
Dobrý den maminky.
Vítám vás ve svém bazárku. Prodávám zde hlavně věci po svých dětech.
Preferuji platbu předem na účet. Po připsání platby vám dám zprávu, že peníze dorazili a zároveň vám dám vědět hned jak balík odešlu.
Ceny uvádím bez poštovného. To účtuji podle tarifu ČP nebo zásilkovny.
U větších věcí preferuji osobní odběr. Ten je možný v Neratovicích.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
radapokec
11. únor 2021
Pěkná, rychlá komunikace, krásné oblečení za příjemnou cenu, doporučuji
genruti
19. led 2021
Moc hezké oblečení. Děkuji!
evanko
1. pro 2020
Vše dorazilo v pořádku, můžu doporučit👍
klada
16. lis 2020
Bezva obchůdek, mohu jen doporučit.
monpetitloup
22. čer 2020
S nákupem jsem spokojena, vše čisté, hezky zabalené, děkuji 🌹
kukulak
31. led 2020
Vse v poradku, dekuji a doporucuji.
vianaj
12. únor 2020
Skvělá komunikace, vše v naprostém pořádku. Děkuji a vřele doporučuji.
kyvette
2. kvě 2019
Dobrý den, děkuji za obchod. Balíček dorazil rychle, oblečení odpovídalo popisu. DOPORUČUJI. Iveta
helaostap
5. dub 2019
Dobrý den. Mockrát děkuji za bezva obchůdek. URČITĚ DOPORUČUJI!!!Mějte se krásně. Helča
matys1
24. únor 2019
Děkuji moc, za super obchod vřele doporučuji všem 🙂
romika_free
2. únor 2019
Moc děkuji za krásné zboží, rychlé dodání a pohodové jednání 🙂. Jsem spokojená víc než na 100% a všem velmi ráda doporučuji!!! 🙂
lucajda1987
2. led 2019
Rychla domluvila i zaslání. Mohu jedine doporucit
cuprzuzka
22. lis 2018
Pěkné zboží. Dobrá domluva. Doporučuji🙂
suesan83
4. lis 2018
Dobrá domluva. Rychlá akce 🙂 vřele doporučuji 🙂
lucccinek
22. čer 2018
Děkuji moc za krásný batoh a super obchudek Doporučuji 🙂
misovemiselka
10. dub 2018
Vše v naprostém pořádku. Děkuji
izzyta
15. pro 2017
Vše v pořádku. Rychlá domluva. Doporučuji
florinekm
11. říj 2017
Maminku vřele doporučuji 😉
vianaj
11. říj 2017
Děkuji za obchůdek i za hodnocení
mayam
4. říj 2017
Vše naprosto v pořádku. Maminku doporučuji 🙂
vianaj
4. říj 2017
Děkuji za obchůdek i za hodnocení 🙂
ahulvova
1. říj 2017
Bezvadná komunikace, moc pěkné věci, doporučuji👍
vianaj
2. říj 2017
Děkuji za obchůdek i za hodnocení 🙂
hedo
18. zář 2017
Rychlý obchůdek, pěkné oblečky, naprostá spokojenost, takže ráda doporučuji! 🙂
vianaj
18. zář 2017
Děkuji za obchůdek i za hodnocení 🙂
neryzek
2. zář 2017
Děkuji za obchůdek, doporučuji.
vianaj
2. zář 2017
Děkuji za obchůdek i za hodnocení 🙂
marpoli
16. čer 2017
Mohu jen doporučit, věci odpovídají tomu co je psané, rychlá komunikace i poslání, naprostá spokojenost
vianaj
20. čer 2017
Děkuji za obchod i za hodnocení 🙂
jananb00
18. dub 2017
Obchůdek na jedničku 🙂
vianaj
18. dub 2017
Děkuji za obchůdek i za hodnocení (y) 🙂
costae
29. bře 2017
Vše v pořádku, děkuji a doporučuji.
vianaj
30. bře 2017
Děkuji za obchůdek. Také vřele doporučuji 🙂
gina22
3. pro 2016
Dobry den, vsak to je spravne 🙂 Chtela jsem Vas jen informovat, ze v poradku prisla 🙂. Nechala jsem poslat k mame, nebo ja bydlim na SK. Dekuji za obchodik.
