Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Mělník    23     Profil uživatelky
Milé maminky,
vítám Vás v mém bazárku.

Prodávám nošené, ale i nové oblečení (jak pro mimíska, větší děti – chlapečky, holčičky, ale i pro maminky). Najdete zde také různé potřeby pro dětičky.
Klučičí oblečení a botičky jsou po mých synech a holčičí zase po neteři. Tudíž pokud vyberete holčičí věcičky, zašlu bankovní spojení na sestru.

V případě, že byste měli zájem, níže uvádím stránky mého bazárku na FCB, kde nabízím veškeré oblečení a doplňky.. Jen upozorňuji, že je to uzavřená skupina, tudíž kdo by měl opravdu zájem, musí poslat žádost o přijmutí.
Netoleruji podvodnice - okamžitě vyřazuji ze členství !!!
https://www.facebook.com/groups/1594680677468942/

Poštovné je dle tarifů České pošty.
- Na dobírku neposílám!!!
- Preferuji platbu předem. Jakmile jsou peníze připsány na účet, obratem zasílám zboží.
- V případě, že se mi zájemce neozve do 3 dnů a nereaguje, ruším rezervaci a věcičky vracím zpět k prodeji.
- Pro ověření mé spolehlivosti se můžete podívat na hodnocení spokojených zákaznic.

Pokud máte ke konkrétní věci dotaz, prosím pište, ráda vše zodpovím, popř. znova změřím a nafotím.
Osobní odběr možný ve Všetatech, Mělníku.

Děkuji a přeji hezké nákupy.
Lucka
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
agnes76
6. led 2019
Moc milá paní a super krásné plavky mi přišly!!! Děkuji moc!!! Všem nakupujícím Vás určitě doporučuji. 🙂
wedding2013
7. led 2019
Děkuji za hodnocení🙂 také maminku doporučuji, nákup proběhl v pořádku
lafinek
29. bře 2018
Rychlá domluva, milá komunikace, rychle dodání. Moc děkuji za obchůdek. Jen doporučuji
wedding2013
31. bře 2018
Děkuji mamince za obchůdek. Vše proběhlo naprosto v pořádku. Maminku doporučuji. 🙂
stepule98
23. únor 2018
Obchudek rychly a bezproblemovy. Doporucuji
wedding2013
23. únor 2018
Děkuji mamince za supr obchůdek, maminka je spolehlivá nakupující 🙂
881961zdrozdik
1. zář 2017
Velmi děkuji za příjemný obchůdek 🙂 Oceňuji milou komunikaci, seriózní jednání a rychlé vyřízení. 🙂 Maminkám nákup v obchůdku vřele doporučuji 🙂 přeji hodně spokojených zákazníků. 🙂
wedding2013
1. zář 2017
Moc děkuji paní za nákup. Vše proběhlo v naprostém pořádku a paní doporučuji 🙂
berenis
28. črc 2017
Super obchůdek. Vše proběhlo na 1*. DOPORUČUJI! Děkuji Eva
wedding2013
28. črc 2017
Evičce děkuji za nákup botiček. Veškerá komunikace i platba proběhla naprosto v pořádku. Maminku doporučuji 🙂
kloucice
24. bře 2017
Vše v naprostém pořádku. Dobrá komunikace, takže vše jsme si hezky domluvily a nevyskytl se žádný sebemenší problém. Doporučuji k obchodování
wedding2013
24. bře 2017
Moc děkuji mamince za obchůdek a také doporučuji. VŠE proběhlo v naprostém pořádku.
miriell05
19. led 2017
Vše v pořádku, můžu doporučit!
wedding2013
19. led 2017
Také Mirku doporučuji, vše proběhlo v naprostém pořádku.
orlovanda
8. led 2016
Milá komunikace, perfektní a rychlý nákup. Všechny věci v suprovém stavu. Mohu jen doporučit.
wedding2013
8. led 2016
Děkuji mamince za nákup. Vše proběhlo v naprostém pořádku a jsem ráda, že je maminka s oblečky spokojená. Těším se na další obchůdek 🙂
martinadz
6. led 2016
Veliká spokojenost 🙂 Doporučuju! Martina
wedding2013
6. led 2016
Děkuji mamince za nákup a také Martinku doporučuji, vše proběhlo v naprostém pořádku. Těším se na další obchůdek😉
nufie
22. pro 2015
Vše v pořádku,doporučuji 🙂
orlovanda
15. pro 2015
Milá a příjemná komunikace. Rychlý obchod. Děkuji a mohu jen a jen doporučit.
wedding2013
15. pro 2015
Dekuji za pekne hodnoceni a tesim se na pripadnou dalsi spolupraci 🙂
vejju
10. pro 2015
skvělá komunikace, rychlé dodání, krásné oblečky. rozhodně doporučuji 🙂
sttepannka
6. lis 2015
rychlý, bezproblémový obchůdek, džínečky krásné, doporučuji 😉🙂
wedding2013
6. lis 2015
Štěpánka jako nakupující doporučuji 🙂 vše bylo bez problémů. Super 🙂
marvanel
3. lis 2015
Vše v pořádku...díky🙂
wedding2013
3. lis 2015
Taky děkuji za obchůdek a maminku doporučuji, vše proběhlo v pořádku 🙂
kajinka12
27. říj 2015
Obrovská spokojenost,krásné vecičky,musím jen doporučit☺☺☺
wedding2013
27. říj 2015
Olince dekuji za bezproblémový obchůdek 🙂 a maminku doporučuji 🙂
uzulka
22. říj 2015
Rychlá ,bezproblémová komunikace pani je ochotná , bundičku přeměřila a je velice mila doporučuji!
wedding2013
22. říj 2015
Děkuji Niki za hodnocení. 🙂
alpa1
12. říj 2015
Děkuji za balíček, vše v pořádku a rychle, mamiknu doporučuji 🙂
wedding2013
12. říj 2015
Maminku Alenku, také moc doporučuji. Vše proběhlo v naprostém pořádku 🙂
fatme
10. zář 2015
Super rychlý obchod. Moc maminku doporučuji🙂
wedding2013
10. zář 2015
Dekuji mamince za obchudek a za kladne hodnoceni 🙂 take maminku vrele doporucuji🙂
intermoda
1. zář 2015
👍🏻
jaijai
23. črc 2015
Velice rychlé a příjemné jednání.Jedině doporučuji 😃
pampelisek
18. bře 2015
Paní supr,nemám co vytknout 😊.
wedding2013
18. bře 2015
Moc děkuji za hodnocení. Jestli budete mít zájem, postupně přidávám oblečení po synovi - ve vel. 56. Ještě jednou děkuji 🙂