Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Hradec Králové    17     Profil uživatelky
Hradec Králové    17     Profil uživatelky
Milé nakupující, vítám Vás v mém bazárku.
Prosím rozmyslete se, zda máte skutečně zájem než mi napíšete k inzerátu zprávu!!!!
V případě většího zájmu,upřednostňuji rychlou komunikaci,proto nabízenou věc nechám vždy tomu, kdo komunikuje obratem.
Požaduji platbu předem na účet, na dobírku nezasílám. Jakmile peníze dorazí, odesílám balíček a zároveň o tom nakupujícího informuji.
Balíčky lze zasílat přes Českou poštu nebo Zasilkovnu dle dohody.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
lucka_85
8. srp 2020
Vše v naprostém pořádku, prodávající mohu vřele doporučit 😊
vracovjanka
7. črc 2020
Vše v naprostém pořádku...doporučuji🙂
kklarabs
26. čer 2020
Všem moc doporučuji. ☺️
eva2707
15. čer 2020
Moc děkujeme za obchůdek, rychlé zaslání, příjemná komunikace. Moc doporučujeme !!!!🙂
ivkavackova
11. čer 2020
Moc a moc děkuji 🌷🌷🌷, krásné kvalitní zboží, příjemná komunikace, velmi příjemný obchůdek, co víc si přát? Děkuji a velmi ráda doporučuji 🙂 Moc ráda u paní Zdenky opět nakoupím.
renata333333
7. kvě 2020
Paní určitě doporucuji
hedo
27. únor 2020
Vše v pořádku, spokojenost, moc ráda doporučuji! 🙂
dubbie
11. únor 2020
Skvele jednani, zbozi dle popisu a darecek pro cokozrouty 🙂 Za me rozhodne doporucuji 🙂 🙂
ivisek80
14. lis 2019
V poradku,doporucuji🙂
jarmarca
14. lis 2019
Fajn rychlý nákup, i s donáškou v dešti😉 doporučuji
carodejkalucka
7. lis 2019
Mamince děkuji a doporučuji.. Na jedničku
kristyn86
1. lis 2019
Byla jsem velmi spokojena. Mila a rychla komunikace.
luka_z_luk
10. říj 2019
Vše v pořádku, doporučuji 🙂
stana5526
10. říj 2019
Užasná maminka zboží nádherné doporučuji....
zdenca28
10. říj 2019
Moc děkuji za krásné hodnocení!!!Mějte se hezky!
meduna3
7. říj 2019
Zboží přišlo velice rychle a v pěkném stavu
smrkovska
4. říj 2019
Moc děkuji paní Zdence za překrásné botičky, které poslala super rychle. A děkuji i za malé překvápko navíc. Moc doporučuji!!!!
annicta
21. srp 2019
Spolehlivý a rychlý obchod.Děkuji!
zdenca28
21. srp 2019
I já moc dekuji za bleskove jednani a odeslání platby!Mějte se hezky!!!😉
elamajka
9. srp 2019
Vše na 1*, děkuji a moc ráda doporučuji!
charlotta223
31. črc 2019
Rychlá komunikace. Obchod proběhl v pořádku.
mersi9
24. črc 2019
Okamzita komunikace, rychle odeslani zbozi, spokojenost 👍
ivisek80
28. kvě 2019
Mila a vstricna prodavajici vsem doporucuji🙂.
renny13
14. bře 2019
Obchůdek proběhl v pořádku🙂 Děkuji a ráda doporučuji 😉
misule109
11. bře 2019
Perfektní komunikace, rychlé dodání. Zboží dorazilo v pořádku a je moc pěkné. Děkuji.
sashanka
22. únor 2019
Vše v pořádku, skvělá domluva. Doporučuji 🙂
kayyya
7. led 2019
Doporučuji. Rychlé jednání a odeslání zásilky. Věci v super stavu. 👍
lenkatucek
4. pro 2018
Mohu vřele doporučit, rychlý a bezproblémový obchod 🙂
lussi14
6. lis 2018
Vše v pořádku, doporučuji 🙂
milka2016
29. říj 2018
Paní Zdenku doporučuji ostatním za skvělou komunikaci a rychlost prodeje.👍
woodyova
29. črc 2018
Vše v pořádku, super obchůdek, díky
kosprtka78
16. kvě 2018
Maminku vřele doporučuji, rychlá komunikace, zbožív perfektním stavu. Vše jak má být 🙂
katka22688
10. kvě 2018
Skvelý obchod, rýchle zaslání.
didika1
13. dub 2018
Vše proběhlo bez problémů,skvělá komunikace a bleskové odeslání,zboží odpovídá popisu a fotografii,děkuji i za dárky a mohu jen a jen doporučit,děkuji 😉
klaraotmarova
20. led 2018
Doporučuji. Vše bez problémů a skvělá komunikace 🙂
redkev
19. led 2018
Děkuji moc paní Zdeňce za krásné oblečení, super komunikaci a rychlé odeslání! DOPORUČUJI VŠEM!! 🙂
marym35
26. lis 2017
Velmi mila,ochotna a trpezliva maminka. Tovar odoslala obratom a su super. Mozem len odporucat..👍
zdenca28
26. lis 2017
Dekuji moc za obchudek a mile hodnoceni.Mejte se hezky.
adelapo
28. říj 2017
Vše v pořádku, rychlé jednání, moc hezký stav, doporučuji 🙂
jana_rejzkova
13. říj 2017
Vše v naprostém pořádku.
sarkavelinda
11. říj 2017
Jsem velice spokojena, komunikace a prodej naprosto skvely a zbozi super. Dekuji 🙂
olivka15
4. říj 2017
Bezvadný nákup, oblečení krásné, balíček i s dárečkama. S paní Zdenčou je radost obchodovat 🙂 Doporučuji dál..
zdenca28
5. říj 2017
Moc dekuji za mile hodnoceni.At se Vam vse hezky nosí🙂
effffca
21. čer 2017
Vše v naprostém pořádku, maminku doporučuji. Věci jsou krásné, čisté jako na obrázku.
baterkaterka
13. čer 2017
Všem vřele doporučuju, s prodejkyní je skvělá a rychlá domluva, oblečky jsou v reálu ještě hezčí než na fotce, děkuji!
jancake
8. čer 2017
super, všechno v pořádku, moc děkujeme a doporučujeme vás ostatním🙂
martens
2. čer 2017
Super, doporučují!
miroslava46
9. kvě 2017
Jsem velice spokojena a maminu mohu jen doporučit dekuji za dareček
veklincovam
24. dub 2017
Dobrý den Zdeňko, balíček dorazil v pořádku 😘 Moc děkuji za milý obchůdek a ráda Vás ostatním doporučuji 🙂❤ Mějte se krásně. Mirka
zdenca28
24. dub 2017
Dekuji.At Vam poslouzi.Mejte se hezky Z.
sanina1
17. bře 2017
Maminku doporučuji, zboží odpovídá popisu, vše v pořádku, rychlá a příjemná komunikace.
barrrcaaa
16. bře 2017
Parádní jednání, balíček i s dárečkem během pár dnů u nás 🙂
mary9059
6. bře 2017
Velmi rychlé zaslání balíčku. Krásné a čisté zboží. K tomu ještě dárečky 🙂 Mohu jen doporučit
hankakonik
2. bře 2017
Nákup proběhl rychle a v pořádku, paní ještě přidala něco navíc. Děkuji a doporučuji
klada
1. bře 2017
Rychlý bezproblémový obchůdek, mohu jen doporučit. 😉