Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Čerčany (region Benešov)    2     Profil uživatelky
Čerčany (region Benešov)    2     Profil uživatelky
Milé maminky věci, které zde nabízím jsou většinou po mých dětech a dětech mé sestry. Na dobírku nezasílám.Zboží odesílám max. do tří dnů od připsané platby.
Na veškeré vady se snažím upozornit.Tímto vám děkuji, že jste nahlédli do mého bazárku a přeji příjemné nakupování.
Věci je možné vyzvednout i osobně v Čerčanech
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
haankaa
12. bře 2020
Bezva obchůdek 👏 Moc děkuji za vstřícné jednání a rychlé zaslání. Ráda maminku jako prodávající všem DOPORUČUJI 😊
k_katerinka
15. pro 2019
S nákupem spokojená nejsem, ale oceňuji vstřícnost a ochotu řešit problém. Inzerovaná zimní bunda byla o velikost menší, než bylo uvedeno v inzerátu, neodpovídaly naměřené rozměry (bunda je synovi příliš krátká), stav také neodpovídal (vadný zip). Vyřešeno slevou z ceny.
vilimkovar
16. pro 2019
Já bohužel s prodejem nejsem též spokojená, protože sama vím, že bundě nic nebylo (samozřejmě tvrzení proti tvrzení) a pokud se paní nelíbila mohla ji vrátit což jsem ji nabídla. Paní po mně chtěla vrátit peníze i s poštovným( nebyl by to problém) a nebo slevu, kterou jsem jí dala už proto, že posílat bundu sem tam by bylo složitější a opravdu jsem nechtěla řešit věci typu bylo nebylo. Dnes vidím, že jsem si měla nechat bundu vrátit a byl by klid.Bohužel se v dnešní době rozmohl trend, nechat si něco poslat a pak hledat kde jaký flíček nebo vadu k reklamaci. Myslím si, že ten kdo si objednává obnošené zboží tak musí počítat s tím, že nebude 100% jako nové. Chtěla bych upozornit a všechny prodávající, aby si nafotili každý zip a každý detail a pokud možno posílali zboží , které bude mít minimálně ještě dva svědky, aby pro případ reklamace mohli říct, že byli u toho když se zboží prodávalo. Taky kupuji zboží přes bazary, ale nikdy by mě nenapadlo, když kupuji obnošené zboží sedět a hledat kdejakou malou závadu abych mohla prodávajícího napadnout. O to víc když prodávající je vstřícný tak mu udělit záporné hodnocení. Ale to je trend dnešní doby. Normální lidé si to vyříkají přes mail a nepotřebují to řešit veřejně.Bohužel jsem se k tomu musela též takto vyjádřit, protože doba si to žádá. Paní, která mi psala minulé hodnocení raději ani nekomentuji. Je zajímavé, že dosud jsem žádné záporné hodnocení neměla a to jsem těch věcí po dětech již poslala docela dost. A více se k této věci opravdu vyjadřovat nebudu. A hlavně mě mrzí, že se vůbec k této věci takto vyjadřovat musím.
koiko
11. říj 2019
Od paní jsem koupila zimní komplet za 620kč, v popisu paní neuvedla žádnou vadu. Ihned poté, co mi komplet dorazil, jsem zjistila, že bunda má na zádech 2 nevypratelné fleky, což v inzerátu nebylo. Vše jsem chtěla s paní vyřešit, ale bohužel mi neodpověděla ani na jednu zprávu, kterou jsem ji poslala. Paní v žádném případě nedoporučuji a jsem velmi zklamaná z jejího chování. Na bazaru očekávám férový přístup. Pokud by měl někdo zájem, mohu doložit screenshot mých pokusů o komunikaci.
eva_praha
11. dub 2019
Spolehlivá domluva, vstřícná komunikace. Doporučuji.
dvojka
19. lis 2018
Děkuji Vám za bleskový obchůdek, šaty jsou opravdu moc hezke, takže určitě Vás můžu doporučit ostatním maminkám 🙂
zuzaj11
25. čer 2018
Moc ráda doporučuji, vše perfektní 🙂
terka228
21. lis 2017
Vše v naprostém pořádku. Děkuji a ráda doporučuji. Terka
frale
30. srp 2017
Vše v pořádku, děkuji a doporučuji.
zorka1973
25. srp 2017
Vše v pořádku. Rychlé odeslání a hezké oblečení. Děkuji a DOPORUČUJI 👍
kolibrik007
19. črc 2017
Dekuji za mily a rychly obchudek. Zdenka
ooolina
15. únor 2017
Všechno v pořádku, doporučuji.
hancazivocich
19. pro 2016
Opět - perfektní dohoda, ochota...doporučuji!
hancazivocich
9. pro 2016
Doporučuji! Milá, ochotná přeměřit!!!!! Od vznesení dotazu byla kombinéza do necelého týdne doma (a to v tom byl víkend). Takže prakticky odesláno ihned..
klaramusilova
28. zář 2016
Výborná komunikace, balíček přišel vpořádku a oteplovačky jsou skvělé, přesně jako na fotce. Takže mohu jen doporučit. díky za obchůdek 🙂🙂🙂
dandy12
25. črc 2016
Vse na 1******* mila maminka paradni komunikace a rifliky suprove 🙂
andulinac
16. kvě 2016
Vše v pořádku, moc pěkné zboží, výborná komunikace!!! Určitě doporučuji!!!!!!
petragreg3
12. kvě 2016
Doporučuji obchodovat.Rychlý obchod pěkné věci 🙂
lulda1988
16. bře 2016
Skvělý obchůdek, Maminku můžu všem doporučit 🙂
jezzz
30. lis 2015
Mile jednani, zakoupena zimni souprava v perfektnim stavu. Pani Radku vrele doporucuji! 🙂