vianaj
3. pro 2016
Tak to jsem ráda. Už jsem se lakla, že jsem něco popletla 🙂 Také děkuji za obchůdek.
ambach
1. pro 2016
Vsechno vyborne, moc dekuji!
vianaj
2. pro 2016
Také moc děkuji za pohodový obchod 🙂
verinikki
12. kvě 2016
Děkuji za obchůdek, Verča.
eerieperson
11. kvě 2016
Vstřícnost, ochota a skvělá spolupráce. Rozhodně doporučuji.
hedo
16. bře 2016
Děkuji za obchůdek, vše v naprostém pořádku - vřele doporučuji! 😉
eliskaottova
16. bře 2016
Balíček je doma max spokojenost 100% doporučení🙂🙂🙂🙂🙂
trckin
19. únor 2016
Děkuji za bezva obchod, věci jsou pěkné, takže maminku určitě doporučuji 🙂
magkot
14. říj 2015
Moc pekne zbozi v dobrem stavu. Skvely obchod. Moc dekuji. A vrele vas doporucuji.
nofrona
7. zář 2015
Můžu doporučit. Žádný problém a hezké botičky mám doma. 🙂
sarisol
3. zář 2015
... jedním slovem SUPER! Super komunikace a rychlé jednání, mohu jen VŘELE DOPORUČIT 😉
vianaj
4. zář 2015
Také mohu jen doporučit. Vše proběhlo naprosto v pohodě. Děkuji
alf38
2. zář 2015
spokojenost, doporučuji 🙂
snehurka10
15. dub 2015
vše v naprostém pořádku, rychlé jedníní, doporučuji 🙂
vianaj
16. dub 2015
Také děkuji. Vše proběhlo naprosto pohodově a mohu všem vřele doporučit 🙂
kamkad22
6. pro 2014
Vše super. Děkuji a DOPORUČUJI 🙂
vianaj
6. pro 2014
Také děkuji. Vše proběhlo naprosto pohodově a mohu jen všem vřele doporučit (y) 🙂
pajiq
27. črc 2014
Dekuji za skvely obchudek, vstricne a mile jednani a super zbozi. Maminku mohu jen a jen doporucit! 🙂
vianaj
29. črc 2014
Také děkuji za obchůdek. Vše proběhlo naprosto pohodově a mohu jen všem vřele doporučit (y)
enah
2. čer 2014
Krásná cena za moc krásne šatičky! Děkuji a doporučuji 🙂
elaaa
7. kvě 2014
Tunika dorazila, vše je v pořádku. Moc děkujeme! 🙂
vianaj
8. kvě 2014
Děkuji za zprávu a obchůdek 🙂 Všem vřele doporučuji
dennykoty
5. kvě 2014
Bezproblémové obchodování, mohu jen doporučit. 🙂
ivavec
17. bře 2014
Skvělý bezproblémoví obchod 😃 😃 😃
moninec
22. únor 2014
Moc děkuji milé mamince za perfektní a rychlý obchůdek a vřele doporučuji 😃
kobzol
22. led 2014
Doporučuji - dobrá domluva, rychlé odeslání, zboží v pořádku. Děkuji za obchod
vianaj
22. led 2014
Skvělá komunikace, rychlá platba. Vřele doporučuji. 🙂
verysa
21. led 2014
Super,super a ještě jednou super!!! Velká spokojenost🙂
broukova
15. led 2014
Moc děkuji. Rychlá komunikace i poslání zboží, vše bez problémů. Doporučuji 🙂
rezinka9
11. říj 2013
Děkuji za nádherné legínky x-) x-) x-) . Peťka
gabrili
27. zář 2013
Milá a rychlá komunikace. Zboží v perfektním stavu, rychle dodané. Všem vřele doporučuji 🙂
hulovka103
26. zář 2013
moc pěkný zimní fusak, rychlé dodání,vše bez problémů,doporučuji všem!
marececececka
20. zář 2013
Vřele doporučuji! 😉